MÅNDAG

Hej allihop! 
Nu börjar 2013 lida mot sitt slut och imorgon är det äntligen nyårsafton, som jag längtat. Jag har världens bästa kväll att se fram emot. Middag och förfest med mina bästa vänner följt av en hejdundrande utgång på lighthouse i Hjo, där jag även kommer få träffa min kärlek. Jag har köpt en nyårsklänning som jag trivs och känner mig jättefin i, naglarna är målade och mitt hemska munsår som jag har haft sen jag kom hem börjar äntligen läka. Tänk om ett under sker inatt och det är helt borta imorgon, då kanske Robin är villig att ge mig en nyårskyss till och med.. Jag håller alla mina tummar och tår. 
Idag har jag haft en fullspäckad dag och morgondagen kommer bli ännu mer hektisk. Jag började dagen med sovmorgon och efter en långfrukost framför teven hjälpte jag mina päron att städa huset. Senare under dagen åkte jag in till gymmet där jag träffade en personlig tränare. Jag är så trött på att träna men egentligen inte veta något, på att aldrig direkt känna något resultat. Jag äter vad jag tror är bra, men vad behöver kroppen egentligen innan ett hårt pass och om än viktigare, vad måste jag ha i mig efteråt? Hur mycket borde jag träna och hur ska jag träna för att inte överträna vissa delar och helt glömma bort andra? Det är frågor jag tror dom flesta har eftersom vi inte har någon direkt kunskap. Man vill ju göra allt rätt för att få ut bästa möjliga effekt av sin träning. Så nu har jag tagit mig i kragen och köpt ett fyra-gångers-paket med träning- och kostupplägg. Känner jag att fyra gånger är för lite får jag utöka det sen, men det kostar ju en del så det är ju bättre att ta lite i taget för att se så jag verkligen trivs med det här. Idag hade jag alltså min första träff med den duktiga PT:n Louise och det kändes verkligen jättebra. Vi ska ses igen nästa måndag och jag känner mig jättetaggad, det ska bli så skönt och kul att bli bättre på det här och förhoppningsvis se en tydligare utveckling! 
Slutpratat om det för den här gången, efter träningen kom Pontus och David och hämtade mig och vi åkte och handlade mat, dryck och pynt inför morgondagen. Ikväll har jag mest hunnit duscha och kvällsmysa lite framför teven med en skål yoghurtnötter och nu ligger jag nerbäddad i sängen. Imorgon har jag som sagt en fullspäckad dag framför mig och vi ska träffas hemma hos Pontus vid elva för att börja förbereda inför kvällen. Så nu tänkte jag läsa några rader ur min bok och sen måste jag sova så jag är helt pigg och utvilad inför morgondagens långa men roliga dag, kväll och natt. Godnatt allihop!❤️





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0