LÖRDAG-SÖNDAG-MÅNDAG

Hej igen efter en helg av dåligt bloggande! Jag har helt enkelt inte haft tid för att skriva så det får bli en kort liten berättelse om helgen idag istället. I lördags började jag som många andra lördagar min dag med att springa milen uppe på billingen. Dagen spenderade jag på stan med mamma för att göra ett par ärenden och under kvällen kom Robin, David, Karin och Pontus för att äta massor gott, prata i timmar och se världens äckligaste skräckfilm. 
I går var det första advent och jag vaknade upp till solsken. Eftersom jag alltid vaknar tidigare än Robin passade jag på att ta en långpromenad när jag vaknade. En stor frukost med nybakta frallor smakade extra bra efter lite frisk luft och när vi var mätta och belåtna startade vi igång ett lussebulls-bak. Jag delade på degen och gjorde hälften till vanliga lussebullar och hälften med en fyllning av vanilj och mandelmassa i, vilket kan ha varit det godaste jag har ätit. Resten av dagen var vi en sväng på stan för att köpa nya löparkläder till mig inför vintern och sen åt vi tidig familjemiddag innan min bror åkte hem till Norge igen. Söndagen och helgen avslutades som vanligt med solsidan, mys och film. 

Idag har jag jobbat 08.00-15.30 och det var så skönt med en lite kortare dag eftersom jag har varit jättetrött och seg hela dagen. Det kändes underbart att få komma hem tidigare och slänga sig på soffan en stund. Men nu är vilan över, för jag ska precis byta om till träningskläder och åka in till gymmet. Ett intervallpass på löpbandet väntar innan jag ska gå på mitt vanliga CXworx-pass. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och gå och lägga mig tidigt, så jag orkar med morgondagens långa och fullspäckade dag. Puss❤️

En bild från lördagens mys:


En från min härliga morgonpromenad i soluppgången:


Och tre på mitt och Robins lussebak:





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0