Maj 31 - 2010

märker att jag har varit rätt dålig på att skriva här de senaste.
men har de senaste två dagarna, lördag-söndag, jobbat på skara sommarland. eftersom det inte har varit särskilt mycket folk nu på försäsongen så har de varit ganska segt, och mina fötter har aldrig värkt så mycket som nu. men jag ska inte klaga, för allt annat är toppen! 

imorgon börjar jag inte förens kvart i tolv, på onsdag åker jag och min klass på klassresa till göteborg för att gå på liseberg, bo på vandrarhem, bowla och ha de mysigt. på fredag är jag ledig eftersom min bror tar studenten. så somsagt, jag har fan inget att klaga på!



min mobil (som jag tar alla mina bilder med) har lagt av, så numera har jag inga bilder att visa. 
så därför bjuder jag på en gammal goding istället, jag och min fina vän karin♥



onsdag-wednesday

det har varit en ganska händelserik dag får jag lov att säga. det började väl efter lunch då alla nior på helenaskolan gick upp mot vasaskolan för att ha vattenkrig mot oss. smart nog så hade ju alla lärare och rektorer fått reda på det och låste alla dörrar. och gick man ut fick man inte komma in. så på eftermiddagen satt man som i ett fängelse, förutom dom som valde att stanna ute då. alla lärare var galna eftersom inte en enda elev höll sig i klassrummet. allt slutade i alla fall med att sisådär 9 poliser kom och bägge skolornas rektorer. 

nu ska jag snart bege mig upp till fotbollsplanen och döma f10 när dom spelar match. . HEJ




gymnastics

hann aldrig skriva igår, kom hem ganska sent från halmstad där jag var på sm.
men fy vad kul det var, hade kunnat sitta där i två hundra år och bara titta. spelade in en massa videos på en och annan gymnast så det ska jag dela med mig av. dock så säger jag de igen, filmerna är av den sämsta kvalitén. men man ska nog kunna stå ut ändå. 
idag har jag spelat match efter skolan, slutade tyvärr med en förlust, vår första i år. 
men jorden har inte gått under för de! kan allt glädja mig åt att jag börjar kvart i tolv imorgon och slutar klockan två, YES!





film 1: rytmisk gymnastik. rääätt vig, kolla hela klippet, helt sjuk!



film2: AG-gymnastik, 15 årig tjej som blev svensk mästare.


film3: AG-gymnastik. samma tjej som förra filmen.



film4: AG-gymnastik. helt okej stark kille alltså



film5: TRUPP-gymnastik. tumbling




film6: TRUPP-gymnastik. trampett



SATURDAY

gick en snabbis med robin på stan igår för att köpa en present till hans lillebror. sen åkte vi vidare hem till honom och där har jag spenderat kvällen och natten. idag hade hans bror filip barnkalas och efter det åkte jag hem. la mig i solen en stund till de blev molningt. felicia har precis tvingat med mig ut på en promenad så ska snart bege mig ut igen. min kväll kommer inte bli sen på några vis, ska upp klockan 04.00 för att åka och kolla på sm i gymnastik. PUSS




fin-främmat

när jag kom hem från träningen förut visade det sig att leijon befann sig i mitt hus. det är inte alltid man får sånt finbesök på en torsdag. så efter att ha skrivit ihop några rader på min musikuppsats har jag haft en mysig kväll ihop med felicia och leijonet. finfin dag!

två gamla bilder på min vän leijon , dock i en lite mer feminin stil.





a

stressad

det var inte igår, de var faktikst i söndags senast, och idag är de redan torsdag. men har inte haft en ledig stund för att sitta här de senaste dagarna. men kan ju kort berätta att i måndags pluggade jag, ordentligt. i tisdags spelade jag match vilket blev en vinst med 5-2 eller nått sånt? i går var jag med min fina robin efter skolan.
ska om cirkus tjugo minuter sätta mig på cykeln och trampa mig upp till orkanvallen för att träna lite fotboll. kom hem för sisådär en  halvtimma sen och har inte hunnit mer än att ha ätit och bytt om.

jag går fasen i mig bara mot mörkare tider för tillfället. tills imorgon ska jag ha skrivit en musikuppsats vilket jag inte har börjat på än. sen till nästa vecka så har jag so-prov, svenska-prov, spanska-prov, engelska-redovisning och två bild-inlämningar. fan va kul!



SUNDAY-SÖNDAG

startade dagen med en fotbollsmatch där vi tog hem yttligare en seger. 
det var nog dagens gärning, för mycket mer nytta har jag inte gjort. pluggat en gnutta, vilket borde ha varit en aning mycket mer, så jag vill inte kalla det en gärning, och legat här framför datorn. men jag har goda anledningar till dagens slapphet, eller det är väl bara en god anledning egentligen, och det är ju att de är söndag!
slänger mig snart ner i soffan bredvid mamma och kollar på kvällens söndagsfilm. PUSS



vi kör på en gammal bild, just för att de är söndaaag!



SATURDAY NIGHT

det är lördag och sista kvällen under denna helgen som tillåter ett äventyr. efter en lagom seg men skön dag i skövdes torg tillsammans med mamma och felicia och därefter att ha gjort absolut ingenting tar jag, karin och felicia tag i kvällen, börjar röra på benen och färdas till hjo. en liten spontan vistelse i en annan stad jag inte har besökt på länge kan nog göra även denna kvällen tipp topp!



you're amazing just because you are






NEW IN


PICTURES

två dagar utbildning på skara sommarland är avklarade. det har varit tråkigt, och det har varit kul, det har varit ointressant och det har varit intressant. det har varit lite allt i allo helt enkelt. 
kan ju kort berätta att jag igårkväll spenderade min kväll med amanda, rebecka, alexandra, walle och max. fem personer från min klass som jag allt för lite utanför skolan spenderar tid med. 
ikväll kommer min robin hit och vi ska ha hemmakväll framför talang och någon/några filmer. 

kom också på att jag inte har lagt upp några bilder från spexfotot. så de är precis vad jag ska göra nu!


nu får de vara bra!
några bilder är linns bilder, några är josses och några är mina. så jag har knyckt lite här och var!



HOLIDAY!

sitter vid gamla datorn där alla bilder från kanske 07-08 finns. kan inte låta bli att visa några stycken.
förövrigt så har jag precis fått helg. dock så ska jag både torsdag och fredag vara på jobbutbildning på skara sommarland från 11-18, men det är helt klart bättre än skolan! om en stund kommer robin hit och vi ska inviga första kvällen på långhelgen tillsammans. kan inte starta bättre!





insåg snabbt att bilderna nog inte var helt okej att visa här. jisses vilka bilder man hittar!
men här är i alla fall tre bilder från kanske året 07 eller något sånt.
bild 1: fråga mig inte vad det är egentligen.
bild 2: jag 2007 eller något liknande, haha herregud!
bild 3: jag och malin skolavslutningen 2007, precis likadana såg vi ut också!


TISDAG

det har nog varit den roligaste dagen på länge. hade hemkunskap på morgonen och åt gott, efter det var alla fullt sysselsatte när det gällde spexfotot. och jag lovar, jag blev fjortis, riktigt fjortis. betalade bannemig 40 riksdaler för toffsar att ha på benen, och vet ni? dom syntes inte ens på kortet eftersom nån satt framför mig.. men sminket ska nog ha fått visa ett och annat. jag tog inte många kort under dagen men ska nog kunna knycka nått från en och annan som tog säkert hundra billjoner kort.
ska åka och träna snart och efter det stanna kvar och kolla när skultorps 94:or möter elfsborg. där efter kanske jag skulle kunna slänga in en och annan bild, annars blir det imorgon!



spexfoto

imorgon har vi spexfoto i skolan! herregud vilka diskussioner det har varit om denna grej! temat vi alla i skövde fick (visst har väl hela skövde fått samma?) var innan 1900-tal. kan nog ha varit de sämsta temat dom har kommit på. så imorgon kommer alla nior på skolan springa runt som vikingar, stenålders-människor osvosv.. men inte vi, för vi har ändrat det hela till "dagens samhälle", och där med ska vi vara allt ifrån fjortisar och pj:s till emo, till nörd och sportfåne, typ som dagens samhälle ser ut alltså. själv ska jag vara fjortis. det räcker ju med att gå in på bilddagboken som jag tror alla fjortisar har och så har vi vårt motiv framför oss. så några lager smink, ett övertupperat hår, en ooootroligt söt outfit så ska väl jag kunna bli en av dom bästa och värsta. vi får väl se!



detta är googles svar för fjortisar. 
reflexvästen är ju ett måste imorgon!





sunday morning

var i vänersborg igår som sagt. avfärd klockan 07.00 och hemfärd 19.30, på ett ungefär. en rätt lång dag med ögonlocken halvstäng hela dagen, men vi kom ändå hem med ett silver, en andra-plats, vad man nu kallar det, i tumbling. det var inte vad vi hade förväntat oss efter vår insats men de gick hem ändå!
efter min jobbiga men roliga dag kom robin hem till mig. titta väl på en film i sisådär en halvtimma och bestämde oss sen för att gå och lägga oss eftersom båda var allt ifrån pigga. 

han har precis tagit sig hem till sig och jag ska snart ta och göra mig i ordning en lunch. veckans dagar har alla varit fullbokade med matcher och träningar, och eftersom det är söndag och sista dagen på veckan avslutar vi den med ännu en match. man ska ju inte bryta trenden. PUSS



GOOD NIGHT

klockan är lite efter elva och jag måste sova. jag är till och med i säng för sent. klockan elva på en fredagkväll och jag är i säng för sent. de är bannemig inte okej. men imorgon ska jag upp kvart i sex för att åka till vänersborg och tävla i gymnastiken. så då får man helt enkelt ta och acceptera att kvällen inte blir mer livad än så här. kan ju också nämna att matchen slutade med en vinst på 1-0. rätt så fint avslut på min fredagkväll ändå. GODNATT!



Min fina saknade robin♥



FOTBOLLSMATCH PÅ G

jag är hemma från skolan, och har magen fullproppad med mat. ska om cirkus tio minuter bege mig upp mot orkanvallen för att sen åka vidare till floby, där jag ska spela match. jag som har ett bäcken som ligger fel, eller hade, för igår knäckte jag de till rätta, och två knän med slatter får helt enkelt se hur dagens insats kommer bli. men de kan inte gå värre än förjävligt, så på nått sätt ska de allt kunna funka! wish me luck!




KIHLSTRAND

hade no-natonella igår i kemi. jag som knappt visste vad kemi var för nått. kvällen innan satt jag och försökte lära in något, men det var på ett ungefär som att lära sig japanska på en kväll. men de är över och bara det gör mig överlycklig. imorgon är sista nationella, vilket är en no-lab. det kan vi skratta åt när de är klart, kommer väl ha tänt eld på skolan eller något liknande.. 

igår spelade jag även match vilket resulterade en vinst med 6-1, inte så pjåkigt!
idag har jag tränat fotboll och efter träningen bjöds det på fika till mötet vi hade efteråt. sitter aldrig fel vill jag lova! nu ska jag sluta skriva innan dom som läser har somnat. GODNATT!




uninteresting

borde egentligen inte sitta här, eller ligga gör jag väl snarare. lampan borde vara släckt och jag borde sova vilket jag är dålig på nu för tiden. men för att kort berätta om den ointressanta och ohändelserika dagen så kan jag berätta att jag har varit i skolan, pluggat ytterst lite vilket borde ha varit mer och slutligen powerwalkat på löpbandet. mer än så hann jag inte med. nu springer klockan iväg så där snabbs som vanligt, dax att sova. GODNATT

"en galen natt"

slänger upp en enstaka bild från igår påväg till en grymt bra bio vid namn "en galen natt".
och en galen natt var väl precis vad vi fick oss i fredags, alla planer gick åt precis olika håll och kvällen blev långt ifrån förväntat, men en jävligt kul kväll fick vi! 

robin åkte precis hem och snart ska jag sätta mig i bilen för att inhandla några prylar. sen vid fyra väntas gymnastikträning och därefter uppvisning. ser ut att bli en bra söndag!


robin,felicia,charlie



RSS 2.0