SISTA FEBRUARI

jag längtar till helgen, till att få sova och slippa sätta klockan på 05.30. idag får jag minsann inte sova. en fotbollsträning från åtta till tio, komma i säng vid si så där tolv och slutligen gå upp fem och en halv timma senare. en himla tur har jag att min robin ligger och värmer upp min säng tills jag kommer hem i alla fall! 





ett fåtal bilder från min underbara helg i falkenberg, felicias självklart!


FREDAG TILL SÖNDAG.

om en halvtimma går tåget hem till skövde igen. skulle mest av allt vilja stanna här i falkenberg hos nicole. har haft en underbar helg. i fredags tog vi det bara lugnt och myste med film och gottigott och i går var vi hos nicoles fina vän cornelia och åt gott och hade det trevligt. det dröjer inte länge tills jag befinner mig i falkenberg igen!

jag älskar dig!

FREDAG - FALKENBERG

sitter och njuter av min sovmorgon som är ända till elva idag, brukar vanligt vis vara bara till tio. efter två ynka lektioner sätter jag och felicia oss på ett tåg och rullar iväg till falkenberg. en helg hos bästa nicole nykvist. kan inte bli annat än underbart!

ett par bilder från stockholm direkt kopierade från felicias blogg ska jag ta och slänga upp också.








GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA PAPPA!

det är den 23 februari och min pappa fyller år idag. har precis bakat cupcakes ihop med felicia, sånna där med massor av roligt strössel och fina grejer på. vi hade väl förväntat oss att dom skulle bli lika bra som på alla bilder man sett, men det blev helt enkelt kladdkakemuffins med strössel och godis på. 
väntar nu in att resterande av familjen ska komma hem för en god födelsedagsmiddag och tårta!



22 februari

kom precis ut ur duschen efter en fysträning med fotbollen. helt slut i kroppen och helvärd en stor potion mat. om en liten liten stund tittar min saknade robin in. har saknat honom så mycket, så ikväll ska vi bara kramas! 



en bild från en dag jag minns som underbar.


MÅNDAG 21 FEBRUARI

ett par bilder på det jag kom hem med från stockholm. inte de bästa bildena men de duger i krig!

sitter nerbäddad i soffan helt slut efter första dagen i skolan. lite lite skönt att komma igång igen faktiskt. 
ska försöka skrapa ihop något bra till en engelskainlämning, äta middag och åka iväg och träna fotboll ute i kylan!


SÖNDAG

sitter i min varma morgonrock och småtittar på minuten som rullar på teven. jag hann inte ens komma hem från stationen innan jag var tvungen att bege mig iväg mot gymnastikträningen. men efter tre grymma dagar i stockholm kunde jag allt tillåta lite träning som avslut på helgen. dagarna i stockholm har bestått av massa shopping, god mat, bio, massage, och massor av mys med mamsen och flisan. bilder kommer jag lägga upp när flisan har fixat med sin kamera, för det är som vanligt tack vare henne att det finns några bilder. 

nu ska jag som varje söndag avsluta med en wallanderfilm ihop med mamma, och en skål glass!



HAPPY DAY

idag är jag glad. ska träffa den jag tycker bäst om och träna gymnastik. och det bästa av allt är att jag imorgon rullar iväg mot stockholm med min syster och min mamma. spa, shopping, god mat och massor mys i tre dagar, ett perfekt avslut på lovet och precis vad jag behöver!



som vanligt finns det inte mycket bilder att bjuda på som hör till det jag skriver. men en på towe, mig och emma från en härlig sommarkväll i augusti, passar ganska bra ändå, för att jag tycker om och saknar er så mycket!


MÅN-TIS-ONS

har visst kommit efter här ser jag. har haft för fullt upp nu när det är lov helt enkelt! men för att göra en lång historia kort så hade jag en riktig goskväll med ronja och olivia i starten på veckan med titanic och god mat. innan det var jag även i vänersborg och tränade gymnastik hela dagen. dagen efter det gick åt till träning och min robin. och idag har jag storstädat mitt rum i min polarn och pyret-pyjamas och vinkat min man hejdå. ikväll väntar jag och min syster in två goa tjejer vid namn victoria och ida. en kväll med matlagning, prat och mys!


det är nog dax för en slingning i håret....

SÖNDAG 13 FEBRUARI

tre bilder från igår



har haft fullt sjå hela dagen. jag och robin hade pulkaåkning i morses i det fina vädret. sen när jag kom hem åkte jag och tränade fotboll. direkt från fotbollen åkte jag och tränade gymnastik. nu är jag helt slut och himla värd lite godis och film. tidig uppgång imorgon, gymnastik i vänersborg väntar!




12 FEBRUARI - 1 ÅR♥

det finns ingen i världen jag vill vara med lika mycket som dig
jag älskar dig så mycket!


ett helt år har gått och du är det bästa jag vet. på vår ett-årsdag ska jag åka och spela curling med mitt fotbollslag, himla passande... avslutar i alla fall kvällen hemma hos världens bästa, för att laga god mat och mysa hela hela kvällen!


FREDAG KVÄLL

en grymt bra fredagsväll och en grymt bra start på lovet!

TORSDAG 10 FEBRUARI

en suddig favoritbild!



ikväll ska jag bara mysa med min robin!


GRATTIS KARIN♥


idag fyller en kär gammal vän år. min barndomsvän och världens goaste tjej Karin!
det var inte igår vi åkte sparkcykel i "svarta backen" och lekte mamma, pappa barn där du och felicia var mamma och pappa och jag var barn. alla resor till sälen, liseberg och vallda. och nästan det värsta, när vi var runt sex-sju år och klippte våra vanliga trosor till stringtrosor, finns ingen jag har fler sjuka och underbara minnen med sen så lång tid tillbaka. och nu blir du helt plötsligt 18 år!

ikväll gick jag och felicia över med en present från familjen Kihlstrand, och borta hos henne bjöds det på tårta. värlsmysigt! nu ska jag räkna de sista talen inför matteprovet imorgon och sen lägga mig. PUSS

GOOD MONDAY!

har haft en bra start på veckan. kammat hem ett mvg under dagen, lämnat in två inlämningar och pluggat klart för morgondagens redovisning. känns skönt att kunna åka och träna lite fotboll med gott samvete och kunna lägga sig i lugn och ro! 



dagens bild blir en från i somras, på en hög med saknade vänner!



BLOODY SUNAY

engelskaredovisning, debatt, novell, matteprov, idrottinlämning, alltihop till en och samma vecka. vart ska jag börja? det kommer bli en söndag bakom skolböckerna trots att det kan vara veckans finaste väder idag och jag skulle göra allt för att vara ute hela dagen. men fem dagar med plugg och stress kan jag klara av när det bara är sju kvar till lov!



LOVE TURNS THE WHOLE THING AROUND

har spelat fotbollscup i ullvåker hela dagen. roligt, men nu är jag trött! så ikväll ska robin och david komma hit, och då laddar jag och felicia upp med godsaker att bjuda på. skön kväll!



TORSDAG-FREDAG

bilder från igår kväll. tog med mig charlie och felicia hem till robin, och vi körde på en pizza och bowling-kväll. 
ikväll ska jag träffa en oliv och mysa med henne hela kvällen. PUSS


HELG!

det är bara torsdag men äntligen helg, tänk vad en studiedag kan göra!
startade min helg med ett träningspass på bandet och efter en lång dusch ska jag sätta mig på bussen och rulla hem till min robin. ♥

världens sötaste!


CHARLIE 19 ÅR!

fick överraskningsbesök från min robin igår, och fy så glad jag blev!
så idag har jag startat dagen på mitt favoritsätt, bredvid robben. slutade redan vid tolv idag, så hade tänkt skynda mig hem och träna järnet när jag hade så god tid. men jag hamnade framför en stor jordgubbstårta som felicia hade gjort istället, eftersom charlie fyller år idag. så idag bytte jag ut träningen mot tårta och godis!

GRATTIS KÄRA SVÅGER♥
1 ½ gammal bild på charlie, förbannad snygg!



1 FEBRUARI

en maya och en oliv

bilden förklarar utmärkt min dag. har gått runt som ett levande lik, förbannat trött har jag varit! och som pricken över i:et hade jag fysträning med fotbollen på det. men nu är den över och jag är stolt som tuppen! en dusch, lite plugg och tidig läggdags väntar!


RSS 2.0