SÖNDAG

Godkväll! 
Idag har jag haft en mysig och fin söndag. Jag har jobbat 7-15, varit en vända på stan med mamma, kramat om min morfar, bakat  världens godaste blåbärspaj med vita chokladbitar i, ätit en god söndagsmiddag med hela familjen samlad då min bror och hans flickvän hittat hem till Skövde och nu ligger jag nerbäddad i soffan tillsammans med Pontus, Felicia och mamma, äter godis och tittar på en film. Ett väldigt bra avslut på denna jobbhelg. Hoppas alla har haft en fin helg, det har jag haft trots att den inte har varit allt för händelserik! Puss❤️



FREDAG-LÖRDAG

Hej!
Igår hade jag min sista lediga dag innan helgen full av jobb börjar. Jag utnyttjade dagen till fullo och fick mycket gjort! Jag började självklart min fredag med en skön sovmorgon följt av frukost och tv-tittande i sängen. Vid lunchtid var jag på gymmet och brände av ett riktigt bra träningspass bestående av 45 minuter intervaller följt att ett CXworx-pass. Resten av dagen ägnade jag åt lunch-lagning, några timmar matte-plugg och städning. Kvällen spenderade jag på allra bästa sätt hemma hos Pontus. Kräftstjärts-pasta till middag, idol, film och massor godsaker. Svårt att toppa det fredagsmyset! 
Idag har vädret varit så fint och jag hade gjort vad som helst för att få vara ledig, men nu sitter jag här på min kvällsrast på jobbet och räknar ner timmarna till att få sluta. Hoppas alla ni andra får en lite roligare lördagskväll och dansa lite åt mig! Puss❤️





TORSDAG

Godkväll!
Jag får väl be om ursäkt för mitt dåliga bloggande, men jag har som vanligt haft ganska fullt upp. Igår efter jobbet tog jag, Pontus, Anna och Felicia tåget direkt till Göteborg. Vår fina vän Emil fyllde 21 år igår så vi firade honom med en helt otrolig middag och god dryck på Barabiqu. Mysig kväll, jag älskar att få lyxa till det mitt i veckan! 
Idag började vi dagen med en brakfrukost på "Egg & Milk". Så himla gott! Under dagen hann jag och Pontus med lite shopping och lunch innan vi tog tåget hem vid 15-tiden igen. 
Ikväll har jag varit uppe på berget och sprungit en runda på 8 km i det underbara vädret. Solnedgång, blå himmel och kall luft, så himla skönt träningsväder, även om jag ändå frös lite mer än önskat. Nu ligger jag nerbäddad i min säng efter en varm dusch och god sopp-och pannkaks-kvällsmat. Här tänker jag ligga kvar resten av kvällen och bara njuta, för imorgon är jag ledig och kan unna mig en skön sovmorgon! 
Puss❤️







MÅNDAG

Godkväll! 
Att börja veckan med ledighet brukar ju inte sitta fel alls, och det är precis vad jag har gjort idag! Jag har haft en rätt så ointressant dag men tänkte ändå att jag kunde titta in här en liten snabbis. Jag har som många andra morgnar tagit en lång och skön sovmorgon och myst tillsammans med Pontus och Felicia. Under dagen har jag pluggat matte, fixat lite här hemma och legat nerbäddad i sängen framför några missade tv-program. Skönt med en lugn hemmadag när regnet har öst ner utanför fönstret. Ikväll har jag varit på gymmet och avverkat ett riktigt bra och skönt pass. Det blev 30 minuter löpning, 30 minuter egen styrka och slutligen 30 minuter CXworx. 
Nu sitter jag nyduschad i soffan med kvällsmaten i magen, världens godaste kesoplättar. Resten av kvällen ska jag bädda ner mig i sängen tillsammans med min syster, med en skål popcorn och BB och PH på teven.
Hoppas alla har haft en fin måndag. Puss!❤️

Mixa 100 g keso, 1 ägg och 1 matsked fiberhavregryn (egentligen skulle det vara fiberhusk vilket vi inte hade hemma, men det gick jättebra att ersätta det med fiberhavregryn!) och stek i kokosolja. Jag toppade med vaniljkesella och hallon. Så enkelt och så gott! 





SÖNDAGKVÄLL





SÖNDAG

Hej!
Vilken regnig och grå söndag, en sån där dag man helst ligger nerbäddad i sängen hela dagen, vilket jag också har gjort till viss del. Jag började söndagen med en lång och skön sovmorgon följt av en stor och god brunch tillsammans med Felicia och Pontus. Jag har räknat ett par tal ur matteboken och nu ligger jag välförtjänt nerbäddad i min säng och tittar på lite missade tv-program. Om en stund ska jag ta på mig träningkläderna och gå till gymmet. Jag tänkte bränna av ett ordentligt intervall-och styrkepass. Ikväll ska jag söndagsmysa med F&P och njuta av att min helg ännu inte är över, eftersom jag är ledig även imorgon! 
Hoppas alla har haft en lika fin helg som jag har haft. Puss❤️

Tre bilder från gårdagens mysiga kväll hemma hos Anna: 






LÖRDAG

Hej underbara lördag!
Vilket väder vi har idag, rena sommaren. Jag har dock hört att det ska vara sista varma dagen idag sorgligt nog, men en solig, lite småkyligt höst-dag i tjock stickad tröja och halsduk är inte helt dumt det heller. 
Igår hade jag inte någon tid för att titta in här, jag hade fullt upp från morgon till kväll. Jag spenderade min lediga dag tillsammans med Pontus i Jönköping. Vi (han) shoppade loss på Ikea, fortsatte på A6 och avslutade med en vända inne i centrum innan klockan blev närmare 18 och vi rullade hem till hans familj som bjöd på tacos och efterlängtat fredagsmys. 
Att kunna börja denna lördag med frukost ute på altanen i cirkus 25 grader i solen satt ju helt fantastiskt. Nu sitter jag ute på balkongen och fortsätter lapar lite sol innan pappa kommer hem och träningskläderna ska på. Vi tänkte ta en skön löprunda uppe på berget tillsammans. Ikväll är det inflyttnings-spel-mys-äta-gott-kväll hemma hos Anna och Felix som precis flyttat till en lägenhet ihop. Så jag tänkte även under eftermiddagen försöka hinna baka något gott att ha med mig om tid finns! 
Ha en underbar lördag allihop, det ska jag ha! Puss☀️






TORSDAG

Hej!
Denna veckan har bara sprungit förbi och jag har knappt haft en tanke på min lilla blogg. Men nu är jag tillbaka efter att precis ha gått på en efterlängtad långledighet, så nu ska jag inte glömma bort att uppdatera er om livet. 
Idag har jag haft en lång dag som gått i ett, det är först nu klockan 22.00 som jag lutar mig tillbaka. Jag har jobbat 7-16 och direkt när jag hade slutat cyklade jag till gymmet. Ett så himla skönt och genomsvettigs pass bestående av 45 minuter intervaller följt av ett CXworx-pass blev det. När jag kom hem hann jag bara duscha och äta innan jag la näsan i matte-boken, där den blev kvar resten av kvällen. Nu är jag så trött och irriterad på allt vad matte innebär, så nu har jag äntligen bäddat ner mig i sängen med gårdagens BB och PH framför mig som jag missade. 
Hoppas alla har haft en bra vecka och är lika redo och glada inför helgen som snart är här, som jag är. Själv är jag ledig fredag-måndag!
Godnatt och puss❤️


Jag har tyvärr inga roligare bilder än två från ikväll att bjuda på..


LÖRDAG-SÖNDAG

Hej! 
Igår hade jag en så bra och fullspäckad lördag. Jag jobbade 7-15 och direkt när jag kom hem snörade jag på mig löparskorna och gav mig ut på en löprunda på 7,5 km tillsammans med pappa. Under kvällen myste jag med mina fina vänner hemma hos Karin. Tacopaj, spel, skräckfilm och alldeles för mycket godsaker satt så perfekt denna lördag. Så efterlängtat, välbehövligt och skönt med en lugn och framför allt alkohol-fri hemmakväll. 
Idag har jag sovit länge, räknat några få mattetal, ätit brunch med Felicia och Pontus, varit och röstat och sen åkte jag till jobbet, där min söndagskväll har och kommer spenderas. Men ikväll klockan 22.00 går jag på helg och det känns så jäkla skönt, det känns alltid lite extra fint med ledighet efter en jobbhelg. Jag har dessutom haft en väldigt lyckad och bra helg trots jobb så jag är så nöjd så! 
Puss❤️







FREDAG

Godkväll! 
Idag är en sån där dag då det egentligen inte finns någon anledning att skriva här, då det verkligen inte har hänt något roligt eller intressant alls. Jag har sovit länge, pluggat matte i ett par timmar och åkte sen till jobbet, där jag befinner mig nu. Att jobba en fredagskväll är ju inte det roligaste direkt, men idag är jag glad och riktigt sugen på jobb så det gör mig faktiskt inte så mycket! Nu ska jag jobba vidare.  Puss❤️



TORSDAG

Hej!
Idag har jag återigen varit ledig, min sista lediga dag innan en helg full av jobb väntar. Jag har haft en mysig torsdag och sista ledig dag tillsammans med Pontus och ikväll har jag varit på gymmet och svettas. Intervaller och CXworx blev det och det kändes så jäkla skönt efteråt. 
Jag har även hunnit plugga lite matte och nu har jag äntligen lagt mig tillrätta i sängen för att titta på kvällens BB ihop med Felicia. Godnatt!❤️


ONSDAG

Hej! 
Vilken skön ledig dag jag har haft idag. Tagit en lång och skön sovmorgon, börjat dagen med en löprunda på drygt 6 km, ätit långfrukost i soffan framför BB, pluggat matte, tagit en mysig långpromenad tillsammans med Alexandra och nu har jag precis ätit pappas goda middag. Nu ska jag avsluta min lediga dag så bra som med att onsdagmysa med Pontus. Hoppas alla har hade en fin onsdag. Puss!❤️





MÅNDAG-TISDAG

Godkväll!
Den gamla blogg-beroende-Maya har tyvärr försvunnit lite grann, det är ju så sjukt tråkigt att skriva när det inte har hänt någonting kul. Som igår, jag vaknade upp till regn, låg kvar i sängen framför BB, pluggade matte i två timmar och jobbade 14.30-22.00, därav varför det inte blev något inlägg igår. 
Idag har jag väl egentligen inte heller så mycket mer intressant att berätta, dagarna känns ganska enformiga nu för tiden och jag skulle göra vad som helst för att bara få göra en stor förändring i livet, röra på mig, bort från Skövde. Men det problemet tar jag en annan dag. Idag har jag i alla fall jobbat 7-16 och när jag hade slutat åkte jag direkt till gymmet och körde ett hårt och skönt styrkepass (egen styrka + CXworx). En riktig genomkörare för min slöa kropp som inte har fått känna på riktig träning på länge. Helt underbar känsla!
Resten av kvällen har jag efter dusch och kvällsmat haft näsan i matteboken men nu har jag lagt mig tillrätta i sängen framför gårdagens PH. 
Det är en sån skön känsla att gå och lägga sig när man känner att man har hunnit få mycket gjort. Att jag dessutom är ledig imorgon gör det ju inte sämre direkt. Godnatt och puss!❤️


SÖNDAG

Hej!
Det är söndag kväll och min efterlängtade helg börjar lida mot sitt slut. Men jag har haft en väldigt bra helg och känner mig faktiskt riktigt sugen och taggad på en ny och bra vecka så ingen söndagsångest här inte. Igår firades Christopher med 30-årsfest på Pitchers innan vi som vanligt avslutade kvällen på Husaren. En bra kväll men som tyvärr inte kunde överträffa förra helgens grymma utgång, men alla kvällar kan ju inte bli precis lika bra! 
Idag har jag haft en så skön och slapp ledig söndag. Sovit länge, ätit pannkaksfrukost, myst uppe på berget med Felicia, Pontus och Karin, ätit tacos och nu sitter jag välplacerad i soffan med en påse hemmakväll-godis tillsammans med familjen. 
Imorgon jobbar jag kväll så det känns så skönt att kunna njuta av en söndagskväll utan att behöva stressa i säng. 
Hoppas alla har haft en bra helg! Puss❤️






FREDAG

Godkväll!
Igår ägnade jag hela förmiddagen åt matteplugg. Jag började ju med detta innan sommaren men hade absolut ingen motivation, så jag kände att det fick vänta till efter sommaren. Nu är det september och jag tänkte försöka ta nya tag, även om motivationen inte direkt är bättre nu. Efter ett par timmar med näsan i matteboken var det faktiskt ganska skönt att åka till jobbet för ett kvällspass. 
Idag har jag jobbat 07.00-14.30 och sen gått på min efterlängtade helg. Vädret har varit helt underbart och jag har haft sånna härliga fredagskänslor i kroppen hela dagen. Ikväll har jag haft mini-kräftskiva och fredagsmys tillsammans med mina päron. Så gott, så mysigt och så välbehövligt. 
Nu tänkte jag titta ikapp ett par avsnitt av Big Brother som jag inte hunnit med innan det ska bli så jäkla skönt att sova, och dessutom slippa sätta klockan. 
Hoppas alla har haft en fin fredag och får en bra helg, det ska jag ha! Puss❤️



ONSDAG

Hej!
De två senaste dagarna har varit rätt så tunga jobb- och flyttstöks-dagar. Men igår firade vi med en godare middag att vi har kommit så långt som vi gjort och nu bara har lägenheten att tänka på, och sen åkte vi och sa hejdå till huset för sista gången. Det var faktiskt jättejobbigt, hur mesigt det än låter. Resten av kvällen myste jag tillsammans med Felicia och Pontus. 
Idag vaknade jag upp till solsken efter 11 sköna timmars sömn, med den underbara vetskapen om att ha en ledig dag framför sig. Jag började min dag med en lugn och skön promenad, för att utforska lite nya promenadvägar här i stan. Men mitt under promenaden ringde min chef och bad mig hoppa in och jobba ikväll. Så det var bara att gå klart, duscha, äta och nu ska jag alldeles strax ge mig iväg. Det svider lite att behöva jobba när man är ledig, när jag dessutom hade så mycket planerat för dagen, men det är trots allt väldigt bra extrapengar. 
Ha en fin dag i solen allihop. Puss!❤️





RSS 2.0