DEN SENASTE TIDEN

Hej! 
Nu var det alldeles för längesen jag tittade in här, men för tillfället har jag så otroligt mycket att göra att jag inte har haft en tanke på min lilla blogg.
Sen sist jag skrev har jag haft en underbar vecka i Grekland tillsammans med min Pontus. Vi var på en otroligt vacker och mysig ö som heter Karpathos som jag varmt rekommenderar er andra att åka till. Sol, värme, bad, god mat, glass, fina restauranger, jättebra hotell och väldigt mycket mys förgyllde vår fantastiska vecka. 
När vi kom hem till Sverige spenderade vi helgen hemma hos mina föräldrar. Vi hade otroligt bra väder och spenderade varje kväll ute på altanen i den varma kvällssolen. Under lördagen kom även Karin till oss och det bjöds på grillkväll. 
Början på veckan spenderades hemma i Skövde hos Pontus familj där vi har haft fullt upp med att planera, fixa och göra ärenden inför vår flytt. I tisdagskväll åkte vi till Göteborg för att packa ihop och städa det allra sista i Pontus lägenhet innan vi gjorde vår stora flytt igår. Vi bor nu i en trea istället och har precis spenderat vår allra första natt där. I helgen ska vi med hjälp av våra föräldrar fixa iordning allt så det blir precis så fint som vi vill ha det! 
Nu är vi återigen påväg till Skövde för att göra ännu fler ärenden, packa ihop det allra sista där och ta vara på sista kvällen tillsammans med Pontus familj. 
I helgen ska vi som sagt flytta det sista och göra iordning allt i vårt nya hem på riktigt, innan skolan börjar på måndag. Så som jag nämnde tidigare så har jag väldigt fullt upp just nu och har inte riktigt tid för något bloggande för tillfället. 
Så framöver får det helt enkelt eka lite tomt här tills allt lugnat sig lite! 
Puss❤️

Bjuder på en liten hög med bilder från Grekland:


TISDAG-ONSDAG

Godkväll! 
Igår hade jag en fin kväll tillsammans med Pontus, David, Karin och Rasmus. Vi lagade en god middag hemma hos David innan vi gick och lyssnade på Markus Krunegård. 
Idag har jag precis som igår, haft en jättebra dag. Efter en skön sovmorgon åkte vi in till stan för att skriva på papper till vår nya lägenhet. Efter det gick vi på stan och gjorde massor ärenden innan vi träffade en hel hög med vänner för en magiskt god lunch på Ritz. Det var så kul och mysigt att få träffa alla och jag är så himla glad att vi alla har flyttat till Göteborg. Det är inte alla som flyttar till en ny stad och dessutom får med sina gamla bästa vänner med sig. 
Ikväll har jag och Pontus tagit med oss kvällsmaten till hamnen och suttit på bryggan i solen och ätit. Jag bara älskar att vi bor ett stenkast från havet. Nu har vi packat ihop det sista och gjort oss klara för att åka imorgonbitti klockan 05.00. Det ska bli så obeskrivligt skönt att komma bort till värme och sol, tillsammans med min stora kärlek. 
Nu ska vi krypa ner i sängen och somna till en film! Puss❤️

Bilder från igårkväll:
Bilder från ikväll:

MÅNDAG-TISDAG

Hej! 
Igår jobbade jag min allra sista dag för sommaren och dessutom för en lång tid framöver. Det är nästan svårt att förstå att man inte ska jobba mer nu, efter att ha jobbat i två år. Trots lite vemod i kroppen över att lämna mina fina kollegor så hade jag ett sånt otroligt lyckorus i magen precis hela dagen igår. Jag har så mycket underbart att se fram emot nu att jag knappt vet vart jag ska ta vägen! 
Igår efter jobbet började jag och Pontus packa inför Grekland innan vi spenderade kvällen med våra bästa vänner. Vi åt gott, pratade och spelade spel hela kvällen, en med andra ord perfekt start på semestern. 
Idag har vi sovit ut och sen börjat dagen med morgonpromenad. Efter dusch,  packning och brunch är vi nu klara att åka till Göteborg. Vi ska spendera två nätter där innan Grekland för att bland annat gå på Kulturkalaset, skriva på kontrakt till vår nya lägenhet och fixa ett par andra ärenden på stan. Så nu ska vi åka in till stationen! Puss!❤️

Tre bilder från igår:

FREDAG-LÖRDAG-SÖNDAG

Godkväll! 
Jag har haft en riktigt bra helg trots jobb  varje dag. I fredags hade vi det traditionella älskade fredagsmyset med tacos och mys tillsammans med Pontus familj. Jag var dock tvungen att lägga mig ganska tidigt då klockan stod på 05.30. I lördags jobbade jag 7-16 och eftermiddagen och kvällen spenderade jag hos Pontus mormor och morfar där även hans morbror, moster och kusiner var. Vi fikade massor gott, spelade spel, grillade till middag och satt länge och pratade. Jag och Pontus sov även över där inatt så efter frukosten ute i solen rullade vi hemåt igen. Jag hann inte vara hemma länge förens klockan hade hunnit bli jobbdags. Så nu har jag precis haft lite kvällsrast här och ska alldeles strax fortsätta jobba. Imorgon jobbar jag min allra sista dag här på KSS innan jag går på semester. Även om jag kommer sakna alla här jättemycket så ska det bli så otroligt jäkla skönt att få semester på riktigt för första gången denna sommaren! 
Nu måste jag jobba vidare. Puss!❤️

Två bilder från igår:

ONSDAG-TORSDAG

Hej! 
Igår njöt jag av min sista lediga dag denna veckan innan jag nu har gått på mina allra sista jobbdagar. Jag hade en perfekt ledig dag innehållande sovmorgon, hårdträning på gymmet och några timmar på stan med Pontus för lite inredningsinspiratons-tittande. Under kvällen var jag, Pontus, Morgan och Sofia på Laserdome där vi spelade Shuffleboard. Ett riktigt roligt spel som jag definitivt kommer göra fler gånger! Kvällen avslutades med en jättegod middag på altanen innan jag var tvungen att hoppa i säng ganska tidigt då klockan stod på 05.30. 
Idag har jag jobbat och dagen har varit så sjukt stressig och jobbig men samtidigt rolig. Direkt efter jobbet åkte jag till arenan där jag simmade i en timma och nu har jag precis kommit hem och slängt mig i sängen. Jag är precis slut i kroppen och tänker inte röra mig många fler meter idag mer än till köket och soffan. Imorgon väntar återigen jobb precis som resten av helgen också gör. Men när det känns tungt att ha en hel helg full av jobb framför mig försöker jag påminna mig själv om att det idag bara är EN enda vecka kvar tills jag åker till Grekland med min kärlek! 
Puss❤️

Bilder från igårkväll:

TISDAG

Godkväll!
Idag har jag haft en så himla fin ledig dag. Jag har sovit ut, vaknat upp till solsken och börjat dagen med en långfrukost ute på altanen tillsammans med min andra familj. Under dagen åkte jag, Pontus, Karin och David till Lidköping där vi besökte Rörstrand och strosade runt bland andra inredningsbutiker. En god lunch i solen hann vi också med innan vi rullade hem igen. Ikväll har jag, Pontus och David varit ute på en långpromenad och sen har vi myst här hemma med Morgan och Sofia. Vi har grillat lax till middag, suttit länge och pratat och planerat massor inför min och Pontus lägenhet som vi ska (förhoppningsvis) byta till snart. Nu har vi precis krupit ner i sängen så nu ska vi sova! Nattinatti❤️


LÖR-SÖN-MÅN

Hej! 
Jag har haft en så otroligt bra helg och att jag jobbar idag känns inte alls jobbigt efter all energi jag fått av alla mina finaste vänner. I lördags hade jag och Pontus en liten sommarfest hos oss med våra bästa vänner samlade. Vi lekte flera olika lekar, drack gott, pratade, skrattade och dansade innan vi åkte in till stan för att fortsätta kvällen och natten på Husaren. En riktigt lyckad och bra kväll blev det! 
Igår hade vi en riktigt skön slappedag, så som en söndag och inte minst dagen-efter-dag ska vara. Vi åt pizza till lunch, köpte godis på hemmakväll och sen låg jag, Pontus och David i soffan hela eftermiddagen och bara myste. Under kvällen kom Morgan och Sofia hem som har varit i Skåne i deras sommarhus i hela två veckor, så under kvällen myste vi med massor gott att äta och såg en jättebra film. 
Idag har jag börjat veckan med en skön sovmorgon, frukost i solen på altanen och sen en långpromenad tillsammans med min Pontus. Efter dusch och lunch åkte jag till jobbet där jag har spenderat kvällen. Det har varit en jättebra kväll på jobbet och efter bara ett jobbpass har jag redan två dagar ledigt framför mig. Så nu ska jag och Pontus krypa ner i sängen och titta på en film.
Hoppas ni har haft en bra helg och start på veckan. Godnatt!❤️

Bilder från i lördags:

RSS 2.0