SÖNDAG

Tror nästan det är första söndagen som jag längtar lite till måndagen. Jag känner mig redo för en ny vecka och det ska bli kul att ha praktik. Det är självklart skönt att vara ledig idag och få sova ut, men det är en skön känsla att slippa söndagsångest! Jag jobbar bara måndag, tisdag och onsdag, sen är praktiken över för denna gången och jag går på sportlov!

Imorses vaknade jag av mig själv vid halv nio. Då gick jag upp och lät Robin ligga kvar, så gjorde jag iordning frukost. Pannkakor, sylt, hallonkesella, banan, apelsin, mjölk och juice. Efter den goda frukosten åkte Robin hem för att träna och jag åkte ut med pappa och övningskörde. Nu ska jag snart koka ihop en lunch och sen åka och träna gymnastik. Idag tränar vi från fyra till åtta, alltså fyra timmar. Känner mig trött och inte så speciellt sugen, men den känslan kommer antagligen försvinna när jag kommer dit! Ikväll ska jag äta gott och se på Wallander med mamma. Mysig helg och mysig söndag! 

Två bilder från imorses då jag överraskade min trötta och nyvakna Robin.



På tal om något annat så kom ägarna till hunden vi hittade, hem till oss igårkväll. De var så tacksamma och glada för att vi hade hjälpt Sebb (som hunden hette) och hört av oss till polisen, så de åkte hem till oss och gav oss en present. Blommor och godis. Så gulligt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0