TISDAG

sitter framför idol och lyssnar på alla grymma tjejer som är med! jag tycker verkligen att alla är bra idag, kan knappt välja ut en favorit! 
idag var jag på en annan psykosavdelning, psykosavdelning 1. det är den avdelningen man kommer till först efter att du kommit till akutmottagningen. alla är lite mer sjuka och stämningen är lite mer dyster än på psykos 2, men jag tyckte om att vara där ändå och det var lärorikt att se lite annat. personalen är alltid så snäll så man känner sig välkommen och inte ivägen, vilket är ett stort plus.
jag kom hem från praktiken kvart över fem och halv sex började min fotbollsträning. så jag åkte upp med en banan i handen och sprang igenom träningen med kurrande mage. har slängt i mig massa god mat nu så jag är fit for fight igen. sitter med linus och felicia framför idol som sagt och ska vänta in min älskling som också kommer ikväll. han kommer dock vid tolv efter jobbet, men jag är ledig imorgon och han börjar inte förens tre så vi har hela dagen på oss att gosa imorgon!



är bara tvungen att visa en sisådär tre år gammal bild eller något liknanade. det är verkligen tragiskt. jag hade precis funnit det fantastiska programet "picnik" och redigerade en bild som jag blev mycket nöjd med. bra maya!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0