MÅNDAG

Hej allihop! 
Nu börjar 2013 lida mot sitt slut och imorgon är det äntligen nyårsafton, som jag längtat. Jag har världens bästa kväll att se fram emot. Middag och förfest med mina bästa vänner följt av en hejdundrande utgång på lighthouse i Hjo, där jag även kommer få träffa min kärlek. Jag har köpt en nyårsklänning som jag trivs och känner mig jättefin i, naglarna är målade och mitt hemska munsår som jag har haft sen jag kom hem börjar äntligen läka. Tänk om ett under sker inatt och det är helt borta imorgon, då kanske Robin är villig att ge mig en nyårskyss till och med.. Jag håller alla mina tummar och tår. 
Idag har jag haft en fullspäckad dag och morgondagen kommer bli ännu mer hektisk. Jag började dagen med sovmorgon och efter en långfrukost framför teven hjälpte jag mina päron att städa huset. Senare under dagen åkte jag in till gymmet där jag träffade en personlig tränare. Jag är så trött på att träna men egentligen inte veta något, på att aldrig direkt känna något resultat. Jag äter vad jag tror är bra, men vad behöver kroppen egentligen innan ett hårt pass och om än viktigare, vad måste jag ha i mig efteråt? Hur mycket borde jag träna och hur ska jag träna för att inte överträna vissa delar och helt glömma bort andra? Det är frågor jag tror dom flesta har eftersom vi inte har någon direkt kunskap. Man vill ju göra allt rätt för att få ut bästa möjliga effekt av sin träning. Så nu har jag tagit mig i kragen och köpt ett fyra-gångers-paket med träning- och kostupplägg. Känner jag att fyra gånger är för lite får jag utöka det sen, men det kostar ju en del så det är ju bättre att ta lite i taget för att se så jag verkligen trivs med det här. Idag hade jag alltså min första träff med den duktiga PT:n Louise och det kändes verkligen jättebra. Vi ska ses igen nästa måndag och jag känner mig jättetaggad, det ska bli så skönt och kul att bli bättre på det här och förhoppningsvis se en tydligare utveckling! 
Slutpratat om det för den här gången, efter träningen kom Pontus och David och hämtade mig och vi åkte och handlade mat, dryck och pynt inför morgondagen. Ikväll har jag mest hunnit duscha och kvällsmysa lite framför teven med en skål yoghurtnötter och nu ligger jag nerbäddad i sängen. Imorgon har jag som sagt en fullspäckad dag framför mig och vi ska träffas hemma hos Pontus vid elva för att börja förbereda inför kvällen. Så nu tänkte jag läsa några rader ur min bok och sen måste jag sova så jag är helt pigg och utvilad inför morgondagens långa men roliga dag, kväll och natt. Godnatt allihop!❤️





BILDER FRÅN GRAN CANARIA

Här kommer en hel hög med bilder från vår underbara vecka på Gran Canaria:
 
 
 

LÖRDAG

Hejhej! 
Idag har även jag fått lite smak på julen. Medan ni andra förmodligen bara spyr av tanken på julmat fick jag äntligen äta mitt första julbord idag, åh vad jag har längtat! Vi hade morfar på besök så vi hade lite minijulafton med ett lite mindre och enklare julbord, julklappar till morfar och slutligen filmvisning från Gran Canaria. Mysig dag! Nu är jag och Robin hemma i Tibro för ikväll ska vi hem till Victoria och Kalle på middag och lördagsmys. Det var alldeles för länge sen sist så det ska bli jättemysigt att äntligen ses igen. 
Hoppas alla har haft en bra lördag och får en fin kväll! Pusspuss❤️








 



FREDAG

Godkväll allihop!
Jag måste nog säga att efter två dagar i Sverige så känns det ganska skönt att vara hemma. Jag har saknat mina fina vänner och min Robin som trots allt gör det värt att komma hem. Tänk om jag kunde ta med mig allihop till Gran Canaria, då hade ju livet varit komplett. 

Idag är det fredag men det känns mer som vilken dag som helst nu när man är "ledig". Jag och Robin tog sovmorgon och åt frukost i sängen innan vi åkte in till stan för att julshoppa lite. Vi var båda på jakt efter våra nyårs-outfits och vi kom båda hem med varsin. Robins kostade 4000 kr och min 400 kr, ibland är det verkligen skönt att vara tjej! Jag är i alla fall hur nöjd som helst och nu längtar jag lite extra till självaste nyårsafton. Ikväll har vi ätit vår efterlängtade tacos tillsammans med min familj, tänk att jag har fått vara utan tacos en hel vecka. Senare under kvällen kom mina fina killar David och Pontus även hit och vi har haft världens mysigaste fredagsmys. Nu har jag och Robin precis krupit ner i sängen för att sova. Imorgon ska jag äta årets första julbord, så medan ni andra förmodligen spyr på bara tanken längtar jag nästan ihjäl mig efter morgondagens lunch! 
Hoppas alla har haft en fin fredag, det har jag! Pusspuss❤️



TORSDAG-HEMMA

Hej igen efter en veckas helt underbar semester på Gran Canaria!
Jag har haft tillgång till internet under hela veckan, men har helt enkelt inte alla haft något sug efter att skriva här. Men nu är jag tillbaka i Sverige och det kändes väldigt jobbigt i hjärtat att behöva lämna allt igår, jag har verkligen haft världens bästa resa med min älskade familj, och den gick alldeles för fort. Jag skulle kunna berätta hur mycket som helst men jag tänkte nog hålla mig kort så detta inte blir ett mils-långt inlägg. 
Vi bodde tydligen på ett av Gran Canarias största och mest exotiska hotell, och det var verkligen helt fantastiskt. Hotellet var inrett i en afrikansk stil och det var så häftig byggt att jag blev helt chockad. Vattenfall här och var, broar och massor växter överallt, det kändes lite som att gå runt i en djungel. Det fanns 7 olika, jättestora och fina poolområden. Det var så stort att jag nästan gick vilse, i början hittade jag inte ens till vårt eget hotellrum. Alla människor var så himla trevliga och man kände sig verkligen välkommen. Maten ska vi inte ens prata om, jag har nog aldrig ätit så mycket mat under en vecka. Vi satt och åt middag i över två timmar varje kväll, det fanns så otroligt mycket mat och man ville ju självklart äta allt! Det går inte att beskriva allt på ett tillräckligt bra sätt, jag har tagit så bra bilder jag har kunnat med min kamera, så det ska ni få se så småningom! Vi har helt enkelt haft en underbar resa, det enda jag skulle kunna klaga på är vädret. Vi hade sol varje dag men vissa dagar var det ganska molnigt och väldigt blåsigt, så det kunde ju varit bättre. Men vi är väldigt nöjda ändå och har helt klart fått vår dos av värme och solsken för att klara oss en tid framöver! 
Nu ska jag bjuda på en hög med halvdåliga bilder jag tagit med mobilen, så lägger jag upp alla kamerabilder senare när jag har tid och ork. 
Hoppas alla har haft en fin jul här hemma, jag måste erkänna att jag saknade den svenska julen lite grann trots att även vi fick besök av jultomten. Puss så länge❤️






































ONSDAG-MOT GRAN CANARIA

Hej! Jag tänkte bara titta in en liten snabbis in flyget lyfter.
Det ska bli så skönt att lämna detta gråa land för en vecka med värme, god mat, sol, bad och massor vila utan minsta stress, tillsammans med min fina familj. Hoppas alla får en bra vecka här hemma och en jättemysig jul! Puss och ännu en gång god jul!❤️




TISDAG

Hej! 
Idag är det sista dagen för mig här i Sverige, för imorgon åker jag äntligen till Gran Canaria!
Jag har haft en bra dag men också väldigt tråkig eftersom det var min sista dag på jobbet. Jag bara njöt av varje minut tillsammans med mina kollegor och fina barn och jag blev dessutom överraskad med en hejdå-present, så himla söta. Jag fick sluta tidigare och fick alltså åka hem redan halv tre. Så eftersom jag helt plötsligt hade en sån lång eftermiddag ledig har jag hunnit med mycket. När jag kom hem vilade jag en stund innan jag ställde mig på löpbandet och sprang 10 km. Efter dusch och middag har jag packat, pysslat med några julklappar jag ska ge bort, hjälpt till att städa huset och nu ligger jag äntligen i min säng efter denna långa dag. Jag tittar just nu på gårdagens paradise hotell-avsnitt i väntan på att Robin ska komma till mig efter sitt jobb. Jag ska upp klockan fem imorgon så egentligen borde jag sova, men jag väntar hellre på min kärlek så jag får pussa lite på honom, så får jag sova på flyget imorgon istället. 
Jag vet inte om jag kommer ha tillgång till något internet den kommande veckan, om inte så får bloggen stå och damma ett litet tag. Så om jag inte får chans att skriva något mer denna veckan vill jag önska alla en GOD JUL! 
Puss❤️





MÅNDAG

Godkväll allihop! 
Idag har det varit full rulle från morgon till kväll och jag har haft en jättebra måndag. Jag jobbade 08.00-16.30 och när jag kom hem slänge jag på mig träningskläderna och åt lite mellis i farten innan pappa hämtade mig och vi åkte till gymmet. Ett activio-pass följt av ett CXworx-pass senare var vi svettiga och trötta och det kändes så skönt att ta ut sig efter en alldeles för slapp helg på träningsfronten. Efter kvällsmaten unnade jag mig lite tid i bastun och det kändes underbart, det gör jag verkligen allt för sällan. Resten av kvällen har jag bakat två kladdkakor med center i som jag ska bjuda på imorgon då jag jobbar min sista dag på väldens bästa förskola. Barnen ska ju självklart få glass också! Jag kan inte ens beskriva hur tråkigt det känns att sluta. Jag känner en sån otrolig kärlek till alla dessa barn och kollegor och jag kan verkligen inte förstå att jag inte ska få träffa allihop varje dag framöver. Jag hoppas innerligt att det blir lite förkylningar då och då så jag får komma och jobba igen så snart som möjligt, annars kommer jag sakna ihjäl mig efter barnen. Imorgon ska jag bara ta vara på varje minut av jobbet och krama alla barn tills dom inte orkar med mig mer! 
Nu är klockan alldeles för mycket, jag börjar ju klockan sju imorgon. Hoppas alla har haft en bra måndag! Puss och godnatt❤️


FREDAG-LÖRDAG-SÖNDAG

Hej igen efter en fullspäckad helg med dåligt bloggande! 
Jag har haft en bra helg från början till slut så någon tanke på bloggen har det inte riktigt blivit. I fredags firade jag och Robin in helgen med tacobuffé på husaren tillsammans med Felicia, Emil och Fredrik. Efter prat, skratt och väldigt mätta magar köpte vi med oss lite godis och åkte hem för skräckfilm och fredagsmys. I går var vi uppe redan klockan sju allihop för att äta storfrukost innan vi åkte till Ullvåker. Rådhuset hade anordnat en fotbollscup där alla pengar går till musikhjälpen och bl.a. Robin och Fredrik tillsammans med ett gäng killar hade bildat ett lag. Själv satt jag ihop med mina icke-fotbollsspelande-kompisar och hejade och visade vårt stöd till våra kära killar. Riktigt rolig och fin dag blev det även om det inte gick överdrivet bra för dom i matcherna. Under kvällen träffades vi allihop hos Pontus där vi åt pizza och för-förfestade lite innan vi åkte in till stan och till Fredrik för ännu lite mera förfest innan vi tillslut fortsatte vidare till rådhuset och röda rummet. 
Idag tog jag och Robin lång sovmorgon vilket verkligen behövdes. Under dagen har jag bakat julgodis som jag ska ge bort i julklapp, packat inför resan och bara myst och inte gjort något nödvändigt. Det är så skönt med lugna och sköna söndagar, även om jag har ganska svårt för att verkligen slappna av ordentligt. Nu har vi morfar på besök och en god söndagsmiddag ligger i magen. Solsidan börjar om 3 minuter så nu ska jag förflytta mig från sängen till soffan. 
Hoppas alla har haft en bra helg och är redo för en ny vecka, själv har jag bara två ynka jobbdagar kvar innan jag åker till Gran Canaria, så ingen söndagsångest här inte! Puss❤️

Under hela denna helg har jag bara tagit en endaste liten bild och den ynka bilden är på dagens adventsljus. Så vi får nöja oss med det för den här gången! 




TORSDAG

Godkväll allihop! Idag har jag haft världens mysigaste jobbdag. Vi firade ju lucia idag så alla barn kom som pepparkakor, tomtar, tärnor och lucior för att sen lussa för de minsta barnen under dagen och för alla föräldrar och syskon under kvällen. Jag jobbade därför från 10.00-18.30 idag men dagen gick jättefort, den gör ju oftast det när det händer något speciellt. Ikväll skulle jag och Robin ha åkt in och tränat, men vi båda var så osugna så vi har istället spenderat kvällen i soffan, vilket har varit jätteskönt. Nu ska vi sova om en liten stund så det blir fredag och helg snart! Godnatt❤️



ONSDAG

Godkväll! 
Igår hade jag inte en enda tanke på att skriva här, jag glömde helt och hållet bort det. Men min dag var ju inte mer intressant än att jag jobbade, tränade och myste med Robin.
Idag har jag haft en fullspäckad men väldigt bra och mysig dag. Jag jobbade 07.00-16.00 och när jag kom hem slängde jag på mig träningskläderna och ställde mig direkt på löpbandet. Det fick alltså bli hemmaträning idag som bestod av 10 km löpning och lite mag-styrka. Efter dusch och kvällsmat kom David och hämtade mig och vi åkte hem till Karin (eller rättare sagt Karins pojkväns helt underbart fina nya lägenhet). Vi fikade, drack te och pratade om livet, innan vi även fick besök av Rasmus, Felicia och Fredrik. Jättemysig kväll och dessutom väldigt behövlig såhär mitt i veckan när man är lite småtrött på det mesta. Nu ligger jag nerbäddad i min säng och njuter av tanken av att jag har sovmorgon till 10.00 imorgon. Jag ska dock jobba till 18.30 men det är lucia så det ska bara bli mysigt! 
Nu ska jag trots allt sova så jag får extra många timmar sömn inatt, det är ju en så underbar känsla. Godnatt❤️





MÅNDAG

Hej och godkväll denna fina måndag! 
Idag har jag haft en jättebra dag, bara lite sådär vanligt måndagstrött, men det hör ju till. Jag jobbade 08.00-16.00 och precis som vanligt hinner jag mest komma hem, slänga på mig träningskläderna och äta lite mellanmål innan jag åker till gymmet. Idag körde jag 1 timma activio/spinning följt av 30 minuter CXworx. Nu är jag mör i kroppen och framförallt benen så nu sitter jag välplacerad i soffan med kvällsmaten i magen. "Halv åtta hos mig" slutar om tio minuter och då ska jag ta en lång dusch och sen krypa ner i min säng för att titta på någon film. Det är jag värd efter en lång jobb- och träningsdag! Hoppas alla har haft en bra start på veckan, det har jag! Puss och godnatt❤️
 
 

LÖRDAG-SÖNDAG

Hej! 
Igår hade jag en fin lördag från morgon till kväll. Jag började dagen med en mysig morgon med min kärlek innan han åkte hem för att spela match. Då passade jag på att följa med mina päron in till stan för att småkika lite och åka hem till morfar på en fika. Under kvällen åt jag middag med familjen och efter det väntade förfest med mina bästa vänner följt av en grymt rolig utgång. Kvällen bara rusade förbi och klockan fem i morses var jag och Robin hemma efter en riktigt lyckad kväll och natt. 
Idag är det andra advent och jag har haft en jättemysig söndag hittills. Jag och Robin sov fram till tolv och åt sen långfrukost framför teven. Under dagen blev vi båda så rastlösa så vi satte på oss tjocka kläder och gav oss ut i skogen med Wille. Åh vad jag älskar snö! Vår traditionella adventsfika har vi också hunnit med och nu ska jag ta en lång och varm dusch innan det är dax för middag. Pappa ska göra hembakad pizza vilket sitter helt perfekt en dag som denna. Hoppas alla har haft en bra helg, min har varit helt perfekt. Nu väntar sista hela veckan på skogens förskola och jag ska verkligen ta vara på varenda sekund med alla mina mysiga barn. Puss❤️
 
En ynka bild från igår:
 
 
Fyra från idag:
 







FREDAG

Godkväll allihop! Jag ligger just nu nerbäddad i min säng efter en fin fredag från början till slut. Eftersom det har varit snöstorm så var det en hel del barn som stannade hemma idag, plus att det var flera stycken som var sjuka eller lediga, vilket slutade med att vi hade 5 barn på min avdelning idag. Så vi har haft en riktig mysdag med de få barnen som var där med bl.a. glass, julpyssel och filmvisning. Skönt avslut på veckan, det borde vara snöstorm oftare! 
När jag hade slutat och kämpat mig hem i snökaoset la jag mig välförtjänt i sängen en stund för att titta på paradise hotell och en ängels tålamod. Under kvällen har jag haft min fina vän Alexandra på besök och vi har ätit tacos, tagit igen prat, tittat på Idolfinalen, ätit massor gott och tittat på film. Nu ligger jag som sagt nerbäddad i min säng i väntan på att Robin ska komma efter sitt jobb och krypa ner hos mig. Hoppas alla har haft en fin fredag, det har jag haft! Godnatt och puss❤️





TORSDAG

Godkväll, nu måste jag skriva fort för klockan är alldeles för mycket för att jag ska sitta uppe när klockan ringer tidigt imorgonbitti. Jag tror de flesta har förstått hur viktiga mina 8 älskade sovtimmar är för mig..
Jag har i alla fall haft en fin torsdag och dagen har verkligen bara sprungit iväg. Jag har som vanligt jobbat 07.30-16.00 och när jag kom hem hann jag mest äta lite och byta om innan jag åkte till gymmet. Jag skulle kört CXworx men hade glömt bort att det började 17.30, jag fick för mig att det började 17.50 så jag kom alltså försent. Men jag tog vara på min tid på gymmet ändå, med 8 km löpning följt av lite helkroppsstyrka. Tjugo över sju var jag hemma, och 25 minuter senare hade jag hunnit duscha, göra mig iordning och äta innan jag åkte in till stan igen. Jag har spenderat senare delen av min torsdagskväll på pims med mina fina vänner. Vi har haft lite nyårsplanering, helgplanering och prat mellan himmel och jord-kväll. 
Nu är jag precis hemkommen och nerbäddad i min säng redo för att sova. Trots att denna veckan har gått fortare än nånsin så sitter fredag och helg ändå helt underbart imorgon! Sov så gott och godnatt allihop❤️




ONSDAG

Hej! 
Halva jobbveckan har återigen redan gått, vart tar tiden vägen egentligen? Jag känner mig dock redan i behov av en skön helg så tiden får gärna gå fort till det åtminstone blir fredag.
Idag har jag i alla fall haft en bra dag som vanligt. Jag jobbade 07.30-16.00 och hann bara hem för att byta om innan jag åkte med pappa in till gymmet. 30 minuter powerwalk på löpbandet innan 1 timme Activio. Jag kände mig seg i benen och inte helt pigg i kroppen, men jag tog ut mig och kände mig nöjd efteråt så det kändes trots allt väldigt skönt. Nu ligger jag nyduschad i soffan med kvällsmaten i magen framför finalen av "bonde söker fru". När detta är slut ska jag bädda ner mig framför gårdagens paradise hotell-avsnitt och vänta in min Robin som kommer och kryper ner hos mig efter sitt jobb. Puss och godnatt allihop❤️

Idag är det bara två ynka veckor tills jag och min älskade familj åker till värmen!




TISDAG

Godkväll! 
Idag har jag haft en lång och fullspäckad dag. Jag hade en långdag på jobbet från 07.00 till 16.30 men dock en väldigt mysig och bra sådan, då vi bland annat bakade lussebullar med alla barn idag. Inte nog med det så samlas numera alla barn efter frukost för att titta på julkalendern ihop, så himla mysigt. Jobbtimmarna går ju lite snabbare när det händer sånt mysigt lite då och då.
Efter jobbet hann jag bara hem och sätta mig direkt i bilen för att åka in till stan och träffa mina två saknade vänner Rebecka och Alexandra över en mysig fika på rådhuset. Efter en lång stund av prat gick jag till gymmet och körde ett bodybalance-pass. Nu är jag äntligen hemma och nerbäddad i min säng med gårdagens paradise-avsnitt framför mig. Jag är helt slut efter denna dag så det ska bli så skönt att få sova snart. Hoppas alla har haft en fin dag och sov gott! Godnatt❤️
 



LÖRDAG-SÖNDAG-MÅNDAG

Hej igen efter en helg av dåligt bloggande! Jag har helt enkelt inte haft tid för att skriva så det får bli en kort liten berättelse om helgen idag istället. I lördags började jag som många andra lördagar min dag med att springa milen uppe på billingen. Dagen spenderade jag på stan med mamma för att göra ett par ärenden och under kvällen kom Robin, David, Karin och Pontus för att äta massor gott, prata i timmar och se världens äckligaste skräckfilm. 
I går var det första advent och jag vaknade upp till solsken. Eftersom jag alltid vaknar tidigare än Robin passade jag på att ta en långpromenad när jag vaknade. En stor frukost med nybakta frallor smakade extra bra efter lite frisk luft och när vi var mätta och belåtna startade vi igång ett lussebulls-bak. Jag delade på degen och gjorde hälften till vanliga lussebullar och hälften med en fyllning av vanilj och mandelmassa i, vilket kan ha varit det godaste jag har ätit. Resten av dagen var vi en sväng på stan för att köpa nya löparkläder till mig inför vintern och sen åt vi tidig familjemiddag innan min bror åkte hem till Norge igen. Söndagen och helgen avslutades som vanligt med solsidan, mys och film. 

Idag har jag jobbat 08.00-15.30 och det var så skönt med en lite kortare dag eftersom jag har varit jättetrött och seg hela dagen. Det kändes underbart att få komma hem tidigare och slänga sig på soffan en stund. Men nu är vilan över, för jag ska precis byta om till träningskläder och åka in till gymmet. Ett intervallpass på löpbandet väntar innan jag ska gå på mitt vanliga CXworx-pass. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och gå och lägga mig tidigt, så jag orkar med morgondagens långa och fullspäckade dag. Puss❤️

En bild från lördagens mys:


En från min härliga morgonpromenad i soluppgången:


Och tre på mitt och Robins lussebak:





RSS 2.0