HEJDÅ SVERIGE - HEJ DANMARK

ännu en färglös och tråkig uppdatering är påväg. men på söndag, när jag är hemma från danmark, kan jag garantera att jag har ett par bilder att bjuda på! imorgon åker jag alltså till danmark med mitt käre fotbollslag för fyra dagar av träningsläger. känner mig lite som en fem-åring igen och har redan hemlängtan. men jag är ganska säker på att det lär bli grymt kul när jag väl kommit dit! ska packa det sista inför resan och springa runt med ångesten över att jag inte får glömma något, sen hoppar jag i säng och får nöja mig med det. bussen lämnar orkanvallen 08.00 imorgonbitti! PUSS


29 MARS - TISDAG

börjar inte förens ett idag så sov ut länge men har trots det hunnit med en dusch, en stor frukost och lagat mat till middag. slutar klockan nio, och åker direkt ner till stan efter praktiken och tar en nattefika med min oliv. mysigt! sen kommer min robin och hämtar mig efter hans jobb och följer med mig hem. det är en bra dag det!


MÅNDAG - LEDIG

ligger nerbäddad i soffan och njuter av min ledighet. sov ut till tio och gjorde iordning en stor frukost. om en stund ska jag göra lite nytta som att plocka undan på mitt rum, ta en dusch och bege mig in till stan. i stan ska jag träffa två av mina bästa vänner, som jag tyvärr inte träffar så ofta. en fika och massor utav prat som vi har att ta igen! sen avslutar jag dagen med fotbollsträning!


trots alla år hittade jag inte en enda bild på er två ihop..
men här har vi godingarna!


SÖNDAG

sov fem timmar i natt, gick upp halv sex men egentligen halv fem pga bytet till sommartiden. hade praktik till fyra och åkte direkt till gymnastiken och tränade i tre timmar. nu är jag trött! så ikväll ska jag bara mysa med min familj, se söndagsfilmen som erbjuds och njuta av att jag har en dag ledigt imorgon!

FREDAG KVÄLL

hemma från praktiken och känner mig görnöjd! det var jättemysigt att vara där på kvällen. när alla hade gått och lagt sig satt jag och de jag jobbade med och drack te och åt chokladkaka, och i slutet på kvällen gick jag och min handledare in till en tant som är en liten nattuggla, och la pussel och tittade på let's dance. de är inte ofta det är så kul och mysigt på jobbet (praktiken)! nu ska jag slänga mig i sängen och se en bra film, för imorgon har jag sovmorgon till två igen! tänkte göra min debut i övningskörning innan, lär bli väldigt intressant. GODNATT♥



en härlig bild från i somras. en kväll på sommarland, grill och bad med dom jag jobbade med. har föresten nog inte nämnt att jag fått jobb där i år igen!

It's okay not to be okay

jag skulle göra allt för att slippa ha praktik till nio idag, och imorgon. jag behöver en helg med mina vänner och ha kul. jag behöver komma bort från mitt hus och från alla gamlingar för en stund. i helgen kan jag räkna bort allt som har med vänner och roliga saker att göra. det värsta är ju också att jag nästa helg åker på träningsläger och helgen efter det jobbar jag igen. yttligare en helg där efter  när det är påsk åker jag bort till härnösand. jag säger bara fyfan. lika bra att gå och göra sig iordning för snart rullar bussen till praktiken. rolig fredag, rolig helg, roliga fyra veckor framöver! 


SOLIG TORSDAG!

hade en jättemysig kväll igår, och fick sova ut länge imorses som jag verkligen behövde. under förmiddagen åkte jag, robin och hans pappa in till det nyöppnade intersport för att vara först på plats. och vi var ju inte dom enda som ville dit, folk var som djur där inne!
nu är jag hemma och hade tänkt springa några kilometer på bandet idag också och sen storstäda mitt rum, medans jag väntar in min robin igen. börjar inte förens vid två imorgon så får mig en till sovmorgon! taack för det!

inne på intersport. snyggingen provar solbrillor!


ONSDAG

dag tre på praktiken är gjort och jag tycker det går bra! händer så mycket roliga saker hela tiden. igår målade en söt liten gubbe på nagellack på sina läppar. sen var det en tant som frågade min handledare vart en annan som jobbar där var. då svarar min handledare "hon har åkt hem", då säger den lilla tanten "de kan jag förstå, när hon har dig som chef". man får sig ett par goda skratt titt som tätt!
om några minuter tänkte jag bege mig en våning ner och springa på bandet en stund. för det var inte igår jag gjorde det senast! senare ikväll åker jag hem till min gosis och spenderar kvällen och natten där, för imorgon är jag ledig! enda lediga dagen under veckan dock... nog om skitsnack, hejsvejs!


21 APRIL



sitter ensam hemma och väntar på att någon i familjen kan komma hem innan jag vågar gå och lägga mig. tyvärr den mesiga människa jag är född till...
på bilden ser ni mitt schema de kommande fyra veckorna. får nöja mig med en dag ledigt denna veckan och jobba 7-16 under veckan och 14-21 under helgen. ungefär så det ser ut varje vecka.. kunde väl ha önskat mig ett lite bättre schema men inte mycket att göra åt! annars så hade jag en bra första dag. kunde varken gjort bättre eller sämre ifrån mig, och då måste det ju duga! nu ska jag i alla fall lägga mig i mitt varma täcke efter en kall träning ute i kylan! PUSS

MÅNDAG - PRAKTIK DAG 1

tänkte att när jag ändå hinner kan jag ju faktiskt uppdatera mig här lite nu på morgonkvisten!
sitter som ett nervvrak och fick nästan trycka i mig mackan till frukost förut. vet inte varför jag är så himla nervös, men jag antar att jag inte är den ända! nu ska jag ta och väcka robban så jag åtmistone kommer i tid första dagen på praktiken!



GRATTIS SIMON!


helt plötsligt blev min bror 20 år. så idag kom han hem och blev firad med presenter och godsaker. har precis avnjutit en god tårta och lite senare väntar tre rätters som pappa står i köket och fixar och donar med för fullt.
tänkte trots att det är firande bege mig iväg och träna gymnastik lite senare idag. kan jag gott och väl behöva! sen kommer min bästa robin till mig. söndagsmys är bland det bästa myset under veckan!

imorgon väntar första dagen på praktiken. ska vara bland gamlingarna på ett ålderdomshem och ser faktiskt fram emot det! är dock redigt nervös. men det ser lovade ut med fyra veckors praktik, som också gör att vi under fyra veckor inte får en enda läxa eller prov. njuter lite!


01.57

har haft en jättelugn och skön helg hittills. startade med lite fotbollsträning i fredags och avslutade kvällen med ett par favoriter, karin, david och felicia. gick upp tidigt och spelade fotbollsmatch i det fina vädret. vandrade efter det runt i staden med min mamma och felicia och hejade farfar välkommen till skövde. under kvällen åkte jag till värsås för en riktigt mysig tjejkväll. åt oss feta, pratade och såg en gammal god film.
ligger nu nerbäddad med knip i magen efter all skit jag stoppat i mig. och inte är det nog med de. för imorgon fyller min bror 20 år. kommer anatagligen rulla fram efter denna helgen! 


TORDAG - VÅR!

invigde skinnjackan och rullade till busshållsplatsen på cykeln idag. då är de bannemig vår!
ska snart ge mig ut i solen och sätta mig på cykeln igen. för ikväll åker jag hem till min robin och myser. inga läxor, inga måsten och dagen innan helg. nu är de bra!

16 MARS

fick ett litet ryck och kände helt plötsligt för att baka. så nu doftar det nybakade scones i hela huset!
min dag har varit som veckans andra dagar, slapp. två lektioner hade jag, och sen fick jag massage av jessica. hon skulle nämligen ha prov i massage, och inte tackar man väl nej till att vara den hon får göra det på! hade en ljuvlig stund! ikväll ska jag bara vara. inte göra någonting mer än att laga mat med flisan och se ett par filmer. skön onsdag!


the beauty of this life I've made with you

slutade redan vid tolv idag. förstår snart inte varför jag är i skolan, när det känns som att vi ändå inte gör någon nytta. men jag antar att det är så här det är när det är veckan innan fyra veckors praktik. men det är ju dumt att klaga på det slappa schemat som de flesta nog skulle döda för!
har gjort precis ingenting efter skolan. bara legat och kollat på de missade avsnitten av big brother, som jag för första gången har fastnat för. ska i alla fall göra någon nytta idag och ge mig iväg för en och en halv timmes fysträning med fotbollen. sen kommer min robin och har tisdagsmys med mig!



det finns ingen som får mig att må så bra som du gör♥


NY VECKA - MÅNDAG

vilken onödig dag. hade lika gärna kunnat ligga kvar i sängen och skippat skolan idag. kom till skolan klockan åtta, de två lärarna vi skulle ha de första lektionerna var sjuka, så vi fick göra vad vi ville. hade en enstaka onödig mattelektion efter lunch och sen vid ett rullade bussen hem. får väl kalla det en mjukstart på veckan helt enkelt!
har gjort klart precis alla inlämningar och läxor vi har till denna veckan, stoltare har jag aldrig varit över mig själv. så idag ska jag bara njuta av min ledighet och sen åker jag och sparkar boll klockan åtta.


FREDAG-LÖRDAG-SÖNDAG

nej nu var det inte igår. har haft en grymt bra helg, så någon dator har de inte funnits utrymme för!
i fredags hade jag en jätterolig kväll i sventorps bygdegård där det bjöds på 18-årsfest för pepita och victoria. i lördags sov jag och min robin ut länge. felicia tittade sen in och vi åkte och kollade på robin när han spelade innebandymatch. kvällen avslutades instängda på mitt rum med en stor skål godis och annat gott, och ett par filmer. idag är det fotbollsmatch som gäller. första träningsmatchen för iår, så är smått nervös! ska avsluta helgen med en eftermiddagsfika tillsammans med cornelia och flisan och kvällen består av solsidan och söndagsfilm!












ONSDAG-WEDNESDAY


dagens inköp. kunde inte motstå dom trots att jag verkligen inte behöver ett par till, men för 79 kr var de inget att bråka om! som man förstår tog jag mig en tur på stan efter allt och inget för att vänta in tiden för synundersökning, inför körkortstillståndet eller något liknande. mer än så har jag faktiskt inte gjort idag, förutom skolan. ska resten av kvällen äta pappas tacopaj och läsa till ett svenskaprov som äger rum imorgon. rolig onsdag rolig onsdag.


bloody tuesday

har haft en bedrövlig dag. glad att den snart är över och bara en bra kväll återstår. ska åka iväg och träna fysträning med fotbollen, något jag vanligtvis inte är överförtjust i, men idag behöver jag just det. sen kommer min underbara och gör min dåliga dag bra.  


MÅNDAG 7 JANUARI

blev som sagt en uppstigning vid fyra i söndagsmorses. tävlingen i göteborg började redan vid åtta och blev klar på några timmar, så bilen rullade hem redan vid tolv. åkte hem till min robin på kvällen, men det slutade tyvärr med att jag sov till och från hela kvällen, så kan inte ha varit speciellt kul för honom. men idag var jag pigg som en lärka när klockan ringde efter så många timmars sömn jag fått. avklarade några timmar i skolan och ligger nu nerbäddad i min varma säng. tänkte läsa på några rader ur svenskaboken till provet som är på torsdag och sen ge mig iväg och träna fotboll!

slår till med två riktiga godingar!


LÖRDAG

har haft en jättebra dag hittils. startade dagen med en promenad i solen tillsammans med mamma och felicia, och gick sen på en teater som pappa är med i. om en liten stund kommer två fina tjejer vid namn louise och ida. pizza, melodifestivalen, prat och en massa mys. de är en riktig lördagskväll det!
imorgon bitti går jag upp 04.00 för att tävla med gymnastiken. kan inte påstå att jag är överlycklig över tiden. men får mig en bra kväll trots det i alla fall. PUSS!


FREDAG KVÄLL



ett par bilder från igår. avslutade med de två finaste som togs under kvällen!
hade en jättemysig kväll jag!




FREDAG-HELG

igår hade jag inte tid för någon dator alls. simmade en timma med pappa efter skolan, pluggade engelska och åt årets förta semla. sen begav jag mig hem till min robin för torsdagsmys.

idag hade jag sovmorgon till elva. efter två ynka lektioner var skoldagen över och jag begav mig hem. ska om en liten stund åka och träna fotboll. efter det kommer kvällen hållas till hemma hos cornelia där ett gäng vänner är för att fira att hon fyllt år!


IGÅR, IDAG, IMORGON

Jag älskar dig!

SUNNY WEDNESDAY

en bild från i sommras. skulle döda för lite värme, lite fotboll på riktigt gräs och kroatien med världens bästa!


idag är det en olivia-dag. efter skolan vandrade jag och felicia hem till henne och ganska direkt gick vi ut på en timmes promenix. sen åkte vi hem till lille skultorp där vi ska spendera resten av kvällen. brukar bli några timmar framför datorn, några timmar framför filmer och några timmar mys!


1 MARS - GRATTIS CORNELIA!

kom precis hem efter ett hårdpass med fotbollen. helt slut och helt nöjd!
ska stoppa i mig lite mat ihop med Robin och sen ska vi lägga oss framför en film eller två. det är en bra tisdag det!


en bild på cornelia från en maskeradkväll i höstas!

får heller inte glömma mattias som fyller tjugo år idag!!


RSS 2.0