FRE-LÖR-SÖN-MÅN-TIS-ONS

Hej igen efter flera dagar utan minsta lilla livstecken här, men nu är jag tillbaka och ska försöka ta igen allt!
Under helgen som var jobbade jag varje dag, men hann även med en hel del mys tillsammans med mina två avsluta favoritkillar, David och Pontus. I söndags gick jag äntligen på helg, hela tre dagars ledighet. Så efter jobbet åkte jag, Pontus och David till Vallda, till Karin och hennes familjs mysiga sommarstuga som vi besöker minst en gång varje sommar. Vi har ätit massor god mat och onyttigheter, spelat flera omgångar kort, pratat, skrattat och bara myst varje kväll och shoppat på Freeport, Kungsmässan, lager 157 och Ikea under dagarna. Igår åkte vi till Göteborg för att spendera kvällen i Pontus lägenhet, som jag inte har varit i på hela sommaren! Åh vad jag har saknat det. Vi gick på en lång kvällspromenad längst vattnet och tittade sen på skräckfilm. Idag har vi tittat på en lägenhet i samma lägenhetshus som Pontus bor i nu för ett eventuellt byte med en tjej som bor i en trea. Hon vill hellre ha en etta, och jag och Pontus vill ju självklart bo i något större nu till hösten när jag flyttar ner, så vi hoppas på att vi ska kunna byta innan skolstarten. Det hade varit så underbart! 
Vid halv fyra satte jag mig på tåget hem till Skövde helt ensam eftersom Pontus, David och Karin skulle stanna i Göteborg en natt till. Men eftersom jag jobbar imorgon så hade jag inget annat val än att åka hem. Jag har precis ätit kvällsmat och ligger nu nerbäddad i soffan och tittar på tråkig tv. Jag ska försöka komma i säng tidigt idag så jag är pigg inför morgondagens jobbdag och kvällens träningspass med min syster så snart ska jag borsta tänderna och krypa ner. 
Hoppas ni har haft lika bra dagar det senaste, som jag har haft! Puss❤️

Har som vanligt mest mat-bilder att bjuda på, men hellre det än inget alls! 

Fredagens tacosmys med Pontus och David: 
I lördags myste jag och Pontus med hemmagjorda räksmörgåsar och film: Räkfrossa och mys i Vallda:Gårkvällens promenad i älskade Göteborg: 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0