ONSDAG-TORSDAG-FREDAG

Jag har haft ett par väldigt bra, fina och roliga dagar så något utrymme för bloggen har det inte funnits. I onsdags åkte jag och några av mina vänner hem till Emma där vi besökte hennes stall med hästar och alpackor, åt väldigt mycket gott, pratade, lagade tacos, tittade på film och åt ännu mera gott. Den mysiga kvällen avslutades med övernattning tillsammans.
Igår gick vi i skolan från tio till två och när jag kom hem bytte jag om till träningskläderna för en 5 km löprunda uppe på berget. Under kvällen träffades vi alla tjejer hemma hos Therese där vi förfestade innan en utgång på husaren.

Idag trodde jag aldrig att jag skulle komma upp ur sängen när klockan ringde efter 3 timmars sömn, men efter en dusch kände jag mig lite mer som en människa igen. Vi hade som tur var en väldigt lugn och skön skoldag. Första lektionen bestod av fika, ca 32 olika kaksorter vilket satt väldigt fint som bakis-fika. Vid andra lektionen trodde vi att vi skulle få information om studenten men det visade sig att alla omvårdnadslärare hade gjort en liten föreställning för oss. De kallade det "OPvision" och de sjöng flera låtar som handlade om minnen med vår klass. Jag kunde inte hålla tillbaka tårarna. Jag trivs så otroligt bra i min klass och jag kan ha några av världens bästa lärare, det känns hemskt att behöva lämna allt det. Så just nu känns det mest vemodigt att ta studenten. Samtidigt som det ska bli helt underbart så kommer jag sakna allt så otroligt mycket.
När vi slutade klockan två åkte jag hem och la mig i solen. Jag somnade och vaknade upp helt yr i huvudet och illamående. Robin kom förut och nu har vi precis ätit grillat ute på altanen med familjen. Ikväll ska vi köpa massor godis och chips och ha världens fredagsmys han, jag och Felicia. Det är precis vad jag behöver idag! Hoppas alla får en mysig fredag. Pusspuss!❤

 


MÅNDAG-TISDAG


Hej och godkväll!
Igår hade jag en fullspäckad dag så jag glömde helt enkelt av att skriva något. Jag gick i skolan från halv tio till tre, åkte hem och åt, åkte tillbaka till stan för att en sista gång prova min balklänning (som nu sitter perfekt!), åkte upp till berget och sprang 5 km, åkte till gymmet och körde ett CXworx-pass, åkte hem och åt och duschade, åkte tillbaka till stan för att hämta mamma och slutligen åkte jag hem och sov. En lång och hektisk dag med andra ord.

Idag har jag haft en bra dag. Jag började åtta och slutade tre, men största delen av dagen bestod av livräddning på badhuset. Efter skolan träffade jag ännu en gång min sömmerska som fixade en liten sak på min studentklänning så nu känns allt så bra inför studenten. När jag kom hem la jag mig och sov en stund innan kvällen skulle spenderas på karstorp ihop med alla treor. Det är åtta dagar till studenten idag och det firade vi med grill och volleyboll. Jag stannade dock inte så jättelänge så nu ligger jag nerbäddad i min säng. Klockan är trots allt halv tolv och jag ska upp om ett par timmar så nu måste jag sova. Godnatt och puss!❤


LÖRDAG-SÖNDAG

Jag hade en så himla bra lördag ihop med min kära klass igår. Vi kom hem till Amanda vid tre-tiden och hon hade förberett och gjort iordning jättefint. Vädret var helt underbart så vi hade verkligen inte kunnat pricka in en bättre dag för klassfest. Eftermiddag och kvällen bestod av sol, prat, tävlingar, tacos, ännu fler tävlingar och lekar, cheesecake, dans och massor skratt. Vi sov i en lada i natt vilket var hur mysigt som helst och ett väldigt bra avslut på en väldigt fin kväll.
Idag vaknade vi tidigare än väntat, och vädret var helt underbart. Vi satt på Amandas altan mitt uppe på en liten klippa och åt frukost innan alla rullade hem till sig. Jag la mig i solen direkt när jag kom hem och nu har jag duschat och gjort inpackning i håret. Jag tänkte snart lägga mig och titta på en film innan Robin kommer och vi ska fira mors dag med min familj. Middag och presenter väntar, till världens bästa mamma.
Imorgon börjar en ny vecka, näst sista veckan av gymnasiet till och med. Det väntas så mycket bra och roligt nu fram över och jag bara längtar och ser fram varje dag som kommer. Det är så otroligt nära nu!!!
Hoppas alla har haft en bra helg, min har varit toppen! Puss❤

 

 


FREDAG

Det är fredag och jag har haft en väldigt fin och bra dag! Jag gick i skolan från åtta till ett idag med endast två lektioner som bestod av redovisningar. Eftersom jag redan har avklarat alla min redovisningar så kunde jag bara sitta och lyssna hela dagen. Efter skolan gick jag till gymmet och körde ett styrkepass. Efter träning och dusch mötte jag upp min käre vän Alexandra för en fika på rådhuset med henne och Emma. Ikväll har jag ätit middag och myst med mamma innan min saknade Robin kom och fortsatte mysa med oss. Vi har ätit choklad-doppade vindruvor och jordgubbar och tittat på lets dance som de pensionärer vi är. Jag och Robin ska snart krypa ner och titta på en film innan vi ska sova. Robin ska upp och jobba halv sju imorgonbitti och jag tänkte försöka sova ut så länge som det bara går, det gäller att samla på sig så många timmars sömn man bara kan när resten av helgen förmodligen lär bli ganska sömnlös då det bjuds på klassfest och övernattning.
Hoppas ni har haft en mysig fredag allihop. Puss❤


TORSDAG

Idag är det bara 13 ynka dagar kvar till studenten. Jag kan verkligen inte förstå att det är MIN tur så snart. Tiden går alldeles för fort för att jag ska hinna med. Jag har avklarat en skolgång på 13 år och nu är jag fri att göra precis var jag vill. Det känns läskigt och jag vet inte ens om jag är redo för att ge mig ut i denna frihet, att gå i skolan är en trygghet. Men det ska naturligtvis bli så otroligt skönt också, slippa plugga på ett tag, tjäna pengar och bara göra det jag vill göra. Även om allt som har med denna frihet att göra låter lite skrämmande så måste jag nog börja inse att jag är vuxen och redo för att gå vidare ett steg i livet.
De här sista veckorna i skolan vill jag bara ta vara på och ha kul. Jag gjorde mina sista skoluppgifter idag, en redovisning och en opponering, så nu tänker jag bara njuta av att inte behöva lägga någon energi på skolan och ta vara på den sista tiden med min klass.

Idag hade jag en kort skoldag. Jag började tio och slutade tolv, sen gick jag till frisören och slingade håret. Det var ett helt år sen sist jag gjorde det så det var skönt att få känna sig lite fräsch igen. Jag mötte upp mamma efter frisörbesöket och vi strosade runt på stan en stund. När jag kom hem gav jag mig ut på en timmes powerwalk och resten av kvällen har jag bara legat i soffan. Jag tänkte snart gå och lägga mig så att det blir fredag snart. Jag har en så bra helg framför mig. Fredagsmys med Robin och klassfest på lördag. Hoppas alla har haft en bra vecka och får en fin helg! Puss❤

 


ONSDAG

Hej och godkväll, jag har haft en lång, seg men också rolig dag idag. Idag hade jag ingen riktig skola, utan jag och min klass var under hela dagen på billingehov och där vi var lagledare för klasser som tävlade i olika grenar som handlade om säkerhet. Det var åttonde-klassare som tävlade och jag och Emma var lagledare för en klass från Lidköping (som dessutom vann alltihop!). Det var roligt med jämna mellanrum men också väldigt segt och dagen var lång, så det är skönt att det är över. När vi fick sluta åkte jag och Felicia hem till Klara som ska göra våra balfrisyrer och vårt smink. Så vi provade lite hur vi ville ha det och just nu känner jag mig bara helt förvirrad och osäker. Jag har legat och tittat på balfrisyrer hela kvällen nu men jag känner mig inte lockad av någon... Jag har trots allt några dagar kvar på mig att bestämma mig så än finns det hopp. Nu ska jag titta klart på halv åtta hos mig och sen ge mig ut på en kortare kvällspromenad med mamma. Inatt kommer Robin och hämtar mig och då ska vi åka hem och sova hos honom. Hans lillebror fyller nämligen år imorgon så vi ska åka och gratta honom imorgonbitti. Ha en fin onsdagkväll allihop! Puss❤


TISDAG

Godkväll!
Just nu är jag bara så himla glad och mår så bra! På två dagar, måndag och tisdag, har jag avklarat både ett tal, ett stort naturkunskapsprov och en redovisning, och allt gick dessutom bra. Nu återstår bara en till redovisning och en liten opponering men inget av det är speciellt krävande eller något jag behöver lägga ner någon större tid på. Det är så otroligt skönt!!! Jag har alltså gjort mitt sista prov på gymnasiet och nu kan jag bara andas ut och njuta av den sista tiden!
Idag åkte jag med andra ord hem från skolan med en skön känsla i kroppen. Det kändes nästan konstigt att inte behöva öppna naturkunskapsboken när jag kom hem men jag bara njöt av att kunna lägga mig i soffan och inte göra något. När klockan slog halv fem åkte jag in till gymmet där jag sprang 8 km och körde ett CXworx-pass. Nu har jag precis duschat och stoppat i mig kvällsmat och resten av kvällen tänker jag bara ligga i soffan. Senare ikväll kommer min kärlek och kryper ner hos mig som pricken över i:et på denna dag. Pusspusspuss❤


SÖNDAG

Jag hade en så mysig och bra lördag igår. Vi åkte som sagt hem till Robins familj under kvällen där vi först grillade innan vi satte oss i deras bastu-tunna och svettades och svalkade oss i poolen. Så himla skönt! Senare under kvällen åkte jag och Robin hem till han och avslutade kvällen med film och godis.
Idag tänkte vi sova ut men vi vaknade klockan åtta båda två. Efter frukosten åkte vi till gymmet och körde ett bröstpass. Resten av dagen har vi varit hemma hos hans familj igen där vi också åt lunch. Jag fick även sitta och plugga en ganska lång stund inför både tal och naturkunskapsprov. Nu är vi påväg hem till mig för att äta söndagsmiddag. Jag är så illa tvungen att sitta och titta på hockey ikväll, men det är ju trots allt final så då brukar det vara ganska kul ändå. Jag har i alla fall haft en jättebra och mysig helg och nu ser jag nästan fram emot den kommande skolveckan som innehåller både tal, prov och redovisningar eftersom det är sista veckan med så mycket att göra, sen är det bara några småsaker kvar. Det ska bli så skönt att avklara det sista. Hoppas alla har haft en bra helg! Puss❤

 

 
 
 

 

 


LÖRDAG

Jag hade en himla bra och mysig fredag igår. Jag slutade ju som sagt redan klockan nio och då gick jag till gymmet och körde ett styrkepass. När jag kom hem la jag mig i solstolen med min naturkunskapsbok och fick två bra saker gjorda, solning och plugg. När Robin hade slutat jobbet kom han hem till mig (jag blev dessutom överraskad med en present utan anledning, en klänning och ett linne. Världens bästa!). Vi köpte tacos som vi lagade till middag och under kvällen åkte vi hem till David och myste med han och Karin. Vi satt ute på hans altan och åt massor gott och pratade i timmar. Så mysigt och så fin kväll.
Idag skulle Robin jobba över så han började halv sju. Det kändes väldigt skönt att veta att jag kunde ligga kvar när hans klockan ringde halv sex, men klockan åtta ringde även min. Jag ska nämligen köra in pappa till tåget som ska till Göteborg och springa Göteborgsvarvet idag och sen ska jag åka till billingen och själv springa ett par kilometer. Jag tänkte försöka hinna med att sola och plugga lite idag igen om vädret tillåter och sen ska Robin komma och hämta mig efter sitt jobb. Vi ska åka hem till hans familj och bada i deras pool och sen ikväll ska vi ha myskväll hemma hos honom bara han och jag. Detta är sista helgen på 4 veckor ungefär som vi kommer kunna ses (vi kommer självklart hinna ses under veckodagar och någon enstaka helgdag), eftersom mina kommande helger är fullspäckade med klassfester, student och inte minst en vecka Ayia Napa. Så vi måste passa på att njuta och ta vara på vår sista hel-helg tillsammans på ett litet tag. Nu ska jag sätta på mig löparkläderna och göra mig redo för att åka! Ha en fin lördag allihop. Puss❤


TORSDAG

Jag har haft en så himla mysig och bra liten vistelse i Göteborg. Igår när vi kom fram besökte vi först polisrytteriet vilket var väldigt intressant och kul. Efter att vi hade lämnat av våra väskor och gjort oss iordning på vandrarhemmet vi skulle bo på över natten gick vi ut och åt på en italienskt restaurang allihop. Senare under kvällen åkte vi in till stan där vi satte oss på en uteservering och hade det jättetrevligt i det fina vädret.
Idag besökte vi SOS-alarm följt av rättsmedicinalverket, vilket också var sjukt intressant. När vi var klara där rullade bussen hem till Skövde igen.
Jag kom hem för bara någon halvtimma sen och jag har precis stoppat i mig middag. Ikväll tänkte jag plugga till mitt sista prov, hemska naturkunskap. Jag tänkte försöka ge mig ut på en kvällspromenad också om jag orkar. Imorgon är det fredag och jag har bara en enda lektion, jag slutar alltså redan klockan nio. En väldigt skön och bra skolvecka har jag haft och nu är det verkligen inte långt kvar tills jag aldrig mer kommer sätta min fot där igen. Idag är det 20 dagar kvar till studenten, det känns helt overkligt. Det ger mig trots allt en gnutta motivation till att plugga nu in i det sista! Puss❤

 

 


ONSDAG

Godmorgon!
Jag glömde bort att skriva igår, jag hade alldeles för mycket att göra. Jag gick i skolan från åtta till halv tre och avklarade ett religionsprov. Det gick inte så bra som jag hade hoppats på men det är alltid skönt att ha det gjort. Efter skolan plockade Robin upp mig och vi åkte hem till mig och åt innan vi åkte tillbaka till stan och till gymmet. Jag körde 30 minuter löpning och ett CXworx-pass. Under kvällen avnjöt vi en helt otroligt god middag som Robin lagade innan jag var tvungen att packa och förbereda med massor saker inför idag då jag och min klass åker till Göteborg. Therese kommer snart och plockar upp mig och bussen till Göteborg går klockan tio. Vi ska gå på en hel del intressanta studiebesök och ikväll ska vi ut och äta allihop. Vi sover på ett vandrarhem över natten och fortsätter med ett par studiebesök även imorgon innan vi åker hem igen. Jag tror det kommer bli en riktigt mysig och trevlig liten resa men min kära klass!

Jag måste alldeles strax gå ner och ta på mig skorna, men jag måste först berätta en bra och rolig sak! Robin fyller år den 6 juni och jag hade redan köpt och planerat inför en present till honom. Jag har så gärna velat skriva det här på bloggen men jag vet ju att han läser den. Men igår när vi satt och planerade inför sommaren, och inför en eventuell utlandsresa v.30 så insåg jag att det skulle krocka med min present. Så jag fick tråkigt nog avslöja den redan igår så det inte skulle bli en rejäl dubbelbokning. Jag har alltså köpt biljetter till supermatchen PSG - REAL MADRID som spelas på Ullevi den 27 juli. Robins favoritlag är Real Madrid och hans största idol är Ronaldo så detta var verkligen en helt perfekt present. Han blev så otroligt glad, som ett litet barn på julafton! Så nu får vi planera om inför utlandsresan och längta ihjäl oss till den 27 juli!

Nu måste jag springa! Ha en fin dag så skriver jag igen antingen ikväll eller imorgon! Puss❤


MÅNDAG

Det är återigen måndag, en dag jag vanligtvis inte alls tycker om. Men jag har haft en bra dag idag. Jag har haft endast två lektioner där jag skrev klart en inlämningar på den ena och avklarade en redovisning på den andra. Efter skolan gick jag till gymmet där jag körde ett hårt och bra träningspass. 30 minuter intervall-löpning följt av arm- och benstyrka. Ikväll har jag pluggat det sista inför morgondagens stora religionsprov om judendomen, kristendomen och islam. Det känns som att jag kan allt och inget och jag ber till alla tänkbara gudar för att mitt näst sista prov ska gå bra. Klockan är bara nio men jag tänkte alldeles strax hoppa i säng så jag är pigg på provet klockan åtta imorgonbitti. Godnatt och puss!❤


SÖNDAG

Precis som de flesta söndagar så avrundar jag veckan med att gå igenom helgens alla händelser och bravader. Jag kan inte påstå att denna helg har innehållit överdrivet många och stora händelser och bravader, men jag har haft en otroligt skön och lugn långhelg och det behövde både kropp och själ. Jag har mestadels umgåtts med den jag tycker bäst om, nämligen Robin. Då behöver jag aldrig tänka, anpassa eller anstränga mig, jag kan bara vara jag, och det mår man ju så bra av. Vi har solat, pussats, tränat, grillat, ätit gott, spelat fotboll och bara myst. Igår hade jag en heldag med mina kära päron. Vi var på stan och handlade fint inför sommaren, fikade hemma hos morfar och hade lördagsmys.
Idag var jag uppe tidigt och åt frukost för klockan tio var jag och pappa på gymmet. Vi körde två pass, CXworx och spinning. Under dagen har jag legat i solen och pluggat religion och nu har jag förflyttat mig till sängen för att plugga svenska. Jag har skrivit om en text tre gånger och börjar ge upp hoppet om att få ihop denna krönika. Jag behöver nog lite mat och extra mys med Robin, och det är precis vad jag ska få ikväll. Fint avslut på helgen och veckan! Puss❤

 

 

 


TORSDAG

Igår hade jag en helt fullspäckad dag så jag glömde helt bort att skriva här på min lilla blogg. Jag gick i skolan från halv tio till tolv, åkte hem och pluggade, gick ut på en timmes promenad, åkte in till gymmet och körde ett CXworx-pass, skyndade mig hem för att äta och duscha innan jag slutligen åkte in till stan med mina kära vänner Karin, David och Felicia för mys och väldigt mycket prat och skratt på rådhuset. En väldigt väldigt bra dag och kväll hade jag, och för att inte glömma så gick jag ju på långhelg dessutom. Robin kom även till mig igårkväll efter sitt jobb som pricken över i:et och idag har vi tagit en lång och skön sovmorgon fram till halv tio. Efter frukosten la jag mig och läste lite religion innan jag och Robin åkte upp till billingen för att springa. Vi sprang upp för den mördarjobbiga "strupen" innan jag sprang 5 km i spåret. Jag har efter över två veckor som rena soffpotatisen äntligen fått träna och ta ut mig på riktigt. Egentligen hade jag nog behövt ta de lite lugnare men nu är jag så trött på att inte få träna, så jag körde på ändå. Nu har vi precis ätit lunch och jag ska precis hoppa in i duschen. Ikväll ska vi åka hem till Robins familj för att grilla och mysa. Så jag har fått och kommer få en lika bra och mysig dag idag som jag hade igår. Puss❤


TISDAG

Vilken underbar dag det har varit idag! Vädret har varit helt otroligt, det har varit så varmt och soligt att det nästan har varit för varmt med jeans. Inte nog med att vädret har varit så underbart så har vi idag också avklarat vår projektredovisning och skrivit klart vår projektrapport, och allt gick hur bra som helst. Nu ska jag bara skriva en personlig utvärdering sen behöver jag aldrig mer tänka på detta projekt. Det har varit roligt och väldigt lärorikt på många sätt, men det har också varit en stress som har legat och vilat under året, så det är så skönt att det ändå är över. Efter vår redovisning gick vi ner på stan och betalade vår resa till Ayia napa den 10 juni så nu längtar jag ännu lite mer. Det ska blir så underbart och roligt att åka dit med mina fina vänner, det kommer förhoppningsvis bli en resa jag aldrig kommer glömma. Efter skolan åkte jag och Felicia och hämtade morfar som har legat på sjukhus ett par dagar och som nu skulle få komma hem igen, och sen handlade vi mat åt honom osv. När vi kom hem la vi oss båda i solen en stund innan vi lagade en grymt god middag. Jag hade tänkt plugga ikväll men när jag låg och läste somnade jag helt plötsligt. Jag minns inte ens hur det gick till, jag vaknade bara med datan på magen helt förvirrad. Nu ligger jag i alla fall nerbäddad i soffan med mamma och väntar på att biggest loser ska börja. Efter det tänker jag gå och lägga mig direkt för jag är fortfarande jättetrött. Enligt SMHI ska det regna hela eftermiddagen och kvällen imorgon, men jag håller ändå tummarna för sol och värme då vi går på långhelg imorgon, och då skulle det ju vara så perfekt att fira in helgen på en uteservering i kvällssolen.
Puss!❤

Laxfilé, päron- och fetaostsallad, sparris och vitlöksmör. Väldens godaste middag!


MÅNDAG

Godkväll!
Jag har haft en lugn och skön start på veckan. Jag hade egentligen bara en lektion idag, från halv tio till halv elva, men eftersom vi var tvungna att jobba det sista inför vår projekt-redovisning som vi har imorgon så var jag dock inte hemma förens klockan tre. Jag fick en håltimma däremellan så jag hann med en timmes promenad innan vi började jobba med projektet. Det känns så sjukt att ett års jobb av projektarbete ska knytas ihop och avslutas imorgon. Vi ska bara skriva det sista på rapporten sen är allt klart. Så otroligt skönt!
Klockan tre var vi alltså klara och nöjda med vår redovisning så vi kunde åka hem med gott samvete. I nuläget har jag inte så mycket att göra i skolan förens nästa vecka, så jag har bara njutit av att inte behöva göra någonting ikväll. Jag väntar just nu in mitt favoritprogram "halv åtta hos mig" och sen ska jag läsa igenom det jag ska säga imorgon några gånger innan jag tänker bädda ner mig i min säng. Jag är en av de få som inte har sett "torka aldrig tårar utan handskar", så jag tänkte lägga mig i min säng och titta på det sen. Jag ska försöka somna så fort jag kan också så tiden går fortare tills min Robin kommer och kryper ner hos mig. Puss❤

 


LÖRDAG-SÖNDAG

Igår hade jag en så himla bra lördag. Dagen bara rusade iväg då jag och min päron hälsade på morfar på en fika över några timmar, och helt plötsligt var det bråttom hem för kvällens alla planer. Igårkväll firade vi nämligen vår fina vän Pontus som fyllt 20 år med en hejdundrande bra och rolig förfest. Senare under kvällen åkte vi in till stan och dansade på bogrens fram till stängning. En som sagt väldigt bra kväll hade jag med några av mina bästa och finaste vänner.
Idag vaknade jag upp så sent som halv tolv bredvid en trött Robin som kom och hämtade oss inatt. Vi har haft en heldag ute på stan idag och tittat runt på olika saker och självklart ätit glass i det fina vädret. Nu väntar vi in middagen och sen ska han gå på bio med ett par kompisar, så jag ska ha söndagsmys med mig själv idag innan han kommer tillbaka till mig senare ikväll. Jag har laddat upp med massor godsaker så jag ska nog klara mig väldigt fint ändå! Hoppas alla har haft en bra helg, min har varit perfekt. Puss!❤

 

Kvällens mys:


FREDAG

Veckans bästa dag börjar lida mot sitt slut och jag ligger för tillfället nerbäddad i min säng bredvid en sovande Robin. Jag har haft en jättebra dag och framförallt kväll och det känns så skönt att inte behöva ligga hemma längre efter en vecka i min ensamhet i soffan. Jag gick i skolan från åtta till två idag och träffade sen min käre vän Alexandra en snabbis i väntan på att Robin skulle komma och hämta mig. När han tillslut kom åkte vi hem till honom för att sedan åka hem till hans familj. Vi har grillat i det fina vädret och haft fredagsmys, så en sån himla gosig och fin kväll har jag haft. Nu ska jag lägga ifrån mig mobilen och försöka somna jag med. Robin ska jobba klockan halv sju imorgonbitti och det kommer kännas så otroligt skönt att veta att jag inte behöver gå upp då utan att jag bara kan sova vidare, även om det såklart hade varit mysigare att ta sovmorgon ihop med honom. Men jag har inga större planer förens på kvällen så jag tänker sova ut så länge jag bara kan och njuta av att inte behöva göra nått. Godnatt!❤

Vi tittade i gamla fotoalbum ikväll och där jag hittade de här två underbart söta bilderna på min Robin:


TORSDAG

Idag mår jag så himla mycket bättre, och det känns så otroligt skönt. Klockan är bara ett och jag har haft en sån energi att jag redan har fått gjort en hel del nytta idag. Jag har städat, tvättat, pluggat lite grann och nu har jag precis ätit en underbart god lunch som jag trixade ihop förut. Egentligen var det väl tänkt att jag skulle vila ut mig det sista idag vilket jag nog hade mått bra av, men när jag äntligen har fått tillbaka min energi igen kunde jag inte slänga bort den genom att ligga i sängen hela dagen. Jag ska snart hoppa in i duschen och sen ska jag trots allt försöka ta det lugnt resten av eftermiddagen. Ikväll ska jag gå på två otroligt duktiga tjejers projektkonsert, Alma och Alice. Sist jag hörde dem sjunga ihop på deras klasskonsert fick jag tårar i ögonen så ikväll lär väl tårarna forsa ner när det är en hel konsert med bara deras underbara sång och musik. Imorgon är det fredag och jag har tänkt ta mig till skolan för första gången på denna veckan. Det känns faktiskt skönt. Men trots min väldigt lugna och slappa vecka känns det självklart väldigt skönt med helg ändå. Jag har en så himla bra helg framför mig så nu ska jag hälla i mig det sista ur kanjang-flaskan och trycka i mig C-vitaminer, så jag är helt återställd till helgens mys och kalasande.
Puss!❤

 


ONSDAG

Åh vilken bra dag det har varit idag, och det blev verkligen hur lyckat som helst. Vi har som sagt avklarat en av de större delarna i vårt projektarbete, nämligen motionsloppet "Spring för livet". Från början skulle jag och mina projektkompisar anordna ett eget lopp i slutet av april, men när en tjej som heter Cissi (som anordnar spring för livet-loppet) fick höra om oss hörde hon av sig till oss, vilket slutade med att vi bestämde oss för att samarbeta (det skulle ju blivit lite knäppt om vi båda skulle haft en lopp där båda var välgörenhetslopp i förmån för Cancerfonden med bara några dagars mellanrum). Eftersom Cissi hade jobbat extremt mycket med sitt lopp och lagt otroligt mycket tid på det så ville vi självklart inte ta allt det ifrån henne, så vi valde att vara hennes funktionärer men med lite mer ansvar. Så vi fixade så vi blev sponsrade med 300 bullar och massor saft från Coop, och så höll vi i fikadelen bland annat. Våra föräldrar och vänner var också med och hjälpte till som funktionärer och allt blev så himla bra. Det kom över 600 personer och sprang, Friskis och Svettis höll i uppvärmning, det var prisutdelning och inte minst helt underbart väder. En väldigt hektisk men bra och rolig dag. Nu väntar vi bara på det spännande beskedet om hur mycket pengar vi fick in, varav ALLT kommer gå till Cancerfonden.
Jag har i övrigt mått relativt bra idag trots min sjuka, det går helt klart åt rätt håll och jag börjar bli bra igen. Ikväll har vi ätit pizza till middag vilket satt väldigt fint i magen. Nu ligger jag, Robin och Felicia nerbäddade i soffan framför humorgalan och äter godis, bästa kuckelemuckmedicinen. Imorgon ska jag ha en sista hemma-dag och vila ut mig till 100% så jag blir helt frisk någon gång. Hoppas alla hade en fin valborg igår och njöt av det underbara vädret idag. Pusspuss!❤

Jag tog tyvärr inte många bilder idag, så jag bjuder bara på en så länge. Det kanske kommer upp någon mer när jag får tag på de bättre bilderna som Emmas pappa tog med sin systemkamera.



TISDAG

Godkväll och glad valborg på er! Eller säger man glad valborg? Jag har i alla fall haft en bra sista-april-dag trots att jag har legat hemma sjuk. Igår kväll mådde jag bara sämre och sämre och febern steg. Men som tur var så hade den redan idag börjat gå ner igen, så det går ju åt rätt håll. Idag är det mest min sprängförkylning som gör mig galen. Jag är så fruktansvärt hes och dålig i halsen så jag knappt kan prata. Så lite tur är det väl att jag ligger hemma ensam och slipper prata med någon, för då hade jag inte haft någon röst kvar vid det här laget. Jag har under dagen mest legat i soffan och tittat på film men också försökt få lite nytta gjord. I eftermiddags kom Felicia, Olivia och Emma hem vilket kändes skönt för en sällskapssjuk människa som jag som har legat ensam hemma i två dagar. Eftersom vi ska göra en stor grej med vårt projekt imorgon (berättar mer om det imorgon) så blev det en lugn kväll för vår del, vilket var minst sagt passande för mig som inte hade kunnat roa mig mycket mer ändå. Så vi tog tillfället i akt att äta väldigt god mat som pappa lagade då mina föräldrar också hade gäster. Resten av kvällen låg Emma och jag och tittade på den helt underbara filmen "en oväntad vänskap". Det kan nog vara den bästa och finaste film jag sett på länge. Nu ska vi krypa ner och sova för imorgon ska vi upp tidigt. Hoppas alla ni andra får ett bra och roligt valborgsfirande och dansa lite åt mig! Puss❤


RSS 2.0