ONSDAG

Åh vad jag älskar detta väder! Tänk vad solen kan göra, det går inte låta bli att vara glad och på bra humör. Däremot så har jag trots solen varit jättetrött idag. Jag fick inte alla timmars sömn jag behöver med tanke på den sena träningen igår, så det var näst intill omöjligt att komma upp ur sängen imorses. Men jag slutade redan tjugo i två så jag klarade mig ganska bra ändå. Gick ner på stan efter skolan och fikade ihop med mina pärlor till tjejkompisar. Efter att vi hade pratat av oss över en kopp te tog jag bussen hem för att hämta Wille hos sin dagmatte. Vi tog en lång och skön promenad ute i vårsolen och när jag kom hem satte jag mig på balkongen och åt mango och melon.
Nu ikväll har jag pluggat som en galning (som vanligt). Jag och pappa har suttit i nästan tre timmar och hittat fakta till mitt samhällsarbete, och ändå är jag långt ifrån klar. Men nu är jag i alla fall nöjd över att ha fått mycket gjort så nu kan jag gå och lägga mig med gott samvete. Längtar tills om tre timmar då Robin kommer och kryper ner bredvid mig. Godnatt och kram!

image description


TISDAG

Sitter i en biosalong och tittar på en engelsk teater ihop med en massa andra halvsovande elever. Tre timmar lång är den och efter en halvtimma gav nog de flesta upp med att koncentrera sig. Men vad är en teater på bio? Teater för mig är levande människor på en scen och levande musik. Så jag har gett upp jag med. När denna är slut har jag en lektion kvar innan skoldagen är slut. Måste självklart slå upp alla skolböcker när jag kommer hem och fortsätta jobba, men som tur är så ska jag få träna för första gången på över en vecka ikväll. Det är dock en sen och kall träning till halv elva, men det kan jag nog bara behöva när jag förhoppningsvis har suttit med näsan i skolböckerna hela eftermiddagen. Annars ser och kommer min tisdag inte se mycket roligare ut än så. Ska fortsätta mitt favoritspel drawsomething nu istället!


MÅNDAG

Äntligen har jag fått bädda ner mig i sängen efter denna långa och jobbiga måndag. Min dag har verkligen bestått av skola, skola och skola. Från morgon till kväll. Jag hade som tur va en sovmorgon till halv tio, annars hade jag nog aldrig överlevt. Gick i skolan till fyra precis som varje måndag och hann inte ens släppa skolarbetena ur handen innan jag direkt när jag hade slutat gick ner till stadshuset för att träffa en kvinna som är samordnare för drogförebyggande arbete, som jag intervjuade till mitt samhällsarbete. Mitt arbete handlar nämligen om droger i vårt samhälle. Hon var supertrevlig och gav mig jättebra svar så det kändes toppen. När jag äntligen kom hem halv sju hann jag bara stoppa i mig lite middag innan jag slog upp skolböckerna igen och pluggade i två och en halv timma i sträck. Nu är jag verkligen helt slut och mina ögon slocknar vilken sekund som helst. Så nu ska jag njuta av att få lägga mig och sova, och samtidigt veta om att jag har fått jäkligt mycket bra gjort idag!

En mysbild jag tog på Wille för ett par dagar sen.


SÖNDAG

Det är inte klokt vad dagarna bara rusar iväg. Helgen är redan slut och det känns som jag inte har hängt med alls. Men för att titta tillbaka på helgen så har jag haft en väldigt bra sådan. Fint väder varje dag och vänner jag mår bra av. Hade en helbra kväll hemma hos Louise igår med mitt sköna lag, och jag skrattade så mycket att jag nästan hade träningsvärk i magen idag.

Känns förvånansvärt bra att det är söndag, trots att jag har en lång och jobbig vecka framför mig med mycket plugg. Men jag börjar bli frisk, solen skiner och jag ska mysa och umgås med min familj hela kvällen, så jag känner mig rätt nöjd ändå. Övningskörde under förmiddagen med pappa och tog sen en promenad upp till orkanvallen för att gå på möte med fotbollen. Ungefär vad jag har fått gjort idag. Nu ska jag snart placera mig vid matbordet och äta söndagsmiddag för att sen ha söndagsmys hela kvällen. Kram!


LÖRDAG

Vilket underbart väder och vilken underbar dag! Vaknade upp i Robins säng och blev glad när jag såg att solen sken utanför fönstret. Vi har myst hela morgonen och ätit Camillas goda köttfärsås. Halv två tog jag en buss till skövde och träffade mamma och pappa på stan. Vi fikade på rådhuset och gick på stan och shoppade. Så nu är jag ett par nya fotbollsskor rikare! När vi kom hem åkte jag och pappa ut och övningskörde en längre runda och nu ligger jag utslagen i soffan. Ska snart stoppa i mig en tidigare middag för att sen bege mig mot stan hem till Louise där lagfesten hålls ikväll. Brukar bli lyckat varje gång så jag förväntar mig en bra kväll ikväll. Hoppas alla andra också får en bra lördagskväll!

Några bilder från igår då jag bowlade med världens bästa vänner!

image description

image description

image description


FREDAG

Äntligen fredag! Veckan har gått himla fort, men som sagt så är fredagar alltid lika välkomna. Hade en seg men bra dag i skolan idag och slutade halv tre. När jag kom hem slängde jag mig in i duschen snabbt för att sen åka ut och övningsköra med pappa. Från att nyss bara ha kört på små landsvägar i 60 till att jag nu kör i 100 på en motorväg. Det går bara bättre och bättre och jag är nöjdare än nånsin! Nu ska jag äta middag med familjen och sen ta en buss till tibro för att träffa Linus, Felicia och Robin. Jag får mig en riktigt bra start på helgen, och nu sätter jag igång tävlingsmänniskan i mig för bowling ikväll!


FREDAG

En resumé från gårdagen: Trots att jag knappt kunde andas när jag vaknade och fick äta alvedon för att min hals inte skulle ta död på mig, så var jag feberfri och slängde på mig mjukisbyxorna och åkte till skolan. Men sovmorgon hade jag och på morgonen var vi inne och grattade min pappa som fyllde år med sång och presenter. Klockan fyra slutade jag skolan och då kom pappa och hämta mig och Felicia. Vi köpte thai-mat och åt oss mätta och belåtna på både underbar mat och tårta. Resten av kvällen låg jag och tittade på missade avsnitt av big brother och top model, och sen kom Robin och sov hos mig.

Idag är det äntligen fredag och jag får en chans att vila ut mig och bli av med denna förkylning under helgen, hoppas jag. När jag och Felicia hade stressat i oss frukost och precis skulle göra oss klara för att gå till bussen kom pappa och erbjöd oss skjuts istället. Så nu har jag suttit och låtit stressmagen förvinna och bara tagit det lugnt. Idag går jag till halv tre och ikväll ska jag förhoppningsvis spendera kvällen med Linus, Felicia och Robin. Mat och Bowling hade vi tänkt oss! Ha en bra helg allihop!



En söt, knäpp och mysig bild från i april förra året. Felicia, mamma och pappa♥


ONSDAG

Idag är det synd om mig. Min hals var värre än nånsin när jag vaknade och idag har jag känt mig hängig och trött. Men eftersom jag bara gick i skolan till halv ett idag, varav en lektion bestod av film, gick det ganska bra ändå. Var tungen att ge mig ut på stan efter skolan för att köpa present  till pappa som fyller år imorgon, och när jag kom hem hade jag fått feber. Den var som tur var inte så hög, men feber är feber och nu förstår jag ju varför jag har varit ett levande lik i skolan. MEN, trots att det är så synd om mig så har jag suttit och pluggat hela eftermiddagen. Mina ögon går snart i kors av allt stirr in i datorn. Så nu ska jag belöna mig med en god middag som pappa har lagat och sen ligga i soffan hela kvällen. Jag ska också lägga mig så tidigt jag bara kan ikväll, och hoppas att jag är bättre och feberfri imorgon. För att missa skolan nu så här i början går bara inte, jag hatar att komma sju mil efter alla andra!

Nu doftar hela huset grillad kyckling, så nu ska jag lämna allt som har med plugg och dator att göra, och låta resten av kvällen bara gå åt till mys!



Kommer ligga framför halv åtta hos mig och äta fruktsallad ikväll!

TISDAG-FETTISDAGEN

Ligger och myser i min varma säng bredvid Robin. Finns inget bättre än att komma hem efter en lång skoldag och få krypa ner bredvid den man tycker om! Gick i skolan enda från åtta till fyra idag och sen kom Robin och hämtade mig. Vi har lagat världens godaste mat, pasta och kyckling i sås. Sen har jag gjort iordning semlor till hela familjen som pappa har bakat under dagen. Helt ljuvliga var dom!

Nu ska jag tvinga mig upp ur sängen för att åka till stan på ett litet möte med fotbollen. Jag hoppar träningen ikväll eftersom min onda hals säger ifrån. Så jag får snart krypa ner här igen. Mysig tisdag!


MÅNDAG

Det känns faktiskt skönt att vara tillbaka i skolan igen! Jag har ju trots allt inte satt min fot där på fem veckor, så det kändes lite som att komma tillbaka efter ett sommarlov med lite pirr i magen och glädje av att träffa alla klasskompisar igen! Min vårtermin kommer dock bli väldigt tuff med packat schema från åtta till fyra i stort sett varje dag. Men tänkt vad nöjd jag kommer vara när sommarlovet kommer då jag vet att jag har jobbat hårt och är klar. Och eftersom jag tar skiten nu i tvåan så kommer jag få det himla skönt i trean istället!

Vi fick sluta en timma tidigare idag, så klockan tre när jag hade slutat gick jag direkt till gymmet och tränade. När jag kom hem stod maten på bordet så efter att ha stoppat i mig en god middag och tagit en lång och varm dusch ska jag bara sitta i soffan hela kvällen och inte göra nått. Mysig och skön start på veckan!

Eftersom jag inte har några bilder från dagen så passar det lika bra med en bild på mig och min fina Robin. Du är så bra♥


FREDAG-LÖRDAG-SÖNDAG

Jag har haft en underbar liten resa i göteborg. Klockan tolv kom vi fram i fredags och då gick vi runt på stan hela dagen för shopping, lunch och fika. På kvällen bodde vi på ett jättefint hotell och åt underbar middag. Resten av kvällen låg vi på hotellrummet och tittade på film och åt gott. På lördag morgon åt vi världens godaste frukostbuffé. Det är helt omöjligt att inte äta sig mätt så man får ont i magen. Under dagen gick vi på stan igen och sen gick vi till Göteborgsoperan där pappa mötte upp oss. Han visade oss runt lite eftersom vi faktiskt aldrig har sett mer än scenen av där han jobbar. Klockan tre placerade vi oss i salongen för att se den grymma musikalen "west side story", som pappa spelar piano i.
Klockan sju rullade vi hem med tåget till Skövde igen. När vi var hemma kom David hem till oss och hade lördagsmys.

Idag är det verkligen en typisk söndag. Vädret är grått och trist, jag är trött och uttråkad och helst av allt skulle jag bara vilja lägga mig under täcket och bli av med denna dag. Söndagsångest kan det väl kallas.
Men jag har i alla fall varit ute och övningskört med pappa under förmiddagen och i eftermiddag ska jag träna gymnastik. Ikväll kommer Robin och muntrar upp mig så då får jag trots allt avsluta helgen på bästa sätt ihop med min älsking.

Jag tog inte så jättemånga roliga bilder direkt, men här har vi ett par stycken i alla fall!













FREDAG

Kämpade mig upp ur sängen redan vid åtta idag eftersom jag trodde tåget gick halv tio. Det visade sig att tåget gick halv elva och jag hade lidit i onödan. Men nu är jag redo och klar för att åka och hinner sitta här en stund och ta det lugnt. Jag har inte hunnit träffa riktigt alla som jag har sålt kläder till, men jag har i alla fall fått ihop 600 kr att ta med till göteborg som lite extra shoppingpengar! Vädret är helt underbart och när jag var ute på morgonpromenad med Wille kändes det som att det var sommar, eller åtminstone vår. Perfekt väder att spendera dagen i Göteborg i!

Hoppas alla får en bra helg så hörs vi imorgonkväll eller på söndag! KRAM♥


ONSDAG-TORSDAG

Har haft två dundermysiga kvällar de senaste, igår hemma hos Bekie och idag hemma hos mig. Kvällen hemma hos Bekie blev lika mysig och perfekt, precis som vanligt. Hon hade lagat tacos, dukat och gjort jättemysigt. Efter middagen placerade vi oss i soffan med massor godsaker och skräckfilmer. Vid tolv lämnade jag myset och åkte med Robin hem till honom och sov. Idag var jag och Robin barnvakt till hans lillebror Filip. Vi bowlade, lagade mat och tittade på film. När Robin åkte till jobbet åkte jag till stan för att lämna kläder till ett par tjejer som har köpt på min bloppis. Sen träffade jag Alexandra för att träna på gymmet och efter det åka hem till mig. Vi köpte med oss massor god frukt hem och har under kvällen legat under filtar till filmen "crazy stupid love". Mysig kväll med en fin, bra, mysig och bästa vän.

Nu ska jag packa ihop en väska för morgondagens resa till Göteborg. Jag, mamma och Felicia tar tåget imorgonbitti för att spendera hela dagen på stan för shopping, och under kvällen mysa, äta gott och bo på hotell. På lördag ska vi fortsätta vår shopping på göteborgs gator och gå på teater på göteborgsoperan där pappa är med. Det blir ett helt perfekt avslut på lovet!

Nu kommer en hög med bilder från både igår och idag!

Bilder från igårkväll






Dagens bowling med Robin och Filip




Kvällen mys med Alexandra



GLAD

Tänkt vad solen kan göra. Jag känner mig pigg, glad, lycklig och känner vårkänslor! Jag har precis ätit en underbar lunch som jag och Felicia lagade ihop när vi kom hem från att ha tränat. Hemmagjord eurobaguette, eller helt enkelt hemmagjorda kycklingkebabbaguetter för dom som inte känner till Skövdes bästa baguetteställe som heter eurobaguette. Något annat som har gjort mig alldeles lycklig idag är att jag äntligen har fått mina efterlängtade, fina och dundersnygga byxor som jag så länge suktat efter. Jag har dragit mig för att köpa dem eftersom min plånbok har sagt ifrån. Men eftersom jag har världens bästa pojkvän fick jag dem av honom idag!♥

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning för en kväll med mina bästa tjejer!




ONSDAG

Idag vaknade jag glad och lycklig bredvid min älskling som kom till mig igårkväll. Han har dessvärre redan åkt hem eftersom han ska jobba och hinna träna och ha sig innan det. Men desto mer kommer jag få gjort idag! Så jag ska snart göra mig en stor och god frukost och äta i lugn och ro. Sen ska jag och Felicia åka in till stan för träna, shoppa och lämna kläder till några jag har sålt till. Ikväll ska jag äntligen träffa mina saknade tjejkompisar från klassen som jag inte har träffat på över en månad! Eftersom vi har haft praktik har vi varit dåligt på att ses. Så vi ska träffas hemma hos bekie och laga mat, prata om allt och mysa!

Fyra bilder från igår då jag överraskade Robin med en liten alla hjärtans dag - present när han kom♥





TISDAG-ALLA HJÄRTANS DAG♥

Det är den 14 februari och alla hjärtans dag. En dag jag inte lägger så stor vikt på men jag kan inte heller låta bli att tycka att den är lite mysig. Hade självklart velat spendera den ihop med mitt hjärta, men eftersom han jobbar eftermiddag så får han komma och pussa på mig sent ikväll istället. Så idag har jag egentligen inget speciellt planerat mer än ett pilates-pass på gymmet ikväll och sen fotbollsträning. Ska försöka plugga lite granna trots att det är lov och göra lite nyttiga saker som att plocka undan på mitt rum, ta en långpromenad med mamma och wille och ta det lugnt och njuta av lovet.

Tre bilder från gårdagens mysiga kväll hemma hos Ida♥




MÅNDAG

Jag ligger nerbäddad i min säng och har twilight-maraton. Eller jag började maratonet igår med Robin och fortsätter det idag. Jag har aldrig tyckt om dem där filmerna speciellt mycket, men nu när jag ser dem för andra gången är dem hundra gånger bättre, och jag har blivit helt fast precis som alla andra människor i världen blev för några år sen.

Idag gick jag och Robin upp tidigt för att åka hem till hans mormor och morfar för att äta frukost. Gröt, mackor och fika, jag älskar att vara där! Vi åkte hem till Robin en stund på förmiddagen och kollade på film som jag stensomnade till, och sen åkte vi till hans mormor och morfar igen för att äta lunch. Nu har Robin åkt till jobbet och jag har lagt mig här i sängen. Jag är så trött att jag knappt kan stå upp, så jag ska ligga här hela eftermiddagen!

Ikväll ska jag träna på gymmet med mamma och sen avsluta med att åka till tibro för att mysa med Ida, Louise och Felicia hela kvällen! Puss och kram!

Två bilder från igår då jag och min älskling firade våran två-årsdag på en thai-restaurang med underbar mat!



 


2 ÅR♥

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det den 12 februari och jag och min kärlek har varit tillsammans i 2 år. Jag kan inte förstå att tiden har gått så fort, och det är inte klokt att man kan vara precis lika kär som för två år sedan. Jag är världens lyckligaste människa, och jag kan inte ens se ett liv utan dig. Vi har upplevt roliga, tråkiga, glada, sorgliga, mysiga, fina och underbara stunder ihop. Du är min allra bästa vän. Jag älskar dig♥



LÖRDAG-SÖNDAG

Det var en fin och bra kväll igår. Linus bjöd på underbar mat, klubbstugan bjöd på en bra förfest och baskalas bjöd på en fartfylld och rolig kväll med massor folk. En lyckad kväll helt enkelt!
Idag fick jag sätta klockan på halv tio för att gå upp och äta frukost. Om en timma ska jag åka och träna futsal. Även om jag hade kunnat be om att få sova några timmar till så känner jag mig faktiskt riktigt sugen på att sparka lite boll!












Ett par bilder från igår!


LÖRDAG

Idag är det lördag och jag är glad. Har haft en lugn och skön förmiddag och snart kommer Robin och hämtar mig. Vi ska åka hem till honom en stund för att sen åka hem till Linus som bjuder på middag. Under kvällen och natten hålls baskalas så ikväll ska jag dansa av all energi jag har samlat under mina lediga dagar! Jag tror det kommer bli en grym kväll och natt! Mer än så här har jag faktiskt inte att säga, så jag önskar alla en lika bra lördagskväll som jag kommer få!

Föresten, TACK för att så pass många har varit intresserade av mina kläder! Om alla som har hört av sig om olika plagg, köper dem, så har jag tjänat ihop 1470 kr! Självklart räknar jag med att några kommer lämna tillbaka ifall det är fel storlek etc. Men varenda öre jag får är jag glad för!



BLOPPIS!

Som sagt så tänkte jag ha en liten bloppis här idag. När jag själv är inne på andras bloggar där de har bloppis, brukar jag alltid bli tveksam om ifall jag vågar höra av mig om ett plagg eller inte. Så med det tänkte jag säga att ingen absolut behöver känna sig osäker på att fråga om ni blir sugna på något. Jag är inte farlig det minsta! Man får självklart prova plaggen och lämna tillbaka dem ifall det inte sitter som de ska. Så ta er en titt!

Blir ni intresserade av något komenterar ni, skriver på facebook eller hör av er till 0707571352!



1. En enkel svart tunika/tröja i storlek S. Fick den i julklapp så vet inte vad den kostade, men jag säljer den för 70 kr!



2. En gullig tunika/linne som bara är använt ca 1-2 gånger. Storlek XL. Ordpris: 180 kr. Säljer nu för: 90 kr!
SÅLD!



3.
En jeansskjorta i storlek S, bara använd 2-3 ggr. Ordpris: ca 200? Säljer nu för: 110 kr!



4.
En skjorta jag använt ca 2-3 ggr. Storlek 38. Ordpris: ca 199? Jag säljer den för 100 kr!



5. En t-shirt i storlek L. Ordpris: ca 149 kr? Jag säljer den nu för 50 kr!




6. Ett linne i storlek 38. Ordpris: 149 kr? Säljer det nu för 60 kr!



7. En militärgrön jeansjacka i storlek XS. Ordpris: Ingen aning! Säljer den nu för 120 kr!



8. En spetsklänning i storlek XS. Väl använd! Ordpris: 200 kr? Säljer den nu för 40 kr!



9. En skjorta i storlek 40. Ordpris: ca 200 kr? Säljer den för 50 kr!



10. En stickad tröja jag köpte på second hand i storlek M. Ordpris: 100 kr. Säljer nu för 60 kr!


11. En tröja i kortare modell. Jag har klippt av lappen med storleken på men gissar på en 36? Ordpris: Julklapp. Säljer nu för 60 kr!
SÅLD!



12. En stickad tröja i storlek L. Ordpris: 250 kr? Säljer nu för 140 kr!



13. En humör-tröja i storlek M. Ordpris: ca 600-700 kr? Säljer den nu för 250 kr!



14. En stickad tröja i storlek M. Använd 2-3 ggr. Ordpris: 199 kr? Säljer den nu för 100 kr!


15. Ett svart festlinne i storlek M. Den är lite längre i bak än fram. Ordpris: 199 kr? Säljer den nu för 90 kr!


16. En grå Svea-kofta i storlek L. Ordpris: 299? Säljer den nu för 100 kr!
SÅLD!



17. Ett gulligt linne i storlek L. Ordpris: 199? Säljer den nu för 80 kr!



18. En tröja i storlek M. Ordpris: 260 kr. Säljer den nu för 120 kr!


19. Ett linne i storlek 42. Ordpris: 149 kr? Säljer det nu för 80 kr!
SÅLD!


20. En svart tröja med sammetstyg på armarna. Storlek XS. Ordpris: 150 kr? Säljer den nu för 90 kr!


21.
En svart tröja med något liknande nättyg på axlarna. Storlek M. Ordpris: 150 kr? Säljer den nu för 90 kr!



22. Ett axelbandslöst linne i storlek S. Ordpris: 149 kr? Säljer det nu för 50 kr!



23. Ett vitt linne i storlek S. Ordpris: 149 kr? Säljer det nu för 30 kr!



24. Ett gulligt linne i storlek XS. Ordpris: 199 kr? Säljer det nu för 90 kr!
SÅLD!



25. Ett lite transparant linne i storlek L. Ordpris: 149 kr? Säljer det nu för 40 kr!
SÅLD!



26. Ett Svea-linne i storlek L. Ordpris: 199 kr? Säljer nu för 50 kr!


27. En tröja i kortare modell. Storlek M/L. Ordpris: 150 kr? Säljer den nu för 80 kr!
SÅLD!


28. Ett linne med Marilyn Monroe som motiv. Storlek 38. Ordpris: 149 kr? Säljer det nu för 60 kr!


29. Ett linne i storlek 42. Ordpris: 149 kr? Säljer det nu för 50 kr!
SÅLD!



30. Shorts i storlek L. Ordpris: 149 kr? Säljer dem nu för 50 kr!


31. Leggins i storlek M. Ordpris: 200 kr. Säljer dem nu för 60 kr!
SÅLD!


32. Jeans i storlek 38. Ordpris: 200 kr? Säljer dem nu för 90 kr!



33. Avklippta jeans i storlek 27. Ordpris: 200 kr? Säljer dem nu för 90 kr!



34. Avklippta jeans i storlek L. Ordpris: 200 kr? Säljer dem nu för 50 kr!



35. Shorts i storlek M. Ordpris: 250 kr. Säljer dem nu för 120 kr!




36. Levisshorts köpta på tradera. Storlek 34/32. Ordpris: 500 kr. Säljer dem för 300 kr!


37. Bikini i storlek 34. Ordpris: 200 kr ihop? Säljer den nu för 50 kr!


38. Bikini i storlek M. Aldrig använd! Ordpris: 149 kr? Säljer den nu för 80 kr!


39. Bikini i storlek 44. Ordpris: 199 kr? Säljer den nu för 90 kr!



40.
En bikini i storlek 38/40. Ordpris: 149 kr? Säljer den nu för 60 kr!



41. Ett fint halsband. Ordpris: 199 kr? Säljer det nu för 90 kr!



42.Ett till fint halsband som jag bara har använt 1 gång. Ordpris: 199 kr. Säljer det nu för 90 kr!


Där har vi en hög med fynd ni kan göra! Om ni vill diskutera priserna går jag absolut med på det!:)


FREDAG

Fy vad det är tråkigt att vara ledig när ingen annan är det. Igår tyckte jag att det var jätteskönt att ha lite egentid och få saker gjort. Men idag kryper det i benen och jag vill bara hitta på något. Jag har hittills spenderat morgonen i soffan framför det ena teveprogramet efter det andra, målat naglarna och ätit frukost. Till lunch ställde jag mig och stekte pannkakor, vilket har gett mig en enorm magvärk nu.
Jag tänke faktiskt snart ta och slänga ut alla mina kläder ur garderoben och se om det finns något fint att sälja på en liten bloppis här. Jag behöver verkligen alla pengar jag kan få, så då kan det ju vara värt att prova i alla fall! Sist jag hade en bloppis fick jag ihop närmare 1000 kr, så jag håller tummarna för att det går lika bra denna gången. Så håll utkik!  

Min fredagskväll ska jag spendera ute på fotbollsplanen och hemma hos min älskling.♥



Två jättegamla bilder jag hittade när jag tittade tillbaka i bloggen. Tror jag la in dessa för sisådär drygt två år sen!


TORSDAG

Första dagen på mitt sportlov och jag hade egentligen planerat att sova ut länge imorses. Men istället gick jag upp halv åtta och åkte in med mamma till stan för att träna på gymmet. Tog en liten runda på stan efteråt men höll hårt i min plånbok för att inte handla något. Vill hålla i varenda krona eftersom jag ska åka till göteborg nästa helg med mamma och felicia för att bo på hotell, gå på teater och shoppa. Idag har jag även pluggat lite på samhällen, så en liten sten från hjärtat har släppt eftersom jag äntligen har tagit tag i skiten! Nu ska jag hjälpa mamma med maten för att sen åka iväg och träna på brottarklubben med mitt fotbollslag, jobbig fysträning. Avslutar förhoppningsvis kvällen med torsdagsmys med Robin.


ONSDAG-SPORTLOV!

Jag har sportlov!!! Min sista dag på praktiken är gjord och jag har fått lov, det känns underbart! Det var dock jättejobbigt att lämna alla. Jag trivdes så himla bra bland alla i personalen och jag kände mig riktigt hemma. Det är sån tur att jag har fått jobb där i sommar och kommer få träffa alla, eller iallafall de flesta, igen!

Jag har precis stoppat lite middag i magen och snart ska jag och pappa ut och övningsköra. Jag har aldrig kört i mörker förut, men någon gång måste ju vara den första! Ikväll ska jag springa på löpbandet om suget håller i sig, läsa lite samhäll och avsluta med att somna till en film. Imorgon kan jag sova hur länge jag vill!

Jag och min bästa vän Alexandra. En underbar människa jag känt sedan länge och en människa jag alltid kommer och vill ha kvar. En riktig vän!


TISDAG

Vilken mysdag jag har haft idag. Det började med en sovmorgon till klockan tio och sen praktik till tre. Vid halv fyra kom Robin och hämtade mig och då åkte vi till stan en stund. Nu under kvällen har vi lagat tacos till middag, bakat kladdkakemuffins med dumlebitar i och nu ska vi kolla på Top model Sverige och sen lägga oss i min säng och titta på en film. En sån där riktig mysdag!

Hade helst ätit upp alla själv, men imorgon är det sista dagen på praktiken för mig och då är det tradition att ta med något hembakat till personalen. Men det är alltid kul att bjuda på saker och imorgon går jag på sportlov!!!

image description

image description


MÅNDAG

Sitter och äter fruktsallad och kesella framför "mammor och minimodeller" med mamma. Jag älskar det programmet för att det är så pinsamt, roligt, skrattretande och bra! Vissa mammor kan man inte annat än tycka synd om, och några barn är hemska och andra är bara söta. Men det är ett underhållande program helt klart!

Idag har jag haft praktik från sju till fyra. När jag kom hem pluggade jag lite granna och sen åkte jag till gymmet och tränade. Kort och gott min dag! Nu ska jag titta klart på programmet och sen hoppa ner i säng. Imorgon har jag sovmorgon till klockan tio, skönt!


SÖNDAG

Tror nästan det är första söndagen som jag längtar lite till måndagen. Jag känner mig redo för en ny vecka och det ska bli kul att ha praktik. Det är självklart skönt att vara ledig idag och få sova ut, men det är en skön känsla att slippa söndagsångest! Jag jobbar bara måndag, tisdag och onsdag, sen är praktiken över för denna gången och jag går på sportlov!

Imorses vaknade jag av mig själv vid halv nio. Då gick jag upp och lät Robin ligga kvar, så gjorde jag iordning frukost. Pannkakor, sylt, hallonkesella, banan, apelsin, mjölk och juice. Efter den goda frukosten åkte Robin hem för att träna och jag åkte ut med pappa och övningskörde. Nu ska jag snart koka ihop en lunch och sen åka och träna gymnastik. Idag tränar vi från fyra till åtta, alltså fyra timmar. Känner mig trött och inte så speciellt sugen, men den känslan kommer antagligen försvinna när jag kommer dit! Ikväll ska jag äta gott och se på Wallander med mamma. Mysig helg och mysig söndag! 

Två bilder från imorses då jag överraskade min trötta och nyvakna Robin.



På tal om något annat så kom ägarna till hunden vi hittade, hem till oss igårkväll. De var så tacksamma och glada för att vi hade hjälpt Sebb (som hunden hette) och hört av oss till polisen, så de åkte hem till oss och gav oss en present. Blommor och godis. Så gulligt!


LÖRDAG

Vilken dag det har varit idag! Jag har varit i full gång hela dagen och frusit så mycket att jag velat dö, nästan. Gick upp halv sex och hade praktik till klockan två. När jag kom hem åkte jag, pappa och mamma upp till billingen för att springa. Jag siktade på en mil, men efter att ha pulsat i snö i 7 km och fått enorm håll powerwalkade jag de sista kilometrarna med mamma. När vi hade gått en bit såg vi en hund springa på vägen. Så vi ropade in den och gick runt och letade efter ägaren. Eftersom vi inte hittade någon ägare åkte vi till polisen där dom fick tag på en glad kvinna som hade varit jätteorolig.

När jag tillslut kom hem var Robin hemma och väntade på mig. Så efter att ha tinat upp kroppen i en varm dusch väntar nu god lördagsmiddag bestående av oxfilé, klyftpotatis och beanaisesås. Sen ska jag och min kärlek mysa framför gladiatorerna och någon bra film!


FREDAGSMYS






FREDAG

Myskläderna är på och jag är redo för ännu en fredagskväll hemma i soffan. Andra helgen i rad som jag har praktik, och imorgon väntar en uppstigning 05.30. Men idag har jag haft en jättebra dag och på praktiken och tiden bara rusade iväg. Jag fick dessutom sluta 45 minuter tidigare! Min kväll kommer trots allt bli jättebra eftersom jag ska ha fredagsmys med mina mysiga päron. Hemmagjord pizza, räkor, vindruvor, "the voice" och "bröllopsduellen"!


TORSDAG-LEDIG

Ligger helt utmattad i soffan efter att ha städat och dammsugit hela huset, sorterat tvätt och vattnat blommor. Jag kände för att överraska mamma och pappa, så dom kommer bli så glada när dom kommer hem! Tre timmar tog det, och nu känns det nästan som att jag har avklarat ett träningspass! Så resten av eftermiddagen ska jag bara ta det lugnt och laga mat till familjen. Sen ska jag avsluta med ett jobbigt fyspass på brottarklubben med mitt fotbollslag!

Till frukost idag stekte jag American pancakes. Mättade gott i magen! Dock blev det inte en enda hel pannkaka utan snarare en pannkakshög, men lika gott för det!



ONSDAG

Fy så fint det satt med en sovmorgon idag, hemma hos Robin dessutom. Vi sov till klockan tio och tog det lugnt och skönt hela morgonen. Vid ett åt vi lunch hemma hos hans mormor och morfar och sen var vi tvungna att åka till Skövde. Jag blev hemskjutsad till kära skultorp och han åkte vidare till jobbet. Om en halvtimma ska jag också åka till jobbet, eller praktiken kanske jag ska säga. Ett kvällspass till klockan tio väntar, och sen är jag ledig imorgon! Sitter lika fint det!

 


RSS 2.0