FREDAG

Hej!
Igår satt jag i frisörstolen i över tre timmar och blev äntligen av med min utväxt och slitna toppar. Efter det hade jag en fin kväll på jobbet på KSS. 
Idag är det äntligen fredag och jag är ledig. Jag sov till halv nio, åt en stor frukost och åkte sen upp till billingen och sprang i det härliga vädret. Det blev en lugn och väldigt tung runda på 7,5 km, men känslan efteråt var i alla fall skön! 
Efter dusch och lunch har jag stått i köket resten av dagen. Jag bakade saffrans-snurror med vanilj- och mandelmassa-fyllning. Tyvärr lyckades okoncentrerade Maya bränna två plåtar lite grann, men annars blev de helt gudomliga! 
Jag skulle ha hunnit ge mig ut på stan i jakt på julklappar också men dagen bara sprang iväg så det får jag försöka göra i helgen helt enkelt. 
Jag har precis ätit en god fredagsmiddag med mamma och pappa och om en liten stund ska jag hem till Hanna på fredagsmys med henne, Anna och Karin. Som pricken över i:et ska jag äntligen få träffa min Pontus senare ikväll som äntligen kommit till Skövde! 
Ha en fin fredag allihop. Puss!❤️




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0