MÅNDAG 31 JANUARI 2011

lång skoldag från åtta till fyra och plugget fortsatte hemma. vid åtta åkte jag och tränade fotboll till klockan tio. och nu sitter jag här och äter jordgubbskräm med mjölk. där har vi en redigt intressant och händelserik dag serni!


en blond långhårig maya från i somras. skulle kunna mörda för att få långt hår igen!


VÅFFELFRUKOST


har stått och gräddat våfflor hela morgonen för att överraska charlie och felicia. och tänkt så glada de blev!
det är en riktig söndagsfrukost det!


FRIDAY NIGHT AND SATURDAY MORNING

det var en trevlig kväll igår. kände mig lite smått kass i kroppen men hade ändå kul. vaknade tidigt idag och gjorde iordning en brakfrukost. med magen full ska jag iväg och träna med mamma om en stund och sen träffa min robin. PUSS

felicias kamera jobbade på igår lika bra som alltid, och här har vi ett par bilder!


FRIDAY I'M IN LOVE

hade en världsmysig kväll igår. åkte hem till robin och han bjöd ut mig på restaurang. sen hade vi myskväll framför en läskig skräckfilm. helgen som var tänkt att spenderas i falkenberg blev inte som planerat, utan får spenderas hemma eftersom nicole gått och blivit sjuk. tråkigt som sjutton, men det kan ändå bli en bra helg här hemma. ikväll ska jag träna fotboll, och sen väntar födelsedagsfest hemma hos mirelle. kommer bli en bra kväll!


bild från igårkväll♥


PLUGGONSDAG

följde med felicia till gymmet efter skolan. var så sugen på att träna ihop med någon, men eftersom jag inte har något gymkort bad jag om en "prova-på-vecka" på feelgood som är gratis. efter en timmes träning köpte jag med mig en massa god frukt hem som lite plåster på såren för att jag idag är tvungen att plugga hela kvällen. högarna som var så små förut har börjat växa, och helt plötsligt har jag massor att göra. men tänk vad lite äpple, vindruvor och melon kan göra!



TISDAG

kom precis hem från en introduktionsutbildning och fy så långtråkigt det var. tre timmar av information som gick in i ena örat och ut genom andra. var till och med tvungen att missa min träning för skiten.
snart kommer robin hit och myser, vilket ändå gör min tisdag brabrabra!



MÅNDAG 24 JANUARI

en skoldag från 08.00-16.00. fin start på veckan!
helt slut och ska klockan halv nio träna till klockan tio. kan nog vara den sämsta träningstiden jag varit med om, och att det är ute på konstgräset i världens kyla är ju bara deprimerande.
men jag kan inte låta bli att vara glad ändå! har så mycket att se fram emot just nu. bara en sån sak som att jag på fredag åker till falkenberg, hem till min bästa vän nicole. alla borde få ha en liten nicole, för fy vad hon är bra!


SUNDAY!

idag är det en bra söndag. har suttit och drömt mig bort till sommaren, till kroatien med robin och till peace and love med världens bästa vänner. får lyckorus i hela kroppen!
ikväll ska jag träffa min pärla olivia, vi ska ha äta gott och ha söndagsmys. perfekt avslut på en perfekt helg!

snygging!


FRIDAY NIGHT

jag hade en gymt kul kväll igår då vi firade hanna, frida och ellen som fyllde 18! dansade tills fötterna värkte och sjöng oss hesa, vilket har visat resultat idag, då jag inte mycket till röst har kvar. mindre skönt var det att gå upp klockan sju för att spela fotbollscup. men det gick bra och det var riktigt roligt att spela ändå! ikväll ska jag förhoppningsvis mysa med min fina robin och se en bra film. PUSS!

för att inte bryta traditionerna så snor jag som vanligt ett par bilder från flisan!












ONSDAG 19 JANUARI

halva veckan har gått och jag vaknade upp bredvid världens bästa robin, vilket nog kan vara den bästa starten på dagen man kan få! har gått omkring med träningverk från topp till tå efter ett hårt fyspass med fotbollen igår, och får äntligen en ledig dag idag då jag utesluter all träning och bara ligger i soffan!
ska snart lägga mig i min säng, trots att klockan bara är åtta, och försöka läsa ut den där förbannade engelskaboken. GODNATT!♥


HAPPY MONDAY

jag är glad att jag knappt kan sitta still. har suktat efter en pircing i naveln hur länge som helst, men eftersom jag näst intill börjar gråta när jag ska ta blodprov har det känts rätt omöjligt. men efter skolan, smetade jag på ett tjockt lager bedövningssalva, och tog mamma i handen och gjorde det. jag har nog aldrig varit så nervös, men bedövningen hjälpte så mycket att jag knappt kände något. ikväll ska jag träna fotboll, vilket jag egentligen inte borde göra, så det blir nog lugnt för mig ikväll!


bilden hör inte alls till dagen, men tänkte ändå visa en bild, den ända bilden på mig och felicia, där vi faktiskt är ganska lika!

TRÄNINGSHELG

sitter nerbäddad i soffan framför solsidan och känner mig som en pensionär i kroppen. har haft en ordentlig träningshelg och bara tagit det lugnt om kvällarna. tog ett träningpass här hemma i fredags och hade sen alexandra hemma hos mig hela kvällen och bara myste. på lördag morgon åkte jag tidigt till vänersborg för att träna gymnastik hela dagen, och på kvällen kom världens bästa robin hit. det blev ingen sovmorgon idag heller då jag spelade fotbollscup hela förmiddagen. när den var över åkte jag och tränade gymnastik. där av min pensionärskropp, jag har vääärldens träningsverk!


TORSDAGSMYS

sitter framför brasan och bredvid mig har jag en oliv och en flisa, alla tre med varsin dator i knät.
har kommit in i en hurtig period och sprang även idag några km på löpbandet!
ska ikväll mysa framför en film eller två och dricka några koppar te, en riktig partytorsdag!



Jag älskar dig!

jag ska inte säga mycket mer idag än att det är den 12/1 och jag och robin har varit tillsammans i 11 månader.
Du är helt underbar♥


TISDAG 11/1

 nyårsafton

precis hemkommen från en riktig hård-träning med fotbollen, och jag är helt slut!
felicia ska laga ihop några konstiga godsaker bestående av nötter och hallon, som säkert kan få mig att bli pigg igen! sen var det den där boken också ja.. en svenskabok ska vara utläst till på fredag och en engelskabok likaså, fast den till ett par veckor. lika bra att sätta igång direkt! GODNATT♥


FIRST DAY AT SCHOOL

maya och felicia, jag och min syster♥


första dagen i skolan är avklarad och nu är det bara 160 dagar kvar till sommarlovet, eller nått liknanade.. säger som jag gör varje gång jag börjar på en ny termin "nu ska jag göra läxor&prov i tid, träna ordentligt och sluta stressa". vi får se hur lång tid de tar innan det har sjunkit till botten.
direkt när jag kom hem från skolan sprang jag några kilometer. har sen suttit vid teven i timmar och slutligen läst ut en värdelös engelskabok som ska redovisas i skolan. avslutar kvällen med att öva på min och felicias låt som vi ska uppträda med imorgon på musiken. det drar igång direkt..


SÖNDAG 9 JANUARI

alla bussar till både stan och fagersanna var inställda igår, och eftersom oliven var i stan hämtade vi hem henne hit istället. hade en riktig myskväll med onyttigheter upp till knäna.
men redan på morgonen intog vi nedervåningen för att träna, då vi sprang på löpbandet i 30 minuter och tränade styrka i 30 minuter. lagade ihop en god lunch och sen begav sig olivia hem.
ikväll ska jag äta god mat, titta på söndagsfilmen med mamma och lägga mig tidigt så jag orkar upp imorgon!


TORSDAG-FREDAG-LÖRDAG

torsdag




fredag





i torsdags var ronja och olivia på besök. vi åt frukt i mängder, såg en grymt bra film och satt och pratade om allt mellan himmel och jord. en riktig må-bra-kväll!
igår var det fredag och då spenderade jag dagen i göteborg ihop med robin. på kvällen lagade vi exotisk planka, och begav oss sen hem till david där vi hade fredagsmys!

sprang några km på bandet imorses. tog inpackning ihåret, och blev klippt av mamma. så fräschare kan man väl nästan inte bli! ska om en stund åka till fagersanna där jag ska tillbringa kvällen hemma hos olivia♥


LONG TIME NO SEE

oj vad längesen. har inte haft så fullt upp med annat så att datorn har fått komma i andra hand på länge. skulle jag berskriva mitt lov sen sist jag skrev skulle det ta år. men tränat, besökt göteborg, umgåts med vänner, firat nyår och varit i sälen, det har jag hunnit med, kort sagt. slänger upp några bilder från nyår och sälen (självklart felicias bilder) och väntar sen in att oliven och ronja tar sig hit för att mysa!

NYÅR











SÄLEN











RSS 2.0