SÖN-MÅN-TIS-ONS

Hej! 
Nu har flera dagar passerat utan ett enda litet inlägg här på min kära blogg. Men som jag skrev senast skulle jag spendera ett par dagar i Skåne och har därför inte haft någon tid över. Men jag ska naturligtvis inte låta er gå miste om något, så jag drar allt från början.
I söndags hann jag och Pontus avverka ett pass på gymmet innan hans familj tillsammans med mormor och morfar kom vid två-tiden. Vi fikade en snabbis innan vi satte oss i bilarna mot Skåne. Vid sex-tiden var vi framme och kvällen bestod av ost- vin och kex-kväll följt av prat och kort-spel i timmar. I måndags hade vi en shoppingdag på Väla följt av Ikea och en liten tur till Höganäs. Under kvällen blev det precis som kvällen innan, en god middag följt av väldigt mycket prat, skratt och kortspel. I tisdags, eller igår, började vår mysiga Skåne-vistelse lida mot sitt slut, men innan hemfärd hann vi med en kall och skön morgonpromenad följt av en helt underbar brunch. Jag och Pontus var hemma i Göteborg vid tre-tiden och hann mest packa upp, gå och handla, göra oss fräscha och slutligen göra middag innan vår fina vän David kom. Vi åt hemmagjorda hamburgare, tittade på film, åt godis och myste. En bättre tisdagskväll och avslut på året är svårt att få! 
Nu ligger jag som många gånger förr och väntar på att Pontus ska vakna. Det är sista dagen på 2014 och då gäller det ju att göra dagen till det bästa. Vi ska börja med pannkaksfrukost och under dagen har vi bara tänkt hinna träna och eventuellt ge oss ut på stan en snabbis. Ikväll ska vi fira in det nya året tillsammans med våra bästa vänner, hemma hos Emil som bjuder på tre-rätters middag. Jag är så förväntansfull och tror avslutet på 2014 och början på 2015 kommer bli grym. 
Nu ska jag gå upp och börja med pannkakorna! Ha en underbar dag allihop. Puss❤️

Precis som med bloggandet, så har jag heller inte varit så jätteflitig med kameran. Men här är i alla fall ett fåtal från de senaste dagarna:







LÖRDAG

Godkväll! 
Idag lämnade jag och Pontus Skövde vid halv elva-tiden och åkte till Göteborg. Det känns som att det var längesen jag var där trots att det bara var en dryg vecka sen sist. Jag har saknat Göteborg och Pontus lägenhet, där trivs jag så bra. Idag har vi i alla fall haft en hel-dag på stan. Det blev en hel del lyckad rea-shopping och jag är så nöjd och glad över mina fynd! Vi var inte hemma förens sex-tiden, med trötta kroppar och onda fötter. Så resten av kvällen har vi rört oss minsta möjliga och bara myst. Vi lagade en god lax-middag och har sen legat nerbäddade i soffan framför en riktigt bra och spännande skräckfilm. Nu ska vi krypa ner i sängen och titta på filmen "Frost" som jag så länge velat se! 
Godnatt❤️

Har bara lyckats få till en bild på vår goda thai-lunch idag:


JULAFTON, JULDAGEN & ANNANDAG JUL

Hej! 
Då var dagen vi alla väntat på så länge över och tiden har bara sprungit förbi lika fort som vanligt. Men jag har haft en underbar jul med mängder av god mat, julgodis, julklappar, Kalle anka, spel, tävlingar, skratt och väldigt mycket mys. Igår firade vi juldagen med en riktigt fin och rolig förfest tillsammans med mina bästa vänner innan vi intog dansgolvet resten av kvällen och natten. En väldigt lyckad kväll! 
Idag har jag myst med Pontus och inte rört mig många meter. Men i eftermiddags träffade vi våra fina vänner Karin, David och Jonna för varsin pizza och mys hemma hos Karin. Nu har vi mellanlandat hemma hos Pontus men snart ska vi åka hem till mig för att fredagsmysa med min familj. Imorgonbitti lämnar jag och Pontus Skövde för att spendera dagarna innan nyår i Göteborg följt av Skåne. Det ska bli så mysigt att komma bort till Pontus sommarstuga och bara va! 
Hoppas ni har haft en lika fin jul som jag har haft. Jag tog tråkigt nog alldeles för lite bilder men jag tänkte i alla fall bjuda på de fåtal bilder jag ändå lyckades få till! Puss❤️










DAN FÖRE DOPPAREDAN

Hej! 
Idag har jag äntligen fått jobba på KSS igen och det gick lika bra som vanligt, det är alltid lika kul att komma dit när det går så pass lång tid mellan gångerna. Efter jobbet har jag hunnit slå in alla mina julklappar, duscha, göra mig iordning och göra mozartkulor som min morfar ska få i julklapp. Nu väntar jag på att Pontus ska komma och hämta mig för ikväll ska vi mysa och ha uppesittarkväll tillsammans med hans familj. Det ska bli så mysigt så! 
Puss❤️




MÅNDAG

Hej! 
Tänk att det bara är två ynka dagar till jul idag. Jag som är upptagen hela morgongondagen har haft en hel del att stå i idag. Jag har spenderat dagen på stan där alla julklappar som jag skjutit upp alldeles för länge har inhandlats. I eftermiddags åkte jag och mina päron till sjukhuset för att hälsa på morfar som tyvärr blivit inlagd lagom till jul. När vi kom hem ställde jag mig i köket för att göra köttbullar och när jag ändå var i farten bakade jag kladdkakemuffins med pepparkaks-dumle i som jag tänkte bjuda mina kollegor på imorgon. Jag har även hunnit träffa Alexandra ikväll för lite måndagsmys och fix inför vår resa. 
Nu ligger jag äntligen nerbäddad i sängen trots att klockan inte hunnit bli tio. Jag ska ju trots allt upp 05.30 imorgon så det känns skönt att man för en gång skull lyckas komma i säng i tid innan en lång jobbdag. Så nu ska jag släcka lampan och sova! Godnatt!❤️





LÖRDAG-SÖNDAG

Hej! 
Dagarna bara springer förbi och jag har haft en så fin helg. Igår hade jag en mysig lördagsmorgon tillsammans med Pontus och hans familj innan jag åkte in till gymmet. Det blev ett jobbigt och skönt intervall- och styrkepass. Under eftermiddagen var vi hemma hos Pontus kusiner där det firades mini-jul med tomtegröt och julskinks-smörgås, så himla efterlängtat. Under kvällen var jag, Pontus och Fredrik på bio och såg tredje delen av "Hungergames" som var lika bra som alla andra. 
Idag är det fjärde advent och jag har haft en riktig mysdag. Efter lunch åkte jag, Pontus och hans mamma Sofia hem till hans mormor och morfar på en mysig fika. Ikväll har vi varit hemma hos mig och haft lite mini-jul, ätit middag, druckit glögg och ätit julgodis. Nu ska vi krypa ner i sängen och somna till en film. Imorgon ska jag tacka nej till allt jobb och ha en riktig fixardag. Eftersom jag jobbar hela tisdagen så får jag se till att hinna med allt jag måste hjälpa till med imorgon! 
Hoppas alla har haft en lika fin helg som jag har haft. Puss!❤️

Gav detta till Pontus fina mormor och morfar i julklapp. Mina två favorit-fudge med smak av vit choklad och daim. 





FREDAG

Hej!
Igår satt jag i frisörstolen i över tre timmar och blev äntligen av med min utväxt och slitna toppar. Efter det hade jag en fin kväll på jobbet på KSS. 
Idag är det äntligen fredag och jag är ledig. Jag sov till halv nio, åt en stor frukost och åkte sen upp till billingen och sprang i det härliga vädret. Det blev en lugn och väldigt tung runda på 7,5 km, men känslan efteråt var i alla fall skön! 
Efter dusch och lunch har jag stått i köket resten av dagen. Jag bakade saffrans-snurror med vanilj- och mandelmassa-fyllning. Tyvärr lyckades okoncentrerade Maya bränna två plåtar lite grann, men annars blev de helt gudomliga! 
Jag skulle ha hunnit ge mig ut på stan i jakt på julklappar också men dagen bara sprang iväg så det får jag försöka göra i helgen helt enkelt. 
Jag har precis ätit en god fredagsmiddag med mamma och pappa och om en liten stund ska jag hem till Hanna på fredagsmys med henne, Anna och Karin. Som pricken över i:et ska jag äntligen få träffa min Pontus senare ikväll som äntligen kommit till Skövde! 
Ha en fin fredag allihop. Puss!❤️




ONSDAG

Godkväll!
Idag har jag haft en så bra dag och det är med ett stort leende jag kryper ner i sängen helt slut i kroppen. Idag jobbade jag på förskolan som jag själv gick på när jag var liten, och det var så otroligt kul och mysigt att vara där igen. Alla mina gamla fröknar var så glada att se mig och alla bemötte mig på ett så otroligt trevligt och bra sätt. Barnen var så fina allihop och vi har dessutom haft en riktig mysdag med julfirande och julbord till lunch.
Efter en jobbdag från 09.00 till 17.00 hann jag bara hem för att slänga i mig lite mellanmål innan jag och pappa åkte till arenan för att simma. Det var så jobbigt och skönt för hela kroppen och efter 2000 meter var jag nöjd. Ikväll har jag bara njutit av att ligga i soffan och nu har jag äntligen bäddat ner mig i sängen i väntan på finalen av PH. Efter det måste jag sova för imorgon har jag fullt upp, och jag ska börja med ett efterlängtat besök hos frisören klockan nio. 
Godnatt och puss!❤️


TISDAG

Hej! 
Precis som igår har även denna dag gått i ett. Jag har jobbat 7-16 och direkt när jag hade slutat åkte jag till gymmet. Det blev 30 minuter kondition följt av ett GRIT Strength-pass, som kan ha varit ett av de jobbigaste pass jag varit på! 
Efter dusch, kvällsmat och vila i soffan ställde jag mig i köket och fixade med mitt julgodis som stått över natten och sen blev klockan plötsligt tio. Så nu ligger jag självklart och tittar på kvällens PH innan det är dax att sova. Imorgon ska jag jobba på en ny förskola, ingen mindre än den jag själv gick på när jag var liten, Montessori. Det ska bli så kul och jag är riktigt förväntansfull. 
Hoppas ni har haft en bra tisdag. Puss och godnatt!❤️


En gammal bild från i somras. Fy vad jag saknar att vara sommarblond när man nu mera ser grå och tråkig ut. Men på torsdag ska jag äntligen besöka frisören och bli lite fräsch igen! 


MÅNDAG

Godkväll! 
Idag har det varit full rulle från morgon till kväll och det är först nu, 21.00, som jag äntligen har lutat mig tillbaka i soffan. Jag jobbade 9-13 idag och från att jag kom hem tills nu har jag stått i köket och bakat mängder med julgodis. Hallongrottor, bondkakor, rocky roads, polkabräck, två omgångar daim-fudge och två omgångar vit choklad-fudge gjorde jag. Nu sitter jag och tittar på dokumentären "Livet efter flodvågen", men snart tänkte jag krypa ner i sängen. Imorgon ska jag jobba 7-16 på KSS, vilket ska bli så kul, jag har saknat att vara där. 
Hoppas ni har haft en bra start på veckan, det har jag! Puss❤️









SÖNDAG

Hej! 
Då börjar helgen lida mot sitt slut och det är som vanligt med lite vemod i kroppen jag sätter mig på tåget hem till Skövde igen, efter så fina dagar i Göteborg med min Pontus. Igårkväll var vädret helt på vår sida, så vi kunde äntligen åka till Liseberg. Det var första gången jag var där på vintern och det var så mysigt och fint överallt. Vi åt en god middag och strosade omkring bland massor ljus, musik och marknadsstånd. När vi var genomfrusna i kroppen åkte vi hem till Pontus, bäddade ner oss i soffan, tittade på film och åt godis. 
Idag har vi haft en lång mysmorgon, med frukost i soffan framför min favorit-julfilm, "tomten är far till alla barnen". Under dagen har vi varit på ett gym som ligger i Pontus lägenhetshus och tränat, och efter det hann jag bara duscha och äta lunch innan jag var tvungen att bege mig mot stationen. Ikväll ska jag äta middag hemma hos morfar och söndagsmysa med min familj, som ett fint avslut på helgen. Imorgon väntar jobb på Vasakullens förskola, där jag jobbade hela förra veckan, vilket ska bli kul och inte minst en bra start på veckan!
Hoppas ni har haft en lika fin helg som jag har haft. Puss!❤️

Bilder från igårkväll:








Och två från imorses:





LÖRDAG

God förmiddag! 
Igår var vädret inte alls på vår sida, så vi hoppade över Liseberg. Men jag hade en så mysig och bra fredag ändå så det var inga ledsna miner för det! När jag kom fram gick vi till ett mysigt fik där vi blev sittande en lång stund. Efter lite småtittande i några affärer åkte vi hem till Pontus där vi lagade en god middag och fredagsmyste sen till en film resten av kvällen. 
Idag vaknade jag redan klockan sju och kunde verkligen inte somna om. Så jag gick upp för att baka frukost-frallor som tyvärr inte blev alls som jag tänkt mig. Jag slängde ihop en våffelsmet och dukade fram frukost tills Pontus vaknade. Nu ska vi snart åka in till stan för att köpa julklappar, äta lunch och sen gå på teater på Göteborgsoperan som min pappa har arrangerat. Efter det ska mamma följa med hem till Pontus på en fika, hon nämligen inte sett hans lägenhet än. 
Ikväll ska vi göra ett nytt försök och gå på Jul på Liseberg. Vädret ser bra mycket bättre ut idag så vi håller våra tummar! 
Ha en fin lördag allihop, det ska jag ha. Puss❤️

Ett par, i vanlig ordning, dåliga mobilbilder från igår och idag: 








FREDAG

Hej! 
Jag har precis satt mig på tåget till Göteborg, där jag ska spendera helgen med min Pontus. Jag vaknade av mig själv redan klockan åtta imorses och åt en stor och god frukost i lugn och ro. Klockan tio var jag på gymmet och svettades. Det var så skönt att ta ut sig riktigt ordentligt med intervaller och styrketräning efter en vecka med förkylning och därav alldeles för lite träning. Efter träningen hann jag bara duscha, äta lunch och packa innan jag var tvungen att gå till stationen. 
Ikväll hade vi tänkt gå ut och äta och gå på Jul på Liseberg vilket jag har sett fram emot så himla länge, men nu har det varnats om storm ikväll så vi får se om det blir något med det. 
Hoppas alla får en mysigt fredag, det ska jag ha oavsett om det blir Liseberg eller hemmamys! Puss❤️

För första gången i mitt liv har jag verkligen lyckats med fudge! Varenda gång jag har gjort det har det blivit fel eller dåligt på något sätt, men mina jordgubbs-marabou-fudge jag gjorde igår blev verkligen perfekta och helt gudomligt goda!





TORSDAG

Hej! 
Gårdagens sjuk-känslor berodde defenitivt på vaccinationssprutan, för idag mår jag prima ballerina igen! Jag har haft en bra dag på jobbet från 07.30 till 14.30 men när jag kom hem insåg jag att jag glömt min blånbok och nyckel i lägenheten. Så en hel jäkla timma fick jag sitta utelåst i trapphuset, så fruktansvärt kissenödig, innan min syster äntligen kom och räddade mig. I eftermiddag/kväll har jag och Felicia varit på stan en stund och småshoppat lite och ikväll har jag tittat ikapp missade avsnitt och bakat ytterligare en omgång fudge, denna gången med marabou-jordgubbs-smak. Gårdagens fudge-bak blev rena katastrofen då jag helt missuppfattade tid och temperatur när det skulle koka, men idag var det bara att göra och och göra rätt så nu står det förhoppningsvis lite bättre resultatet på kylning över natten. Nu ligger jag nerbäddad i min säng till finalen av Big brother som ett fint och inte minst spännande avslut på kvällen. Imorgon tackade jag faktiskt nej till jobb eftersom jag ska ta ett relativt tidigt tåg till min Pontus. Åh vad jag har längtat efter en hel helg med bara honom. Hoppas ni får en lika fin helg som jag kommer få! Puss❤️


ONSDAG

Godkväll! 
Som vanligt vaknade jag av att mobilen ringde vid sju-tiden imorses. Jag har jobbat 07.30-16.45 idag och det har varit en tung och jobbig dag. Jag har haft sprängande huvudvärk, nackspärr, trött och haft ont i kroppen hela dagen. Jag antar att det är biverkningar efter vaccinationssprutan jag tog i måndags. Så när jag kom hem slängde jag mig i min efterlängtade säng och vilade en lång stund. Efter att jag piggnat till lite ställde jag mig i köket för att baka lite julgodis. Det blev vit choklad-fudge med daim-kulor i som nu ska stå på kylning över natten. 
Klockan är inte mer än nio men jag ligger redan nerbäddad, det känns som att jag har sprungit ett maraton i kroppen. Jag tänkte se kvällens BB och sen sova, för imorgon väntar återigen jobb 07.30. Tänk vilken skaplig jobbvecka det blev ändå, jag som hade sån ångest över min oplanerade vecka i söndags! 
Godnatt allihop❤️

Kan bara bjuda på denna tråkiga bild ikväll, men imorgon ska jag nog få till några bättre på det färdiga resultatet!


TISDAG

Hej! 
Imorses vaknade jag återigen upp av att mobilen ringde från samma förskola som tidigare, så idag har jag jobbat 09.00-14.30. Det blev alltså inget hus-tittande i Alingsås, men när man är timvikarie måste man ju ta allt jobb man får. Efter jobbet hann jag ta igen gårdagens BB och vila en stund innan jag åkte till gymmet. Det blev bara ett Easyline-pass och ett CXworx-pass, men som jag just nu ändå ångrar så mycket, då mitt halsont har kommit tillbaka. Jag är så vidrigt trött på att jämt vara förkyld. 
Jag har även hunnit mysa en stund med Alexandra ikväll och vi har bokat biljetter till Singapore som vi ska åka till efter att vi har varit i Thailand i tre veckor. Nu ligger jag som vanligt nerbäddad framför BB och PH innan läggdags! Godnatt❤️


MÅNDAG

Godkväll! 
Min oplanerade måndag slutade tillslut väldigt bra, då jag vaknade av att samma förskola som jag jobbade på förra veckan, ringde och frågade om jag kunde jobba, vilket jag naturligtvis kunde. Så jag har alltså jobbat 8.45-16.45 idag och det har gått fort och jättebra. Ikväll har jag legat nerbäddad i soffan och gjort minsta möjliga innan jag träffade Alexandra för ett besök på Skövdes vaccinationscentrum.  Så nu är vi 850 kr fattigare men två vaccinationsskydd rikare, så vi förhoppningsvis kan slappna av och slippa bli sjuka när vi är i Asien. Nu ligger jag nerbäddad i sängen och tittar på PH innan jag ska sova. Jag hann bara sova ca 6 timmar i natt så jag är dödstrött. Om inget jobb ringer imorgon ska jag följa med mina päron till Alingsås för att gå på en visning för ett hus de är intresserade av vilket ska bli spännande! 
Hoppas ni har haft en bra start på veckan, det har jag! Puss❤️

I brist på nya bilder får en gammal snap-bild på min älskling pryda bloggen idag: 


SÖNDAGKVÄLL

Godkväll! 
Jag har avslutat helgen på bästa sätt, med en mysig söndagskväll tillsammans med mina bästa vänner. Nu ligger jag nerbäddad i sängen, med lite söndagsångest i kroppen, och deppar över att denna fina helg är över och att en vecka med inte ett enda planerat jobbpass väntar. Att ha en måndag framför sig med inga som helst planer låter kanske skönt för vissa men mest ångestfyllt för mig. Men det är inget att hänga läpp för nu, jag håller alla mina tummar för att något jobb ringer i alla fall någon dag i veckan. Nästa helg kommer bli helt underbar så jag ser fram emot det i alla fall! Hoppas ni har haft en fin helg. Puss och godnatt❤️




TOR-FRE-LÖR-SÖN

Hej! 
Nu var det ett litet tag sen jag tittade in här, men jag har haft fullt upp de senaste dagarna så tiden har helt enkelt inte räckt till för någon blogg. I torsdags jobbade jag ett kvällspass på KSS och det var lika kul och gick lika bra som vanligt. I fredags tränade jag på gymmet, städade lägenheten, småshoppade på stan, träffade äntligen min Pontus som kom till Skövde, åt en underbar middag med familjen följt av idol-final-fredags-mys med mina fina vänner. I lördags var jag uppe tidigt eftersom Pontus skulle iväg på fotbollscup (en fotbollscup för att samla in pengar till musikhjälpen). Så under dagen var jag, Felicia och Karin och tittade när de spelade och under eftermiddagen stod jag i köket och bakade helt gudomligt goda saffransskorpor. Lördagskvällen spenderades hemma hos Pontus mormor och morfar på 70-årskalas för mormor Mona. En så otroligt fin och trevlig kväll med underbar mat och dryck, tårta, spel och väldigt mycket skratt. 
Idag har vi haft en riktig slappe-söndag och mest myst hela dagen. Nu sitter Pontus och pluggar och jag tänkte snart sätta mig och titta på något missat tv-program sålänge. Ikväll åker Pontus tillbaka till Göteborg igen men då får jag tack och lov ändå en mysig kväll då jag ska söndagsmysa med Karin, Felicia och David. Väldigt fint avslut på denna fina helg! Puss❤️

Bilder från i fredags:






Bilder från i lördags:






ONSDAG

Hej! 
Idag hade jag en dag full av planer framför mig, men imorses 07.30 blev jag väckt av att en förskola ringde och ville att jag skulle jobba, så alla mina planer fick helt enkelt skjutas upp till en annan dag. Det var en förskola som ligger precis bredvid min lägenhet och jag jobbade i hela nio timmar, 9-18. Jag fick alltså stänga på förskolan, trots att jag aldrig varit där förut, vilket var lite småläskigt. Men det gick jättebra och dagen i sig rullade på bra den med. Ikväll har jag stått i köket och bakat "pepparkaks-snittar". Jag tycker vanliga pepparkakor är så himla tråkiga, men dessa blev helt underbara! Nu ska jag krypa ner i sängen och titta på BB och PH innan läggdags! Imorgon väntar ett kvällspass på KSS som jag ser jättemycket fram emot. 
Hoppas ni har haft en fin onsdag! Puss❤️





TISDAG

Godkväll! 
Igår skulle jag haft en riktig ta-hand-om-mig-själv-dag, men jag hade istället en riktig heldag tillsammans med min pappa. Flera ärenden på stan och fika hos morfar hann vi med och det blev trots inget jobb en väldigt mysig måndag. Jag gick och la mig tidigt för att vara pigg idag när klockan ringde 05.20. Jag har jobbat 7-16 idag och det gick lika bra som vanligt. Åh vad jag har saknat att jobba på där, nu vill jag bara jobba hela tiden! Ikväll har jag varit på gymmet och kört ett lugnt men så himla skönt pass. Halsontet är borta så jag kunde inte låta bli att träna lite lätt idag. Det blev ett styrkepass med 45 minuter egen styrka följt av 30 minuter CXworx. Nu ligger jag nyduschad i soffan med kvällsmaten i magen och här tänker jag ligga kvar resten av kvällen. Imorgon ser det ut som att jag bli "ledig" men jag har mycket planerat så det ser jag bara fram emot! Hoppas ni har haft en fin tisdag, det har jag. Puss❤️

Just nu:


RSS 2.0