ONSDAG

Hej!
Jag har precis slutat jobbet och ligger nu i min säng en stund, så otroligt skönt att sluta redan klockan två en sån här fin dag!
Igår hade jag en jättemysig och bra ledig dag. Som jag skrev igår så spenderade jag dagen i Hjo, ihop med Natalie, Hanna och Rebecka. Vi hade tänkt bada men eftersom det var en hel del moln så skippade vi det och åt en jättegod lunch på ett fint ställe, satt och pratade i timmar och avslutade med en glass i hamnen istället. När jag kom hem mötte jag upp David, Karin och Pontus för en liten promenad innan vi resten av kvällen åt american pancakes, godis och tittade på tjejernas EM-match. Så en mysig dag och en mysig kväll hade jag.

Idag började jag jobba klockan sju. Jag cyklade i solsken till jobbet vilket fick mig på bra humör. Dagen har gått fort och bra så det finns inte mycket att klaga på. Jag ska snart byta om till träningskläder och åka upp till berget och springa en runda i värmen. Robin kommer till mig sen och då ska vi åka och bada med Karin innan vi spenderar kvällen hemma hos Pontus för grill- och spelkväll. Imorgon väntar ett kvällspass så jag slipper gå upp tidigt, det ska bli så skönt med en sovmorgon!
Nu ska jag byta om, ha en bra dag i värmen allihop. Puss!❤

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0