FREDAG-LÖRDAG

Hej!
Igår efter jobbet hann jag bara hem och packa ihop mina saker innan jag satte mig på tåget till Göteborg. Väl hemma hos Pontus möttes jag av matlagning i full gång och det blev inget mindre än tacopaj, världens godaste. Resten av kvällen fredagsmyset vi med godsaker till en bra film. 
Idag var vi uppe ganska tidigt eftersom vi hade planerat att spendera dagen på Ikea. Vi köpte nytt soffbord och lite andra småsaker till Pontus lägenhet och det blev så fint så! Jag har precis varit och handlat inför kvällen och ligger nu och tar igen mig i soffan i väntan på att min syster ska komma. Ikväll ska vi nämligen äta en god middag här hemma innan vi ska träffa våra fina killar Emil och Fredrik för några glas ute. Senare ska vi till jazz-huset där vår vän Hanna spelar med sitt band ikväll. Jag tror det kommer bli en riktigt fin kväll!
Ha en bra lördag allihop. Puss!❤️

Bjuder på en bild på dagens goda lunch på Ikea:


TORSDAG

Hej!
Denna dag har verkligen gått i ett och mina fötter bara värkte när jag för första gången vid halv åtta-tiden satte mig ner. Jag har jobbat 7-13 idag och det har varit en extremt intensiv och tung jobbdag. För lite personal och för många energiska små barn gjorde att jag trodde mitt huvud skulle sprängas efter några timmar. Väl hemma fixade jag med massor småsaker innan jag träffade Alexandra för att göra ett par ärenden inför vår resa. Vi har handlat alla nödvändiga saker som vi behöver ha med oss till Asien, tagit pass-kort och växlat pengar. Ikväll har jag äntligen fått varva ner med en lång och varm dusch, kvällsmat i lugn och ro och nu ligger jag nerbäddad i soffan framför "Ninja warrior Sverige" innan läggdags. Imorgon väntar ytterligare en dag på Skogens förskola, från 07.30-15.30, men efter dom timmarna får jag äntligen sätta mig på tåget till min kärlek! 
Hoppas ni har haft en fin dag och är lika redo för helgen som jag är. Puss!❤️

Bjuder på två bilder från i somras, efter en svettig och varm löprunda. Jag längtar så otroligt mycket efter att få börja springa ute, på torr mark och i bara linne. Så underbart. 


ONSDAG

Godkväll!
Ännu en lång men bra dag har passerat och precis som igår känns det så skönt att få slå ner rumpan i soffan och bara vara. Jag har jobbat 07.30-16.30 idag och tiden rusade förbi som vanligt. Direkt efter jobbet skyndade jag mig bara hem för att slänga i mig mellanmål och byta om till träningskläderna innan jag åkte till gymmet. Det blev ett svettigt och bra pass bestående av 45 minuter intervaller på löpbandet följt av ett CXworx-pass. Nu ligger kvällsmaten i magen och jag sitter och tittar på Sveriges mästerkock innan läggdags. Imorgon börjar jag redan 07.00 så det blir tidig uppstigning! Godnatt och puss❤️

Jag har verkligen inga nya bilder att bjuda på just nu, så idag får det helt enkelt bli två gamla från förra årets fina julvecka på Gran Canaria. Det är så svårt att förstå att jag, om bara 12 dagar, åker till värmen igen, men under en väldigt mycket längre tid. 


TISDAG

Hej!
Idag har jag haft en lång men bra dag och det är med en skön känsla i kroppen jag äntligen ligger nerbäddad i soffan. Jag har som sagt jobbat på min gamla älskade förskola som jag jobbade heltid på förr, och det var så otroligt kul att vara tillbaka. Barnen kom springandes mot mig och gav mig tusen kramar och att träffa alla mina gamla kollegor som jag trivdes så otroligt bra med kändes så himla fint. Jag jobbade 9-17 och dagen bara sprang förbi. När jag kom hem slängde jag i mig lite mellanmål och åkte till gymmet. Det blev ett ganska kort men så jäkla bra och skönt konditions-pass bestående av 30 minuter löpning följt av 30 minuter crosstrainer. Resten av kvällen har jag duschat och ätit kvällsmat nerbäddad i soffan. Premiären av "Biggest loser" är just nu på teven och det missar jag självklart inte, älskar det programmet. När det är slut ska jag hoppa direkt ner i sängen för imorgon väntar ytterligare en lång jobbdag på Skogens förskola, 07.30-16.30. Puss och godnatt!❤️


MÅNDAG

Godkväll! 
Att börja veckan och måndagen med att vakna upp bredvid min kärlek var det bästa beslutet på länge. När han åkte till skolan vid åtta-tiden somnade jag om och sov till klockan tio. Vid tolv satte jag mig på tåget hem till Skövde, med den vanliga vemodiga känslan i magen. Fyra långa dagar väntar innan jag får åka tillbaka och pussa på min Pontus igen. 
Under dagen har jag fått gjort lite nytta här hemma och tittat ikapp ett par tv-program. Ikväll har jag varit på gymmet och kört ett eget skönt och lätt styrkepass följt av mitt älskade favoritpass CXworx. Jag har precis duschat och ätit kvällsmat och nu ligger jag nerbäddad i sängen och ska läsa några kapitel ur min nya bok. Imorgon ska jag äntligen jobba på Skogens förskola, där jag jobbade heltid under en lång tid för ett år sen. Jag har verkligen saknat att vara där så det ska bli så himla kul! Så nu ska jag se till att somna i tid så jag är pigg och redo för en lång arbetsdag på min favorit-förskola. Godnatt!❤️

I brist på några nya bilder bjuder jag på en gos-bild på mig och Pontus:


SÖNDAG

Hej! 
Jag har haft en så himla underbar dag idag, en sån dag man bara inte vill ska ta slut. Vädret har varit helt otroligt så jag och Pontus har tagit en långpromenad och njutit av en god lunch (bakpotatis med skagenröra) på en uteservering längst med hamnen. Jag har haft så mycket vårkänslor i kroppen och har verkligen samlat på mig energi för hela veckan!
Nu ligger jag nyduschad och fräsch i soffan i väntan på att vi ska börja med lite kvällsmat. Ciabatta med ruccola, lufttorkad skinka, mozzarella och tomat hade vi tänkt! Sen ska vi söndagsmysa till någon bra film och äta upp godisresterna från igår. Fint avslut på min väldigt fina helg! Puss❤️

Det är så himla fint och härligt i området där Pontus bor. Man slipper "storstadshetsen" och kan njuta av vatten och natur, men det är ändå bara 5 minuter med buss in till centrum. Precis så som jag vill ha det! 







LÖRDAG-SÖNDAG

Godmorgon! 
Igår hade jag en underbar lördag från morgon till kväll, en riktig heldag med bara min Pontus. Vi började dagen med en extra god lördagsfrukost (salami & brieost-baguetter) innan vi trotsade snöstormen och åkte in till stan. Vi kikade i några affärer, strosade omkring och åt en god och mysig lång-lunch/fika i Haga och småshoppade lite till innan klockan blev mycket och vi åkte hem igen. Under kvällen lagade vi tacos till middag och resten av kvällen spenderades i soffan framför en bra film med massor godis. 

Jag vaknade för en liten stund sen och som vanligt sover Pontus som en stock. Men jag tänkte snart väcka honom så vi kan äta en god frukost och sen ge oss ut på en långpromenad i det härliga vädret. Jag funderar på att chansa och åka hem imorgon istället, jag vill verkligen inte åka hem idag. Det får vara värt att missa en eventuell jobbdag för att få spendera tid med den som får mig att må bäst. 
Ha en fin söndag allihop, det ska jag ha! Puss❤️

Ett par bilder från igår:







FREDAG

Hej underbara fredag! 
Idag var jag uppe med tuppen för att börja dagen med en timmes skön PW i mörkret. Efter dusch, frukost och packning gick jag mot tåget där jag sitter nu. Solen skiner och jag har trots alldeles för lite jobb denna veckan härliga fredagskänslor i kroppen. När jag kommer fram till Göteborg ska jag gå på choklad-massage som jag fick av mina fina vänner när jag fyllde 20, men som jag inte har hunnit utnyttja. Det ska bli helt underbart och så välbehövligt! Sen ska jag åka hem till Lindholmen och äntligen träffa min Pontus igen. Ikväll ska vi träffa några vänner för ett glas eller två på något mysigt ställe i stan. En väldigt bra början på denna fina helg! 
Ha en underbar fredag allihop. Puss!❤️


TORSDAG

Hej!
Imorses blev jag väckt av att mobilen ringde för jobb. Det är en sån äckel-skön känsla, när man bara vill tacka nej för att man är så trött men ändå blir glad för att man får jobba. Jag har alltså gått utan jobb i tre dagar och nu har jag plötsligt fått fyra olika jobb på två dagar (två förskole-jobb och två KSS-jobb för idag & imorgon) där jag dessutom var tvungen att tacka nej till allt eftersom jag ska åka till Göteborg tidigt imorgon. Men det är bara att bita i det sura äpplet och sluta tänka på det, det är som det är. 
Idag har jag i alla fall haft en jättebra jobbdag på Vasakullens förskola från 07.30 till 16.00. Jag var helt slut när jag hade slutat så det var så skönt att bara få slänga sig i sängen direkt när jag kom hem. Ikväll har jag träffat min saknade vän Natalie över en mysig fika på Rådhuset. En så himla välbehövlig och efterlängtad kväll som bara gör en alldeles varm i hjärtat.
Nu ska jag faktiskt snart släcka lampan och sova. Jag ska som sagt åka till Göteborg relativt tidigt imorgon (11.00) och har tänk hinna med en del innan det. Så godnatt och puss!❤️


ONSDAG

Godkväll! 
Precis som igår så har ännu en dag utan jobb passerat. Det är fruktansvärt stressande att inte veta om eller när jag ska få jobba igen, men och andra sidan tänker jag på att jag åker om 19 dagar och lika gärna kan smygstarta min semester nu. På ett eller annat sätt lyckas dessa långa dagar ändå springa förbi ganska bra ändå tack vare träning, hemma-fix och små-ärenden. Idag har jag haft en riktigt skön dag och ikväll har jag avverkat ett så himla bra och svettigt pass på gymmet bestående av 45 minuter intervaller på löpbandet följt av ett CXworx-pass. Efter träningen träffade jag mina fina tjejer Karin, Anna och Felicia för en lång och mysig pratstund och fika på Pims. 
Nu ska jag släcka lampan och sova, för som vanligt måste jag ju ändå vara redo ifall det skulle ringa jobb tidigt imorgonbitti.. Godnatt!❤️


MÅNDAG

Godkväll! 
En ledig måndag, eller rättare sagt arbetslös måndag har precis passerat och jag har trots allt haft en fin dag. Även om jag behöver allt jobb jag kan få så kan jag inte låta bli att känna mig lite lättad och glad när jag vaknar och inser att ingen har ringt och att jag har en ledig dag framför mig. Jag har haft en riktig fixar-dag och fått gjort mycket bra saker, både på stan och hemma. Det är bara 21 dagar tills jag lämnar Sverige för 7 veckor på resande fot så det finns en hel del att fixa med nu innan. Ikväll har jag varit på gymmet för lite egen styrketräning följt av ett CXworx-pass. Efter dusch och kvällsmat tittade min fina vän, och rese-kompis, Alexandra in för lite planerande, ta-igen-prat och mys. 
Nu har jag krupit ner i sängen och tänkte pilla lite med datorn innan det är dax att sova. Hoppas ni har haft en bra start på veckan allihop! Puss❤️

En bild på mig och min kärlek får pryda bloggen idag: 


FREDAG-LÖRDAG-SÖNDAG

Hej! 
Då har ännu en helg sprungit förbi och min har varit så fantastisk och perfekt från början till slut. Direkt efter jobbet i fredags satte jag mig som sagt på tåget till Göteborg, till min Pontus. Jag möttes av en så fin och god fredagsmiddag som vi avnjöt innan vi gjorde det vi är allra bäst på, gick på bio. Vi såg "Taken 3" som var riktigt spännande och bra. Jag älskar både ettan och tvåan och tänk att de ännu en gång lyckades göra en lika bra för tredje gången! Jag hade i alla fall inte kunnat börja helgen på ett bättre sätt. I lördags började vi dagen med en långpromenad i fina Lindholmen följt av en god frukost/brunch. Under dagen träffade vi David på stan för ett par ärenden (jag köpte bland annat en iPhone 6, så jäkla glad och nöjd!!!) innan vi åkte hem, åt middag och gjorde oss redo för kvällen. Vår fina vän Hanna bjöd nämligen på en otroligt trevlig och rolig födelsedags-förfest innan vi intog dansgolvet och dansade precis hela natten. En så himla lyckad och rolig kväll blev det! 
Idag har jag och P gjort minsta möjliga och bara myst tillsammans innan jag vid fem-tiden var tvungen att bege mig hem mot Skövde igen. Det gör lika ont varje gång att behöva lämna det som får mig att må som allra bäst. Men väl hemma möttes jag av min syster, massor godsaker och söndagsmys till världens finaste och sorgligaste film ("You're not you", rekommenderar tusen gånger om!) så jag hade nog inte kunnat avsluta helgen på ett mycket bättre sätt trots allt. Nu ska jag släcka lampan och sova så jag är redo ifall det skulle ringa något jobb imorgon. Hoppas ni har haft en lika fin helg som jag har haft! Puss och godnatt❤️

Tre bilder från igår:



Min och Pontus goda frukost:
Söndagsmys med min syster:



TORSDAG

Hej! 
Idag har jag haft en lång, intensiv och ganska jobbig dag. Jag jobbade på Vasakullens förskola 08.45-16.45 och jag var så fruktansvärt trött och utpumpad när jag kom hem. Under kvällen har vi varit på lite kalas hemma hos morfar som fyller hela 93 år idag! Nu ligger jag självklart framför Sveriges mästerkock och efter detta tänker jag hoppa i säng. Imorgon är det äntligen fredag och efter ännu en jobbdag på Vasakullen ska jag åka till Göteborg och spendera helgen med min saknade Pontus. Åh vad jag längtar. Godnatt och puss!❤️




ONSDAG

Godkväll! 
Idag har jag jobbat 07.30-16.00 på Vasakullen och dagen har rullat på som vanligt. Jag saknar att jobba på KSS något enormt men att få vara med barn hela dagarna är inte så dumt det heller. Det största plusset med att jobba på förskola är ju definitivt att det endast är dagpass och framför allt måndag-fredag. Att Vasakullens förskola dessutom ligger precis mitt emot vår lägenhet är ju verkligen inget att klaga på det heller! Efter jobbet gick jag bara hem och åt lite mellanmål innan jag cyklade till gymmet. Det blev ett konditionspass idag bestående av 30 minuter löpning, 30 minuter crosstrainer och slutligen 1000 hopp med hopprep, svettigt och skönt pass! Resten av kvällen har jag bara duschat, ätit kvällsmat och tittat på favoritprogramet Sveriges mästerkock. Klockan är inte mer än kvart över nio men jag ligger redan nerbäddad. Det är så skönt att kunna ligga och varva ner en stund innan det är dax att sova. Imorgon börjar jag inte förens 08.45 så om jag somnar snart hinner jag samla på mig massor med timmar sömn, det är ju en så skön känsla! Godnatt allihop❤️

Min goda och enkla kvällsmat efter träningen, grönsaksomelett!


TISDAG

Hej! 
I söndags lämnade vi vackra Trysil efter ännu en härlig dag av skidåkning. Det tog emot något rejält att behöva åka hem efter så fina dagar men när jag väl hemma möttes av min Pontus kändes det genast väldigt mycket bättre. I måndags tackade jag nej till jobb fast jag egentligen inte borde och spenderade istället hela dagen med Pontus. Idag har jag jobbat på Vasakullen hela dagen, 07.30-15.45, och direkt när jag kom hem åt jag bara lite mellanmål innan jag gick till gymmet. Det blev ett ganska kort men intensivt pass bestående av 5 km löpning följt av 30 minuter CXworx. Det var så otroligt skönt att få trötta ut kroppen riktigt ordentligt, det finns verkligen ingen bättre känsla än den efter ett lyckat och svettigt träningspass. Resten av kvällen har jag tagit en lång och varm dusch, suttit nerbäddad i soffan och ätit kvällsmat, fixat och småstädat lite på mitt rum och nu tänkte jag snart krypa ner i sängen och titta på någon film att somna till. Imorgon börjar jag återigen 07.30 så jag tänkte försöka samla på mig många timmar sömn nu när jag väl har tid och kan. Godnatt!❤️


LÖRDAG

Godkväll! 
Idag har vädret inte alls varit så bra som tidigare dagar, det har varit rena snöstormen och därmed ganska svår och lite halvdålig skidåkning. Min pappa och bror fick bokstavligt talat is-kucklor i skägget så kallt som det var. Men vi har haft en väldigt bra dag ändå och när vi var trötta och möra i kropparna vid fyra-tiden avslutade vi skiddagen med afterski. Efter en skön stund i bastun har vi ätit en god lördagsmiddag och nu ska vi spela några omgångar kort innan läggdags. Imorgon är det sista dagen här i fina Trysil så vi måste gå upp tidigt så vi kan utnyttja dagen till max. 
Ha en fin lördag allihop!❤️



FREDAG

Godkväll! 
Vi har precis som igår haft en underbar dag i skidbackarna. Att börja dagen med en otrolig soluppgång och skidåkning i en nypistad backe var så fantastiskt. Det är då skidåkning är som allra bäst. I eftermiddag/kväll har vi som vanligt njutit av en lång och skön stund i bastun, ätit en god middag och nu ligger vi utslagna i soffan. Om en stund ska vi åka och plocka upp min bror som kommer och spenderar de sista dagarna här i Trysil med oss. Sen blir det självklart fredagsmys! Puss❤️





TORSDAG

Hej!
Vi har tillgång till gratis internet här i vår stuga i Trysil så det ska nog inte behöva bli tyst här på bloggen över helgen trots allt! 
Jag har haft en jättehärlig dag med massor skidåkning i helt underbart väder. Det var trots allt två år sen sist jag åkte så lite skakig på benen var man allt, men ju längre tiden gick desto bättre kändes det. Vår stuga är så otroligt mysig och fin, så här kommer vi bo bra de kommande dagarna. Ikväll har vi njutit av en skön stund i bastun och sen har vi ätit en god lax-middag. Nu ska vi spela kort och mysa innan vi ska försöka komma i säng ganska tidigt ikväll så vi är pigga och redo för backarna när se är som allra bäst!
Puss❤️






TORSDAG

Godmorgon! 
Nu börjar vi snart närma oss norska gränsen så jag tänkte bara skriva några rader innan mitt internet försvinner. Vi får se om jag kommer få tillgång till något internet i helgen, annars är jag tillbaka på söndagkväll! 
Ha en fin helg allihop, det ska jag ha. Puss❤️


Älskar denna miljö!


ONSDAG

Godkväll! 
Ännu en ledig dag har passerat och tiden har som vanligt bara sprungit förbi. Jag har varit ute på en skön långpromenad med min syster, betat av några punkter på min "viktiga-saker-att-göra-innan-min-resa"-lista, packat inför helgens skidresa, varit på stan med pappa, fikat hos morfar, lagat mat och nu har jag äntligen fått lite tid att bara ligga i soffan. Premiären av "Sveriges mästerkock" var ju ikväll och det missade jag självklart inte. Jag älskar det programmet! Nu måste jag hoppa i säng och somna så fort som möjligt, för imorgon står klockan på 04.00. Jag ska nämligen åka till Trysil tillsammans med min familj för en helg med massor skidåkning, det ska bli så underbart! 
Godnatt allihop!❤️


TISDAG

Hej! 
Idag har jag återigen haft en fin ledig dag. Efter en, som vanligt, lång och skön sovmorgon hade jag morgon-och frukostmys med Pontus och Felicia. Under dagen åkte jag, Felicia och mamma till gymmet där vi körde ett eget Easyline-pass ihop följt av lite styrketräning. Det var så skönt att få svettas lite igen, jag tror aldrig jag har varit såhär dålig på träningsfronten som just nu. Men nu är jag så motiverad och redo att ta tag i det och bli gamla vanliga Maya igen. I eftermiddag/kväll har jag myst på Pims över en fika tillsammans med Pontus, Felicia och Anna. Nu ligger jag nerbäddad i soffan och tänkte avsluta denna tisdag med en film tillsammans med mamma. Puss!❤️

Två bilder från i somras. Jag kan inte ens beskriva hur mycket jag längtar till solblekt hår, klänning och bruna ben. Men om en dryg månad får jag uppleva allt det där igen!


MÅNDAG

Godkväll! 
Idag har jag haft en så fin och mysig dag tillsammans med Pontus och min syster. Efter en skön sovmorgon och god frukost mötte vi upp Felicia för en långpromenad i det underbara vädret. Eftersom Pontus familj bor i Skultorp, fick jag äntligen gå min gamla älskade runda som jag alltid gick/sprang förr när jag också bodde där. Jag blev så nostalgisk i hela kroppen, det är inte klokt vad jag saknar mitt gamla barndomshem. Efter dusch och lunch satte vi oss i bilen för en roadtrip till Hjo, där vi bl.a. småshoppade lite på hem&hobby. Ikväll har vi ätit middag på Prima, legat nerbäddade i sängen till den nya Beck-filmen och ätit fruktsallad och glass. Nu ska vi sätta på en till film innan läggdags! Godnatt och puss!❤️





SÖNDAG

Hej! 
Idag vaknade jag upp till lika fint väder som igår, och  dessutom med min kärlek bredvid mig. Vi hade en så mysig kväll igår och bion vi såg var så himla rolig och bra. "Micke och Veronica", den rekommenderar jag starkt! 
Efter en skön sovmorgon åt vi en stor brunch innan Pontus var tvungen att åka hem och plugga. Då gav jag mig ut på en skön långpromenad i solen och jag bara njöt av varenda sekund. Det kändes som vår ute! Jag har även hunnit springa på stan en stund och fixa och dona lite här hemma innan jag nu ska bege mig hem till Pontus. Där bjuds det på middag och söndagsmys tillsammans med hans fina familj. 
Hoppas ni har haft en lika fin söndag som jag har haft! Puss❤️





LÖRDAG

Hej! 
Idag vaknade jag upp till härligt solsken efter en lång sovmorgon. Jag förstår inte vad det är med mig, antingen är jag inne i en period då jag vaknar runt sju-tiden varje dag eller så är jag i den perioden jag är i nu, då jag bara inte kan ta mig upp före klockan tio. Men man får väl passa på när man är ledig! Efter frukosten gjorde jag ett par ärenden på stan, tog en långpromenad med Wille och gick sen till gymmet och körde 1 timma styrketräning. Efter lunch och dusch har jag varit och handlat middag för ikväll, städat lite här hemma och nu ligger jag nerbäddad i ihop med min syster och slö-tittar på film. Snart ska jag göra mig iordning och börja laga tacos som jag ska bjuda min Pontus på innan vi ska gå på bio senare ikväll. Jag älskar att gå på bio, så perfekt lördagsmys. 
Hoppas ni får en fin lördagkväll allihop, det ska jag ha!❤️

Kvällens bio som vi ska se: 


FREDAG

Godkväll! 
Det är inte klokt vad man är dag-blind nu i all ledighet, att det är veckans bästa dag idag känns ju inte riktigt lika fantastiskt som det brukar direkt. Men jag har haft en fin dag, fredagar kan trots allt inte bli dåliga. 
Efter sovmorgon och frukost gick jag till affären och handlade inför vår lunch som vi skulle bjuda Pontus föräldrar på. Jag gjorde lax, potatis, rom-sås och sallad tills de tittade in vid ett-tiden. Efter lunchen satte vi oss allihop i bilen (fick även med mig Pontus hem!) och åkte hem till Skövde. Även om jag älskar att vara i Göteborg hos Pontus var det väldigt skönt och mysigt att få komma hem till mina päron som jag inte träffat på en vecka. Ikväll har vi ätit middag och myst hemma hos morfar och senare nu ikväll har jag och mamma tittat på den mysiga filmen "Endless love". Nu ska jag krypa ner i min saknade säng och sova! Godnatt❤️

En bild på min och Pontus goda pannkaksfrukost vi åt i onsdags:


GOTT NYTT ÅR

Hej och gott nytt år! 
Då var det plötligt år 2015 och jag firade in det nya året på absolut bästa sätt. Jag hade en så otroligt trevlig, fin, bra och lyckad nyår tillsammans med mina bästa vänner. Emil och Julia bjöd på en helt underbar middag bestående av löjroms-toast till förrätt, lammytterfilé med potatiskaka och rödvinsås till varmrätt och slutligen chokladpavlova till efterrätt. När klockan närmade sig tolv gick vi till Götaplatsen och firade in det nya året tillsammans med flera hundratals andra glada människor, innan kvällen fortsatte hemma hos Emil. Jag kunde verkligen inte fått ett bättre avslut på 2014 och början på 2015! 
Idag vaknade vi inte förens klockan ett och har under dagen bara hunnit träffa Karin och David för varsin pizza. Nu ligger jag återigen nerbäddad i sängen efter en välbehövlig dusch och tänkte blunda en stund. Ikväll kommer David och myser med mig och Pontus så då ska vi äta massor godis och titta på film, så som en bakisdag/kväll ska vara.

Hoppas ni hade en lika underbar nyår som jag hade. Nu ska jag bjuda på ett par bilder från min fina kväll:













RSS 2.0