LÖRDAG

Hej underbara lördag!
Vilket väder vi har idag, rena sommaren. Jag har dock hört att det ska vara sista varma dagen idag sorgligt nog, men en solig, lite småkyligt höst-dag i tjock stickad tröja och halsduk är inte helt dumt det heller. 
Igår hade jag inte någon tid för att titta in här, jag hade fullt upp från morgon till kväll. Jag spenderade min lediga dag tillsammans med Pontus i Jönköping. Vi (han) shoppade loss på Ikea, fortsatte på A6 och avslutade med en vända inne i centrum innan klockan blev närmare 18 och vi rullade hem till hans familj som bjöd på tacos och efterlängtat fredagsmys. 
Att kunna börja denna lördag med frukost ute på altanen i cirkus 25 grader i solen satt ju helt fantastiskt. Nu sitter jag ute på balkongen och fortsätter lapar lite sol innan pappa kommer hem och träningskläderna ska på. Vi tänkte ta en skön löprunda uppe på berget tillsammans. Ikväll är det inflyttnings-spel-mys-äta-gott-kväll hemma hos Anna och Felix som precis flyttat till en lägenhet ihop. Så jag tänkte även under eftermiddagen försöka hinna baka något gott att ha med mig om tid finns! 
Ha en underbar lördag allihop, det ska jag ha! Puss☀️






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0