TORSDAG

hade en toppendag på praktiken idag precis som vanligt! efter praktiken har jag, precis som jag tror de flesta andra i min klass också har gjort, stått och bakat. 29 st kladdkakemuffins med dumlebitar i gjorde jag, som jag ska bjuda på imorgon när det är min sista dag på praktiken! jag vet att det bara är 28 st på bilden, men jag var ju tvungen att smaka på en, annars hade jag aldrig vågat bjuda på dom! skulle ju pluggat idag också.. men nu har idol börjat, och efter det måste jag slänga mig i säng om jag ska orka upp halv sex imorgon. så får bli en annan dag!
nu ska ni få se en bild på mitt vackra mästerverk och sen ska jag koncentrera mig på idol istället för datan! KRAM


ONSDAG

fick äntligen sova ut imorses, omhållen av min varma robin dessutom. vi åt frukost framför mysteriet på greveholm när vi vaknade och sov sen i två timmar till. vi båda var verkligen dödströtta. vid ett åkte vi in till stan och robin bjöd på lunch på thaihouse. efter lunchen åkte han och jobbade och jag åkte hem till min grymma vän klara i tidaholm. hon slingade min utväxt och klippte bort allt slitet vilket var väldigt behövligt.
sitter nu framför idol och äter lite kvällsmat. efter idol ska jag hoppa i säng direkt!




världens finaste♥

TISDAG

sitter framför idol och lyssnar på alla grymma tjejer som är med! jag tycker verkligen att alla är bra idag, kan knappt välja ut en favorit! 
idag var jag på en annan psykosavdelning, psykosavdelning 1. det är den avdelningen man kommer till först efter att du kommit till akutmottagningen. alla är lite mer sjuka och stämningen är lite mer dyster än på psykos 2, men jag tyckte om att vara där ändå och det var lärorikt att se lite annat. personalen är alltid så snäll så man känner sig välkommen och inte ivägen, vilket är ett stort plus.
jag kom hem från praktiken kvart över fem och halv sex började min fotbollsträning. så jag åkte upp med en banan i handen och sprang igenom träningen med kurrande mage. har slängt i mig massa god mat nu så jag är fit for fight igen. sitter med linus och felicia framför idol som sagt och ska vänta in min älskling som också kommer ikväll. han kommer dock vid tolv efter jobbet, men jag är ledig imorgon och han börjar inte förens tre så vi har hela dagen på oss att gosa imorgon!



är bara tvungen att visa en sisådär tre år gammal bild eller något liknanade. det är verkligen tragiskt. jag hade precis funnit det fantastiska programet "picnik" och redigerade en bild som jag blev mycket nöjd med. bra maya!




MÅNDAG

när ska jag kunna klara av en hel dag utan att halvsova på bussen, gäspa mig igenom dagen, somna på lunchrasten, och halvsova på bussen påväg hem igen? jag älskar min praktikplats och jag trivs verkligen bättre än jag nånsin har gjort på en praktik, vill ju helst inte visa min uppskattning till personalen genom gäspningar och ögon som nästan faller ihop.

har i alla fall kommit hem för ett litet tag sen och har slängt i mig en god middag. övervägde att hoppa träningen ikväll, och råka istället ta en stor kladdkakebit från gårdagen. ska bara titta på idol ikväll och sen gå och lägga mig på momangen!


SÖNDAG

fick sluta en timma tidigare idag. hade nog nästan inte klarat av den sista timman så trött som jag var. mamma var så snäll och kom och hämtade mig och jag somnade som en stock direkt när jag satte mig i bilen. har legat och vilat en stund nu och är hyffsat pigg igen. ska hoppa in i duschen och sen äta god söndagsmiddag. ikväll står jag för efterrätten och jag ska baka en kladdkaka med marshmallows i. så det blir söndagsmys för hela slanten, och sen kommer robin till mig också. ha en bra söndag allihop!

nu kommer bilder från gårdagen:
















FREDAG-LÖRDAG-SÖNDAG

helgen har bara rusat iväg och jag sitter nu klockan 05.56 i min säng på en söndagmorgon och ska snart iväg på praktik. helgen i kort bestod av en fredagskväll hemma hos ida med några tjejer fullpackade med godis, idol, film och prat. i lördagsmorgon spelade jag fotbollsmatch, sista a-lagsmatchen för säsongen, och vi vann med 4-2 och kammar hem en tredjeplats i serien! efter matchen stannade alla i laget kvar, för att ha lagaktivitet som "lekar" och tävlingar. sen gjorde vi oss alla fina i omklädningsrummen, för att dra vidare till stan där det väntades bowling, mat och lagfest. hade en bra kväll, med världens bästa fotbollslag. var ju dock tvungen att åka hem rätt tidigt eftersom min tidiga uppgång väntade. så nu hinner jag inte sitta här! ha en bra söndag allihop! KRAM



snodde en bild av louise, som tyvärr inte är med på bilden! bilder från igår med fotbollen, kommer förhoppningsvis upp ikväll!



TISDAG-ONSDAG-TORSDAG

fick aldrig till någon uppdatering i tisdags, men kan väl försäkra de flesta om att inga större nyheter har missats. jag hade praktik från halv åtta till halv fem. tränade fotboll och va med robin. känns som en ganska normal tisdag för mig! igår hade jag en jättemysig onsdag. efter praktiken åkte jag direkt in till skövde där jag träffade två mysiga tjejer vid namn ida och victoria. vi satte oss på rådhuset och åt jättegod fika/middag/kvällsmat. när vi hade pratat av oss ordentligt åkte vi till tibro, hem till ida. vi köpte lite godsaker och hade myskväll framför en god gammal film! stannade över natten hos idisen och kom precis hem nu efter att hon har åkt till skolan och jag om en stund ska ge mig iväg till praktiken för ett kvällspass. ska slänga i mig lite lunch och fräscha till mig. sen väntas praktik från ett till halv nio. kvällen ska jag spendera med min robin!



en mysig bild från igår. alla har dock laserögon, men bra söta ändå!


MÅNDAG-LEDIG

så otroligt skönt med en måndag utan tidig uppstigning och skola eller praktik. är ledig, och är verkligen ledig från allt! har inga läxor som är bråttom med att göras just nu, inga träningar eller andra måsten som behöver göras under dagen. så idag ska jag försöka övningsköra lite med pappa, kanske ta en liten tur på stan och inte göra någonting. ska ha lite kvalitetstid med mig själv. helt perfekt avslut på min långhelg!


LÖRDAG-SÖNDAG

jag hade nog den mysigaste lördagen på länge. åkte hem till min fina vän towe på kvällen. hennes störtsköna och mysiga föräldrar lagade jättegod mat, sen såg vi på två skräckfilmer och låg nerbäddade under hennes täcke med godsaker att tugga på hela kvällen! idag vaknade vi vid tio, och såg klart på en av filmerna som vi inte hann se klart igår innan vi båda låg och halvsov. sen hade hennes mamma gjort jättegod frukost till oss. vid tolv var jag tvungen att ta bussen hem eftersom jag om en liten stund ska ge mig iväg för att träna gymnastik. första träningen för iår, och jag är faktiskt lite nervös. men det ska nog gå bra!
typiskt söndagsväder idag, så egentligen borde man bara ligga inne och titta på filmer hela dagen. men ikväll ska jag förhoppningsvis åka hem till olivia för att ha lite söndagsmys. passar perfekt när jag är ledig imorgon också!






den näst sista bilden passar kanske inte så speciellt bra ihop med de andra bilderna, eftersom den kommer från mobilen. men tyckte den var bra söt att den fick vara med ändå!
sista bilden är på den goda brakfrukosten towes söta mamma gjorde till oss!

tycker om dig towe♥








FREDAGKVÄLLENS BILDER

precis som jag lovade igår, så har jag en liten hög med bilder att bjuda på idag. kanske inte ett överflöd, men några fick jag i alla fall till igår! jag hade en bra kväll kort sagt. åkte dock inte hem så jättesent, eftersom jag idag hade match vid elva. matchen var mot ulvåker och vi vann med 4-2! detta gjorde att vi förhoppningsvis hamna på tredjeplats i serien. det är vi grymt nöjda med eftersom vi precis tog oss upp till div.4!













FREDAG!

åh så skönt med helg! fick ingen vidare sovmorgon eftersom jag har haft en gnällande hund bredvid mig hela natten och morgonen. men jag har hela dagen på att vila upp mig! det är äntligen lite fint väder ute, så ska snart ge mig ut på en promenad. sen tänkte jag göra hårinpackning och fräscha upp mig ordentligt. för ikväll väntas det 18-årsfest för fredrik, som inte kan bli annat än en bra kväll! 

LOVAR ATT HA BILDER IMORGON. SÅ INGA FLER TRÅKIGA OCH FÄRGLÖSA INLÄGG!


TORSDAG-HELG!

har tyvärr inga roliga bilder att bjuda på, precis som de senaste dagarna, men tänkte ändå att jag kunde skriva några rader innan jag lägger mig! kort sagt så är det torsdag och jag har redan gått på helg. jag är nu ledig torsdag-fredag-lördag-söndag-måndag. duger åt mig får jag väl erkänna! har myst med min älskling hela kvällen och det är alltid lika jobbigt när han måste åka iväg och jobba, när jag hellre skulle velat ha honom bredvid mig inatt. får nöja mig med lilla wille istället! GODNATT OCH PUSS OCH KRAM!




ONSDAG

hemma från en bra dag på praktiken, och hjälp så fort dagen gick! jag trivs som fisken i vattnet där, och hade det inte varit för det tidiga mornarna, hade jag kanske till och med längtat lite till en ny dag!
har precis ätit pappas goda kyckling, och om en liten stund ska han och jag ut på en springtur! vi tänkte ta milen, så får hoppas att jag har tillräckligt med ork för det. senare ikväll tänkte även pappa och jag baka skorpor som lite kvällsmat. en riktig pappa och dotter-dag idag. nu ska jag byta om till träningskläderna och ge mig ut. ha de så bra! KRAM


MÅNDAG

det är måndag och som vanligt är det den mest segaste dagen på hela veckan. somnade som vanligt på bussen och vaknade i sista sekund innan jag skulle gå av, och slummrade mig igenom hela dagen. men allt går prima på praktiken, och det är inte speciellt ansträngande att spela kort, fia med knuff och sitta och prata med alla patienter från morgon till eftermiddag. ska tvinga på mig träningskläderna nu och springa några km på löpbandet. sen väntar självklart idol! PUSS OCH KRAM!


SÖNDAG

usch vad fort helgen gick. men har haft en bra söndag med förmiddagen hos robin, och eftermiddagen på fotbollsplanen. vi vann med 5-2 och alla gjorde en grymt bra match! nu har jag precis ätit en god middag ihop med familjen och av resten av kvällen ska jag ha söndagsmys och film med mamma, precis som vanligt. bortsett från söndagsångesten och att man vet att en lång vecka med tidiga morgnar väntar, så älskar jag söndagar!

 


LÖRDAG

vaknade tidigt idag trots att jag kom i säng rätt sent igår, vilket nu har resulterat en halvsovande maya i soffan. blev ingen springning imorses eftersom lilla wille mådde och mår dåligt. så jag var uppe på orkanvallen och tittade när u-laget spelade match. dom vann med 17-0, tycker det duger rätt bra alltså! sen när jag kom hem följde jag med pappa till djursjukhuset eftersom wille har spytt hela natten och något inte är som det ska. 
ikväll ska jag åka hem till min saknade robin. vi ska bara mysa hela kvällen och jag ska äntligen få sova bredvid honom en hel natt! PUSS&KRAM




MYS-FREDAG

ligger som en stor ballong i min säng och det känns som att jag ska spricka vilken sekund som helst. har haft en riktig mys-tjej-kväll. cornelia hade lagat jättegod mat, och till efterrätt stod äppelpaj, muffins, choklad och smågodis på menyn. Jag har haft godisförbud i en månad (inte mycket att skryta om, men ett år tänker jag inte ge mig på), så nu när det äntligen är över var det dax för frossning på riktigt. det var längesen jag var så sjukt mätt och mådde så sjukt illa! men gott var det! hade förövrigt en jättemysig kväll med massa prat och film.
nu är det dax för att sova, imorgonbitti har jag lovat pappa att gå ut och springa med honom... lär rulla fram även då. GODNATT!♥









vi alla hade uppknäppta byxor och låg i matkoma resten av kvällen. men mysigt hade vi ju i alla fall!
olivia blev även gravid under kvällen:)


7 SEPTEMBER - ONSDAG

fick världens bästa överraskining imorses. klockan sju låg jag och sov som en stock, och helt plötsligt blev jag väckt av att min robin kom in i mitt rum och la sig i min säng. tog mig en lång stund innan jag förstod att det var han! så eftersom jag sällan kan sova med han nu när han jobbar natt fick jag äntligen ligga och sova bredvid min varma älskling!
när jag vaknade vid halv tio igen gick jag upp och gjorde frukost. sen tog jag en halvtimma på löpbandet följt av en lång dusch. nu sitter jag med hårinpackning i håret och tänkte försöka plugga lite. känner ingen motiviation alls, men någon gång måste det ju ändå bli gjort! så jag passar på innan jag ska gå och väcka robin vid tre. PUSS OCH KRAM!


TISDAG-LEDIG!

det är tisdag och jag är som sagt ledig! så skönt att slippa sätta klockan och bara få sova tills man vaknar av sig själv. tog en liten tur på stan efter frukosten och fick med mig ett par skor hem från nilsons, har dock svårt att bestämma mig om jag ska byta till en annan färg på dom!
nu har jag precis ätit en god middag och ska om en dryg timma sätta mig på cykeln upp till träningen. en intressantare dag än så har jag inte haft! KRAM


köpte dom svarta, men eftersom jag redan har ett par svarta kängor, funderar jag på att byta till de bruna. så vet ni liksom...

MÅNDAG!

åkte hemifrån halv sju, och kom hem halv sex. är sjukt trött, men hade en bra första dag på praktiken! trivs bra och tror jag kommer få fyra grymt intressanta och lärorika veckor framför mig.  ikväll ska jag bara ta det lugnt! inte röra mig en centimeter, titta på halv åtta hos mig följt av idol.
fick ett äckligt bra schema och är redan ledig i två dagar. så imorgon och på onsdag har jag ingen praktik, sen går jag torsdag och fredag, sen är det långhelg fram till måndag! ser ut ungefär så hela tiden!
ska som jag har sagt, lägga upp mina bilder från i lördagskväll, och sen slå på ett av de bästa programen jag vet: halv åtta hos mig!













ett par till bilder finns på facebook.



LÖRDAGKVÄLL-SÖNDAGKVÄLL

det är söndag och helgen är redan slut. har haft en riktigt mysig söndag med "friskvårdens dag" på billingen med mamma, och sen fotbollsmatch under kvällen. vi vann med 4-1 vilket kändes grymt skönt! sitter nu och tittar på idol som avslutning på helgen och ska sen lägga mig direkt efter det. ska upp jättetidigt imorgon för att vara i falköping och ha min första dag på praiktiken i fyra veckor. ska vara på "psykos-avdelningen". är riktigt nervös och har fantasier om både det ena och det andra av vad jag kommer få se. men har hört att det är grymt intressant!

på tal om annat så tänkte jag bara säga att gårdagskvällen blev lyckad. grymt tråkigt att vår vän martin ska iväg och läsa i skottland i fyra år. men får väl hoppas att han hittar hem någon gång i alla fall! orkar inte lägga in alla bilder jag tog igår. så snor sålänge några bilder från towe, och lägger sen upp mina imorgon!






avslutar med en bild på batman-martin!


LÖRDAG!

det är lördag och jag börjar redan känna lite av söndagsångesten... lever lite för mycket i framtiden, och vill bara att den här helgen aldrig ska ta slut. idag har jag övningskört med pappa i en timma, och jag måste erkänna att det går frammåt! om en stund ska jag åka hem till towe för att äta middag hos henne. sen under kvällen väntar 20-årsfest/avskedsfest för martin. så imorgon kommer högar med bilder förhoppningsvis! några bilder för idag har jag inte, så slänger helt enkelt in tre bilder från ett ställe jag saknar!




TORSDAG-FREDAG!

en snabb berättelse om gårdagen: gick i skolan från åtta till fyra. spenderade kvällen ihop med robin, linus och felicia. vi titta på pippi långstrump och åt popcorn hela kvällen!

idag hade jag yttligare en lång dag i skolan, från åtta till halv fyra. när jag hade slutat åkte jag direkt hem till robin. vid sju åkte vi till skövde igen och åt på restaurag och gick på bio. "apornas planet" såg vi, och den var riktigt grym! hade en jättemysig kväll med min kärlek. tråkigt nog åkte han precis nu iväg för att jobba hela natten, så får tyvärr inget nattgästande.

ska ta och hoppa i säng nu för att förhoppningsvis vara lite hurtig imorgonbitti och ta mig en springtur! vi får helt enkelt se om suget håller sig kvar till imorgon, tvivlar lite...
GODNATT!♥



En bild från igår. fick tyvärr inte tilllåtelse av robin att ta några kort på honom ikväll...


RSS 2.0