FREDAG-LÖRDAG-SÖNDAG

Hej igen efter en fullspäckad helg med dåligt bloggande! 
Jag har haft en bra helg från början till slut så någon tanke på bloggen har det inte riktigt blivit. I fredags firade jag och Robin in helgen med tacobuffé på husaren tillsammans med Felicia, Emil och Fredrik. Efter prat, skratt och väldigt mätta magar köpte vi med oss lite godis och åkte hem för skräckfilm och fredagsmys. I går var vi uppe redan klockan sju allihop för att äta storfrukost innan vi åkte till Ullvåker. Rådhuset hade anordnat en fotbollscup där alla pengar går till musikhjälpen och bl.a. Robin och Fredrik tillsammans med ett gäng killar hade bildat ett lag. Själv satt jag ihop med mina icke-fotbollsspelande-kompisar och hejade och visade vårt stöd till våra kära killar. Riktigt rolig och fin dag blev det även om det inte gick överdrivet bra för dom i matcherna. Under kvällen träffades vi allihop hos Pontus där vi åt pizza och för-förfestade lite innan vi åkte in till stan och till Fredrik för ännu lite mera förfest innan vi tillslut fortsatte vidare till rådhuset och röda rummet. 
Idag tog jag och Robin lång sovmorgon vilket verkligen behövdes. Under dagen har jag bakat julgodis som jag ska ge bort i julklapp, packat inför resan och bara myst och inte gjort något nödvändigt. Det är så skönt med lugna och sköna söndagar, även om jag har ganska svårt för att verkligen slappna av ordentligt. Nu har vi morfar på besök och en god söndagsmiddag ligger i magen. Solsidan börjar om 3 minuter så nu ska jag förflytta mig från sängen till soffan. 
Hoppas alla har haft en bra helg och är redo för en ny vecka, själv har jag bara två ynka jobbdagar kvar innan jag åker till Gran Canaria, så ingen söndagsångest här inte! Puss❤️

Under hela denna helg har jag bara tagit en endaste liten bild och den ynka bilden är på dagens adventsljus. Så vi får nöja oss med det för den här gången! 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0