MÅNDAG

Hej!
Då var det återigen måndag och jag har mjukstartat veckan med en introduktionsutbildning på mitt nya jobb från åtta till tolv. Det var dock en pina att gå upp imorses så jag tänkte snart ta en liten powernap för att kompensera min sömnbrist från helgen som varit. Utbildningen gick i alla fall jättebra och jag känner mig faktiskt lite lugnare inför allt nu. Jag fick även mitt schema, eller för mars månad till att börja med, och det såg så himla bra ut. Jag ska ju jobba 75% och det vanliga på de flesta arbeten är väl att man jobbar 5 dagar i veckan men därför kortare dagar än vid 100%. Men inom vården, eller i alla fall på KSS så jobbar man liksom hela dagar 7-16 oavsett hur många procent man har, vilket gör att jag blir ledig fler dagar i veckan! Så denna veckan är jag ledig tisdag och fre-lör-sön-mån (riktigt så lyxigt är det ju inte varje vecka dock) Det känns nästan onödigt slappt att vara ledig flera dagar i veckan så jag tänkte lämna mitt schema till min favoritförskola så kan dom ringa in mig på mina lediga dagar om det behövs. 

Nu har jag precis bäddat ner mig i min säng och tänkte sätta på en film att småsova till, jag är helt slut. Senare i eftermiddag ska jag åka in till gymmet och träna och resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt och måndagsmysa. Imorgon är jag som sagt ledig så som jag skrev tidigare så blev det en väldigt skön mjukstart på veckan och nya jobbet! Ha en fin måndag allihop. Puss❤️




Nya tillskott på träningsfronten. Äntligen fick jag tummen ur och köpte mig ett par till nike free och när jag ändå var i farten unnade jag mig ett nytt fint träningslinne också. Tänk att det faktiskt blir lite extra kul att åka till gymmet när man har nya träningskläder/skor! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0