jag trivs bäst i dina ögon 



MÖR

tiden går så fort och jag glömmer nästan bort att jag har en massa att skriva om. men den här helgen har varit allt annat än utvilande. sprang ner och jobbade från 15.00 till 00.30 i fredags på matfestivalen ihop med mitt fotbollslag. lördag morgon åkte jag sen till vänersborg för att träna gymnastik hela dagen. sen hade jag en görtrevlig kväll hemma hos mig och felicia med allsång och fina vänner och sen vidare på självaste matfestivalen resten av kvällen. idag åkte jag tillbaka till vänersborg efter fyra timmars sömn för ytligare en heldag med träning. min kropp värker och jag är helt död, ikväll är jag förbannat värd en pizza och en bra film på det!



ett gäng bilder från igår hemma hos mig och felicia. alla bilder är snodda av felicia, så jag ber om ursäkt och döda mig inte flisan!


SECOND DAY



idag bjuder jag bara på en bild som åtminstone berättar något om min eftermiddag, för tidigare än så finns de bara att säga att jag befann mig i skolan. men som man ser så klämde jag in en fika även idag med olivia och ronja, på pim's där ungefär hela västerhöjd var kändes de som, med en jävligt grov överdrift. senare åkte jag hem med min mamma eftersom mina föräldrar tydligen ville "fira" att skolan hade börjat. jag är mest glad att det serveras lite extra förbannat god mat och lite marängsviss ikväll!


SKOLSTART&GALAMIDDAG

första skoldagen är avklarad och jag är helnöjd. tror inte jag var den ända med fjärilar i magen men allt släppte direkt och jag tror jag kommer få tre helsköna år framför mig! efter skoladagen som man egentligen inte kan kalla skoldagen tog jag mig ner till centrum för att inhandla lite skolmaterial och för en fika med mina godingar oliven, cornelia och mirelle. kunde dock inte stanna en längre stund eftersom jag fick rusa hem för kvällen fotbollsträning. ska snart hoppa i säng för att få en natt med alla timmar jag behöver, gårdagen blev allt för sen eftersom jag var på den omtalade galamiddagen! tänker inte berätta mycket mer om den än att det var en kul, härlig, störd, lite för händelserik, galen och finfin kväll! ett gäng bilder får tala lite granna för sig själva.



THE LAST FEW DAYS

uppdateringen är inte på topp för tillfället. men ett par bilder har jag från de senaste dagarna som säkert ska kunna beskriva en del. har nog inte haft så här fullt upp på länge. men under den tiden som inte blev sittandes här har jag njutit av några lagar lov, vilka borde ha varit fler. idag var det sista jobbdagen vilket känns både kul och nästan sorgligt ändå. nu väntar bara galamiddagen imorgon för alla anställda på sommarland och sen på tisdag börjar skolan, vart fan tog sommarlovet vägen? avslutade det i alla fall fint ikväll med att träffa min pingla alexandra som jag inte träffat på ett bra tag.
ingen idé att dra ut på det här ett längre tag så radar upp ett par bilder från de senaste dagarna!

två bilder från min mysiga kväll och natt hemma hos oliven med henne och ronja. kan bara säga PUSS!


ett par bilder från i fredags hemma hos cornelia.

invigde olivias lägenhet samma natt!
en suddig bild på min goding som jag var hos igår.
och till sist två par bilder från slutet av dagen idag då alla hoppa i karpsjön!

ELVIS♥

sov gott lille elvis♥


klaris lämnade precis huset efter en helmysig kväll igår då hon och david var på besök. insåg precis att jag inte varit speciellt aktiv med skrivandet, men jobbat har jag gjort, umgåtts med massor vänner har jag gjort och tränat har jag gjort. ska inte sitta här länge till, för om en stund tar jag mig in till stan för en fika med två tjejer vid namn olivia och ronja. PUSS!

en bild på mina godingar towe och emma och två bilder på gårdagens inköp.

I JUST WANNA LET IT GO FOR THE NIGHT

hade en bra kul kväll igår när malins hus var fyllt med folk. ibland blir de dock för mycket av de goda, men det var ändå längesen jag var så glad och bara ville dansa. det var väl halvkul att ge sig upp för att döma matcher på en fotbollscup hela dagen idag, men när de bjuds på kladdkaka i slutet av dagen känns de rätt okej ändå. dock åt vi kladdkakan för att sen säga hej då till våran fina tove som åker till Canada imorgon och är borta i ett år. och den bruden har man känt sen man lärde sig prata.
tiden är inne för mig att krypa ner i sängen för att sova. dax för jobb en stund igen.




LOVE TURNS THE WHOLE THING AROUND

det är den 12 augusti, vilket betyder att jag och min underbara robin har varit tillsammans i 26 veckor, sex månader, ett halv år. jag älskar dig!



LIVING THE DREAM

vi rullar tillbaka tiden och startar detta med att berätta lite om igår. för då var de på de viset att jag tog mig hem till min käre vän linn. efter att ha suttit och babblat ett bra tag kom även vår vän henrik och gjorde oss sällskap. när kvällen närmade sig bestämde vi oss för att gå på bio, och det blev "bröderna karlssons". kan bara sammanfatta den filmen till grym! det kändes klart värt att slänga bort lite pengar även ikväll för en bio, och kvällen slutade helmysigt med övernattning hos linn. 

ligger rätt fint här i min säng nu efter en match som spelades under kvällen där vi gick och vann med 9-0, och det är väl inte mycket att klaga på direkt!

jag kan ju omöjligt vara den ända som tycker att henrik är jävligt söt på denna bilden...







BECK-LEVANDE BEGRAVD

efter att jag hade hasat mig upp ur sängen imorses och motvilligt tryckt i mig frukost för att kunna stå mig på jobbet, så ringer dom och säger att jag inte behöver jobba pga att de är så lite folk i parken. tur i oturen skulle man väl kunna säga. efter en lite för slapp dag bestämde min fina vän towe och jag oss för att gå på bio. vi såg "beck-levande begravd", och den var grymt bra! helt ensamma i biosalongen var vi dessutom. det blev helt och hållet en helmysig kväll och de kan jag inte tacka någon annan än towe för. med de säger vi godnatt och samlar lite krafter för morgondagens arbete som väntar.


men en lite halvkass mobilkamera bjuder jag på några bilder från kvällen. towe ensam sittandes i lilla salong fem.


THE LAST SONG

ligger med en sovande felicia bredvid mig. själv har jag legat och gråtit till filmen "the last song" den senaste timman. de är svårt att hålla tårarna borta men fasen så dum man känner sig när man ligger och bölar till en fjantig film som om man är världens känsligaste människa i världen. vi hade laddat upp med både godis och chips för att lite göda oss själva ikväll jag och felicia, själv tyckte jag ju att de skulle bli mysigt med en film på de, men hon åt upp chipsen, och somna sen. jag får väl göra likadant jag med nu, ska ju trots allt upp och tjäna lite pengar imorgon!




FRIDAY TO SATURDAY

ligger nerbäddad i min säng efter en kväll på campingen där jag jobbade och stod i.
klockan börjar närma sig halv tre och jag ska upp och spela match om ett par timmar. men med fyra bilder från min mysiga gårdag på pim's och hemma hos robin så är de nog bäst jag släcker ner här och skaffar mig lite sömn nu. GODNATT!








FRIDAY

eftersom jag snart ska bege mig hemifrån och inte kommer vara hemma förens imorgon igen tänkte jag bara kasta in några rader så att alla har koll på läget. ska snart ta mig in till stan för en fika med några vänner. efter det tar jag bussen till tibro för att träffa min robin. vi hörs imorgon då jag förhoppningsvis har lite bilder på lager också!



BAD&GRILLKVÄLL

vaknade av att gårdagens getingstick jag gick och fick på jobbet kliade och pulserade lite så där gött..
och från de ena till de andra så ringde jag och beställde tid hos frissan för färgning av ögonfransarna. fick en tid på momangen så tog mig till stan direkt. jag hann inte mer efter de än att komma hem, slänga i mig en macka och sen åka in till stan igen för att sen åka vidare till skara. i skara var de på sommarland bad och grill-kväll för alla som jobbar där. vädret kanske inte var på vår sida men det blev ändå en grymt trevlig kväll!

har inget överflöd med bilder att visa. några enstaka från när vi badade bara, men man får va nöjd med de lilla!

efter färgningen. inget bombnedslag direkt, men helt klart bättre än innan då dom var som vita.

TISDAG

en kass uppdatering och en trött maya. har de två senaste dagarna bara jobbat, sovit hos robin och jobbat. under min lilla ledighet hann jag spela fotbollsmatch, ta mig en tur till göteborg, ha en görtrevlig kväll med ett par vänner hos mig och haft aktivitetsdag med fotbollen. mitt sommarlov är inte förjävligt alla gånger ändå. men börjar bli ordentligt trött på att stå i ett lotteri. säga samma fraser varje dag, trycka på samma knappar varje dag, och stå upp på mina stackars fötter 9 timmar, varje dag. imorgon är det sista dagen innan tre dagars ledighet, så jag ska inte klaga allt för mycket. låter nästan som att jag har kommit till något ställe där de är frågan om barnarbete, men så illa är de inte. har ju aldrig jobbat förr, så har ingen aning om hur det är eftersom jag inte har något att jämföra med egentligen.
efter att även ha hunnit träna lite fotboll idag ska jag nu inta min placering i sängen, slå på en film och ta mig upp för arbete. vi hörs nog imorgon ska ni se. GODNATT!
ett par bilder från de senaste dagarna




RSS 2.0