FREDAG-LÖRDAG

Ligger bredvid Therese i en varm säng och myser efter morgonpromenad och frukost.  Gårdagen var fullspäckad med en lång bussresa, bosätta sig, träning, möte osv. Idag är det klarblå himmel och vi ska snart dra på träningskläderna igen och ge oss ut på det första träningspasset för dagen. Efter det andra träningspasset ikväll ska vi bowla. Trots att jag skulle vilja ligga här i sängen hela dagen så kommer det nog bli en bra dag idag!

Juste, vi bor föresten på ett gammalt mentalsjukhus. Det har varit ett vandrarhem i 50 år men trots det så är det lite skrämmande för en sån som mig som tror och är rädd för allt som har med spöken och läskiga saker att göra. Jag fick krypa ner i Therese säng inatt eftersom det knakade i väggarna och vi låg helt uppskärrade båda två. Här är två bilder på vårt fina boende:

 


TORSDAG

Åh nu har jag äntligen gått på lov! Så otroligt skönt med en paus från allt och kunna släppa all stress för en vecka. Jag kan knappt förstå att all den ångest och stress jag kände för bara några dagar sen, nu är över. Hade dessutom sovmorgon till klockan tolv idag och fick därför tid för att övningsköra med pappa innan skolan. Hade sen tre lektioner och slutade fyra. Nu har jag ätit mellis och ska snart springa över till dagmatten och hämta Wille. Ikväll ska jag bara njuta av min ledighet. Inte göra mycket mer än packa lite inför imorgon och sen ligga i min säng och titta på film hela kvällen. Inatt kommer Robin äntligen till mig. Jag måste samla på mig massor pussar så att jag har så det räcker över helgen då jag åker på träningsläger. Puss och kram!<3

 


ONSDAG

Jag har haft en grym, bra, mysig och åter igen grym dag idag! Jag har avklarat den fruktade oponeringen och jag känner mig stolt som bara den, och det gick dessutom skitbra också! Efter en för övrigt slapp dag så slutade vi en timma tidigare och vi fick lämna skolan vid halv två. Satt och gjorde klart några småuppgifter som ska vara klara innan påsk och gick sen till gymmet och tränade. Det gick däremot inget bra alls och min motivation låg på noll, men utan mat i magen brukar det aldrig bli som man tänkt sig. Som tur var så mötte jag upp min saknade Ida efter träningen och vi satte oss med vrålande magar på pims och åt en underbar texmex-kyckling-sallad. Pratade om allt mellan himmel och jord, och även Amanda titta in för att mysa lite grann. Nu är jag hemma och ska sätta mig med engelskaläxan jag har till imorgon (jag som hela tiden tror att vi är klara med allt i skolan, får nya läxor och uppgifter hela tiden). Sen ska jag självklart inte svika bigbrother som jag som varje kväll ligger bänkad framför. Idag fick vi också glada besked om att vi har två morgonlektioner på raken inställda imorgon, vilket betyder att jag har sovmorgon till tolv. Som pricken över i:et så går jag på lov redan imorgon också. Som jag sa så är denna dagen bara grym, bra, mysig och återigen grym!

 


MÅNDAG-TISDAG

Skrev ett långt och utförligt inlägg om min intressanta måndag igår, men eftersom vårt internet inte ville ge med sig så kom det aldrig upp något. Jag sammanfattar dagen kort med en skoldag från åtta till fyra, plugg och bigbrother. Det var det enda jag hann med!

Idag har jag avklarat ett rollspel inför klassen och näst sista punkten på min att-göra-lista är struken. Nu återstår det sista innan jag kan ta påsklov, och det är morgondagens oponering i samhällen. Jag är nervös och vet inte riktigt hur det kommer gå, men jag kan bara känna känslan jag kommer få imorgon när skiten är över!! Efter skolan åkte jag med mamma hem för att äta mellis på några minuter. Sen bytte vi om och åkte tillbaka till stan för ett pilatespass på gymmet. Vi avslutade sen med en långpromenad i skogen med Wille. Nu är jag nyduschad och fräsch och ska öva lite med mamma inför morgondagen. Sen ska jag så gott som hoppa i säng så tiden går fort eftersom att Robin kommer och sover hos mig inatt!

I brist på några nyare bilder så visar jag två från i söndags då jag och mamma hade våffel-söndags-mys❤


SÖNDAG

Denna helgen har verkligen gått alldeles för fort. Men den har varit mysig och bra och nu sitter jag ute i solen och lyssnar på musik i väntan på en buss hem till Skövde. Är bara sugen på att vara hemma, inte göra något vettigt och äta våfflor idag, men jag ska istället åka och träna gymnastik i tre timmar. Brukar kännas bra efteråt i alla fall och då kan jag också mysa med gott samvete hela kvällen och äta massor våfflor, för idag är det faktiskt nästan ett tvång att äta det! Nu kommer bussen om några minuter så hejsvejs och hoppas alla har haft en lika mysig helg som jag har haft!


LÖRDAG

Jag hade en så mysig kväll igår i Göteborg. Det var från början reserverat biljetter till bion för åtta tjejer men eftersom tre ligger i feber och en i halsfluss så vart vi bara fyra kvar som kunde åka. Men vi hade det minst lika mysigt bara vi med god mat (kanske till och med lite för mycket gott), en grymt rolig bio och prat om allt vad livet innebär.

Idag har jag haft en jobbig förmiddag med ångest över allt vad stress och vad skola innebär. Inte nog med att mitt långa samhällsarbete är klart, utan nu ska jag läsa en annans jävla arbete på 20 sidor och sen dra en sammanfattning om den inför klassen, plus att jag ska ge henne kritik för vad hon kunde ha gjort bättre inför klassen. Sen ska en annan människa i klassen göra samma sak mot mitt arbete och jag ska alltså kunna "försvara" det. Vad är det för jävla idé? Jag har lust att bara hoppa av skolan och ta ledigt resten av livet.

Idag struntar jag i alla planer jag hade planerat med träning, plugg och städning och följer istället med ut i det fina vädret och till stan med mamma. Sen åker jag hem till min älskling och spenderar kvällen hemma hos honom. Jag hoppas innerligt att alla andra har fått en lite bättre start på dagen än vad jag har haft. Nu ser jag bara fram emot en mysig kväll med den jag tycker bäst om!

Ett par bilder från igår:


FREDAG

Sov nio timmar i natt så hade inga som helst problem med att komma upp ur sängen imorses. Sitter nu i skolan klockan halv åtta och det ekar nästan här inne. Så skönt att starta dagen med att vara i skolan när det knappt är något folk här. Bara sitta i sin ensamhet och lyssna musik och dricka te. Idag känner jag på mig att det kommer bli en bra dag. Slutar halv tre och då ska jag springa ner till gymmet och träna en liten stund. Sen ska jag möta upp några vänner för att sätta oss på ett tåg till göteborg. Vi ska gå ut och äta och gå på bio. Sist vi gjorde det hade vi så mysigt, så jag har längtat tills idag hela veckan, då vi förhoppningsvis får det lika mysigt igen. Bra bra bra fredag!


TORSDAG

Idag har det varit den underbaraste dagen på länge! Även om jag hade fullspäckat schema i skolan från åtta till fyra så har vädret varit så underbart att det inte alls har känts så jobbigt. Vi låg ute på gräset på rasterna och det kändes verkligen som sommar. Efter skolan hämtade Robin mig och vi åkte hem till mig. Vi köpte glass och hade det skönt i solen. Sen har vi självklart tittat på big brother och även tryckt i oss pizza till middag. Jag som hade tänkt träna och plugga idag slutade istället med att äta pizza och bara lata mig hela kvällen. Men det kan vara bra skönt att släppa allt ibland och bara unna sig lite extra! Nu ska vi lägga oss i min säng och titta på en film att somna till. Underbara torsdag kommer snart bli underbara FREDAG!

 

image description


ONSDAG

Sitter och äter fisksoppa i min ensamhet medan Felicia spelar hög musik i hela huset och storstäder. Ganska skönt att låta maten tysta mun och låta öronen få sig lite örongodis. Trots det underbara vädret har jag haft en ganska jobbig dag med stress upp till taket över allt jag har att göra. Tog mig till gymmet efter skolan och skakade av mig lite av skolångesten. Hämtade sen Wille hos sin dagmatte och gick ut på en lång promenad i det fina vädret med honom. Satte mig sen ute på balkongen med engelskaböckerna i knät och hade det skönt fram till att solen gick ner. Ska sätta igång med plugget om en stund och sen självklart titta på gårdagens bigbrother. En ganska fin och bra dag trots all stress!


TISDAG

Ligger nerbäddad i min varma säng ihop med Robin. Det bästa man kan göra efter en jobbig skoldag. Slutade i och för sig halv tre idag så allt för jobbig var den väl inte. Efter skolan gick jag och Felicia till gymmet och tränade. Sen kom Robin och hämtade oss för att åka hem till skullan. Vi har tittat på gårdagens big brother, ätit middag och nu ska vi sätta på en film. En lugn, mysig och slappedag. Sånna tisdagar och dagar i övrigt, älskar jag!

Att jag kunde glömma! Min lilla älskling fyllde 1 år igår, så idag ska jag gulla med honom lite extra!


MÅNDAG

Startade veckan och dagen bra genom att på min enda sovmorgon åka till gymmet och träna. Det inte ofta jag väljer bort en underbar sovmorgon, men efteråt kändes det jättebra och det är faktiskt mysigt att vara på gymmet när det knappt är några andra där. Sen är det alltid lättare när man har en syster att åka och träna med! Vi åt en jättegod frukostbuffé på gymmet och var sen pigga och glada inför en lång skoldag. Gick nämligen till fyra idag och kände mig som ett levande lik i slutet av dagen. Men jag har trots min trötthet lyckats plugga lite när jag kom hem, inför matteprovet jag har imorgon. Nu ska jag vänta in Maria Wern och sen hoppa i säng så jag är pigg för prov 08.00 imorgon!

 


SÖNDAG

Jag har haft en mysig och bra helg. Startade den fint hemma hos mig tillsammans med Therése, då vi tittade på skräckfilm och åt fruktsallad. Jag följde sen med Robin hem till honom på natten. Hela lördagen var jag hemma hos min kärlek. Vi kollade på lägenhet (SOM HAN NU HAR KÖPT!!!), tittade på när hans fotbollslag spelade match och myste hela kvällen hemma hos honom. Idag har jag och Robin haft en slappesöndag under hela förmiddagen. Men när jag kom hem satte jag igång jobbet och storstädade hela mitt äckliga rum. Plockat, dammat, damsugit och bytt lakan, så nu längtar jag tills jag får krypa ner i sängen ikväll. Alldeles strax ska jag åka och träna gymnastik hela eftermiddagen, och ikväll ska jag som vanligt ha söndagsmys med familjen!
Ett par bilder från i fredags:






FREDAG

Underbart skönt med fredag. Har dock inga fredagskänslor alls, men det känns himla skönt med helg i alla fall. Hade en kort och skön skoldag idag och slutade redan vid ett. Gick en runda på stan med Therese innan jag åkte hem för att hämta Wille hos sin dagmatte. Jag har precis ätit en god fredagsmiddag och nu väntar jag in Therese för att ha fredagsmys. Skräckfilm, tjejsnack och godsaker med en kär vän brukar alltid bli en perfekt start på helgen!



ONSDAG-TORSDAG

Som en kort sammanfattning av gårdagen kan jag meddela att jag gick i skolan, fikade på stan med pappa och gick på två pass på gymmet, bodypump och yoga. Det var allt som allt!

Idag vaknade jag upp bredvid min Robin som kom under natten efter sitt jobb. Gick i skolan från åtta till fyra och avverkade sen lite tid och energi på gymmet. Ikväll har jag mest pluggat lite körkortsteori och nu ligger jag nerbäddad i min säng och tittar på big brother. Mycket mer än såhär kommer jag inte anstränga mig ikväll för sen vill jag bara sova så det blir fredag snart!


TISDAG

Idag har det varit den jobbigaste dagen på länge! Gick i skolan från åtta till tre och räknade sen matte på högskolan i tre hela timmar med Sara. Full rulle med andra ord. Men den har trots allt gått väldigt fort och nu sitter jag välplacerad i soffan efter en god middag. Kvällen börjar snart lida mot sitt slut så jag ska lägga mig i min säng och titta på missade avsnitt av big brother och sen försöka somna i tid!

Eftersom jag inte har några roliga bilder till dagen så kan jag för ovanlighetens skull visa två underbara klänningar som står på min önskelista till min födelsedag om nästan en månad!! Ligger dem inte i paketen så SKA dom hänga i min garderob i sommar i alla fall!


MÅNDAG

En studiedag i detta soliga väder kunde verkligen inte sitta bättre! Idag är jag bara glad och lycklig. Har spenderat förmiddagen hemma hos min kärlek. Vi har varit ute och sparkat lite boll, tittat på en grym film och ätit lunch hemma hos hans mysiga mormor och morfar. Nu är jag hemma och känner mig så fruktansvärt nöjd för tillfället. Alla de gånger jag har skrivit att jag har pluggat, så har det varit mitt hemska samhällsarbete som har varit boven till alla mina pluggtimmar. Men idag skrev jag de sista raderna och är äntligen klar!! 19 sidor långt blev det, så det är nog inte så svårt att förstå att det har tagit tid och gjort mig så jävlans less på skolan ibland. Men nu kan jag äntligen andas ut och ikväll ska jag göra absolut ingenting!

Här kommer ett gäng bilder från i lördags!










SÖNDAG

Jag hade så jävlans kul igår! Det började med en supermysig och trevlig födelsedagsmiddag hemma hos Ronja. Sen åkte vi till millners och the jukebox där vi dansade i timmar. Jag hade en sån där kväll när tiden bara rusar iväg, när man inte vill att kvällen ska ta slut och när energin är på topp. Jag avslutade den också på bästa sätt med övernattning hemma hos min Robin.

Idag har vi bara tagit det lugnt och myst. Jag och Camilla satt ute i varsin stol mot deras husvägg som blev hur varm som helst av solen. Det kändes nästan som att det var sommar när jag blundade! Under eftermiddagen har jag tränat gymnastik i tre timmar och nu sitter jag på bussen påväg hem till Robin igen. Han jobbar eftermiddag imorgon och jag är ledig, så vi ska ha myskväll och gosa hela dagen imorgon. Varma mackor och smörpoppcorn väntar när jag kommer!

Bilder från lördagskvällen kommer jag lägga in imorgon. Tills dess så bjuder jag på ett smakprov från några mobilbilder!

 


LÖRDAG

Klockan är snart åtta och jag gick upp för en halvtimma sen, på en lördag! Men när Robin går upp klockan sex för att jobba, Felicia springer in och ut i mitt rum vid sju-tiden för att hon också ska jobba, och Wille kommer in och gnäller vid halv åtta, så är det inte speciellt lätt att ta sovmorgon. Så jag ska snart ta och sätta igång gårdagens bigbrother och äta frukost. Sen ska jag, den roliga människa jag är, plugga hela förmiddagen. Det måste låta som att det är det enda jag gör. Men har man ett arbete som ska vara 10-20 sidor långt så gör man inte det på en kväll. Men jag ska ha kul idag också! Jag ska ut och övningsköra med pappa, gå ut på en långpromenad och sen när kvällen kommer ska jag åka hem till Ronja. Hon fyller 18 år imorgon så hon ska ha födelsedagsmiddag ikväll. Efter middagen åker vi vidare till millners för att dansa hela natten. Det kommer blir en bra bra bra lördag idag!

Två bilder från igår då vi var hemma hos Karin och myste. Spökhistorier, godsaker och skräckfilm, och där har vi en riktig myskväll för mig!

 


FREDAG

Underbara fredag! Jag tycker fortfarande det känns som att det är torsdag, så jag blir hela tiden glad på nytt när jag kommer på att det är fredag igen. Jag har hittills haft en bra dag med en snabb och skön skoldag fram till halv tre. Gick till gymmet efter skolan och tränade ett riktigt hårdpass. Sen kom Robin och plockade upp mig och vi åkte hem till lille skultorp. Vi har ätit middag och legat framför big brother med gårdagens stora godispåse. Om en liten stund ska jag, Felicia och Robin hem till Karin för att ha fredagsmys med ett gäng mysiga vänner. En så perfekt start på helgen, och gladare kan man väl inte bli när vi är lediga på måndag, vilket betyder långhelg!

En bild från igår på mig och Gustav, eller på Gustav och mig..


TORSDAG

Åh så skönt att skoldagen är över och att det är dagen innan helg! Gick i skolan från åtta till fyra idag och var som en zombie i slutet av dagen. När jag hade slutat kom Robin och hämtade mig och vi åkte till stan en stund och kikade. Vi köpte med oss en stor påse godis hem för 100 kr så ikväll ska vi mysa riktigt ordentligt. Pappa står i köket och lagar soppa och pannkakor så det blir ännu mera gott än så. Självklart har jag plugg att göra också så allt för perfekt kunde ju kvällen inte bli. Men när jag har betat av en bit ska jag ha riktigt torsdagmys med Robin, Felicia och Linus!


ONSDAG

Kan börja med att sammanfatta gårdagen till jättebra. Blev upphämtad av Robin efter skolan. Vi åkte hem till honom en stund och var sen och kollade på lägenhet till honom. Sen åkte vi hem till mig där mestadels av min kväll gick åt till plugg. Men när jag hade betat av lite arbete fick jag äntligen tid över för att mysa med min älskling också. Vi låg och tittade på big brother och åt naturgodis och vindruvor.

Denna dagen skulle jag väl också kunna sammanfatta till jättebra. Hade film på tre av fyra lektioner och slutade klockan två. Gick ner och tränade på gymmet efter skolan och tog också en kort runda på stan. Efter middag och dusch, sitter jag nu som vanligt med skolböcker upp till knäna. Det tar aldrig slut och jag vet inte när jag ska få lägga skolan åt sidan. Imorgon har jag prov på jag vet knappt vad, men jag är bara överlycklig när det är över så det får gå som det går. Nu ska jag inte skriva mer utan ta upp mina älsklingböcker-medicinsk grundkurs... Tack och hej för mig!

En mysig bild från igår på mig och Robin♥


MÅNDAG

Idag har jag haft en lugn och skön dag hemma. Mår helt primaballerina nu men höll mig ändå hemma en extradag för att inte bli sjuk igen. Så efter att ha fått sova i över 12 timmar inatt har jag haft gott om krafter för att få mycket gjort idag. Jag har pluggat i flera timmar, varit ute på en skogspromenad med Wille, duschat mig fräsch och gjort inpackning i håret, sett på gårdagens big brother och lagat mat. Nu ligger jag i soffan och tittar på "Sofias änglar" med mamma och sen ska jag hoppa rätt ner i säng för att orka upp imorgon. Nattinatti!

En bild på mig när jag var tre-fyra år!



SÖNDAG

Det ser ut att bli en söndag under täcket. Gårdagen blev trots allt mysig tack vare mina mysiga föräldrar. Vi tittade på melodifestivalen, hyrde film och åt gott. Men jag låg helt utslagen och kunde knappt röra mig. Idag mår jag mycket bättre och febern har redan gått ner ganska mycket. Men jag måste ändå hålla mig till att göra ingenting och vila upp mig. Ska försöka ta mig an lite plugg och ändå städa mitt hemska rum lite grann, så att Robin känner sig hyfsat välkommen när han kommer och pysslar om mig ikväll.

En bild på mig och min gosiga Wille från förra veckan när vi var ute och gick!


SYND OM MIG

Jag som hade en fullplanerad lördag framför mig ligger nu istället nerbäddad under täcket med feber. Jag kände mig dålig under min och mammas långpromenad och när jag kom hem hade jag skaffat mig feber. Och bättre har det inte blivit eftersom febern bara stiger sakta men säkert och jag ligger och fryser och har värk i hela kroppen. Fy vad jag tycker synd om mig själv. Jag är aldrig sjuk, har inte varit det på riktigt på över ett år utan bara blivit träffad av förkylningar då och då. Jag som brukar säga att jag vill vara sjuk, jag tar tillbaka vartenda ord.
Ikväll ska mamma pyssla om mig hela kvällen. Vi ska ligga och titta på film med nyponsoppa och vindruvor till. Så för att vända det till något positivt så kan det trots att vara lite skönt att vara sjukast i världen och bli ompysslad.


LÖRDAG

Blev väckt halv åtta av att Wille klättrade på mig och ville att jag skulle gå upp med honom. Han är som en liten bebis, så jag kunde inte annat än kämpa mig upp och lägga mig i soffan istället. Så nu har jag med en gnällande hund legat och halvsovit till och från fram till klockan tolv. Om en liten stund ska jag och mamma ge oss ut på en långpromenad i det härliga vädret. Sen ska jag ägna resten av eftermiddagen åt att plugga innan mamma skjutsar mig hem till Robin. Vi kommer spendera kvällen hemma hos Mattias för att fira honom eftersom han fyllde år i veckan. Det låter som en bra lördag för mig!

Startade dagen med en god frukost och årets första jordgubbar idag!

 


FREDAG NATT

Den bästa dagen på veckan börjar lida mot sitt slut. Men jag har haft en bra fredag och nu ska jag avsluta med att krypa ner och titta på missade avsnitt av big brother.
Jag gick i skolan enda från åtta till halv fyra idag. Ingen höjdare på en fredag kan jag tala om. Men efter skolan tog jag en buss till tibro och hem till Ida där jag fick mig lite eftermiddagsmys. Vi köpte med oss räkmackor hem och satt och myste och pratade länge. Senare under kvällen hade vi fredagsmys hemma hos Ronja med henne, Olivia och Louise. Jag blev precis hemskjutsad hem till dörren och nu ska jag som sagt krypa ner under täcket. Så jag önskar en god natt och en finfin lördag!

 


TORSDAG

Jag har haft en så bra dag idag! Skoldagen gick jättefort eftersom vi bara hade två lektioner och sen en rolig och bra självskyddslektion. På kvällen har jag tränat hård fysträning med mitt fotbollslag och det var min sista träning på ett tag framöver. Efter tårar, funderingar och beslutsångest har jag bestämt mig för att ta en paus från fotbollen ett litet tag. Jag är så stressad över skola och allt som hör till alla måsten i livet. Så då har fotbollen tyvärr tagit stryk då det har fått mig att tappa sugen totalt. Jag vill bara känna mig lite fri. Så nu känns det jätteskönt, och en liten sten har lättat från mitt hjärta.
Efter träningen åkte jag och Therese hem till födelsedagsbarnet Cornelia som fyller 18 år idag, och som en massa vänner hade överraskningsfest för under kvällen. Jag kunde dessvärre inte vara med när hon blev överraskad av att ca 25 pers stod i hennes kök, men jag hörde att hon grät av glädje så det lät i alla fall positivt! Så efter att ha spenderat senare kvällen hemma hos henne med en massa andra härliga människor, har jag nu precis kommit hem och krupit ner i sängen. Jag ska försöka somna snabbt, för jag älskar att vakna upp och veta att det är fredag!



RSS 2.0