FREDAG

Hej!
Det är fredag, och som vanligt när jag ska jobba vaknade jag upp med den värsta jobbångesten man kan tänka sig. Jag förstår inte vad som är problemet, jag kan liksom inte sätta fingret på vad som verkligen gör att jag mår dåligt. Jag vaknar med en stor klump i magen och en sån där hopplös-känsla i hela kroppen. Jag måste verkligen jobba på mig själv och mitt tänkande. Jag måste försöka se positivt på det och försöka luska ut vad som verkligen får mig att må så här. 
Men att jag hade jobbångest en fredag är väl egentligen inte jättekonstigt, eftesom alla ni andra går på helg medan min är slut och jag har massor jobb framför mig. Men för att bli av med den där jobbiga känslan i kroppen började jag dagen med en 7 km lång PW och hög musik i öronen. Bästa sättet att komma på andra tankar. 
Nu har jag ätit frukost, duschat och ligger vid teven en stund. Jag håller på och pysslar lite med min läxa jag fick av min studie- och yrkesvägledare (jag ska intervjua personer som jobbar med yrken jag är intresserad av). Jag är intresserad av psykolog, socionom, dietist och barnmorska så nu har jag mailat runt lite och letat upp eventuella personer jag kan höra av mig till. 
Ikväll ska jag som sagt jobba, 14.30-22.00. Som vanligt börjar jag klockan 07.00 imorgon så min fredagkväll blir inte roligare än att jobba och sen hoppa direkt i säng. 
Hoppas alla ni andra får en lite bättre fredag än vad jag får, och mys lite åt mig. Puss❤️





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0