FREDAG

Hej! 
Som vanligt har/tar jag mig inte tiden till att titta in här förens jag ligger i sängen och ska sova. Men denna dag har bara rusat förbi! Klockan åtta gick jag motvilligt upp för att fixa iordning det sista här hemma innan det var visning. Vi åkte iväg på en liten mini-utflykt sålänge och det tog inte lång tid förens vi fick veta att familjen var intresserad. De har lagt ett bud och vill köpa det med en gång om vi struntar i att ha visning för fler. Svårt val för mina föräldrar men samtidigt väldigt kul att de tyckte så mycket om det!
Senare under förmiddagen åkte jag och pappa in till gymmet där jag hann med 40 minuter jobbiga men grymt bra intervaller på löpbandet följt av ett CXworx-pass. Resten av dagen har jag pluggat några mattetal och varit en vända på stan med pappa och sen vart det helt plötsligt kväll. Pontus kom hit på middag och vi åt pappas hemmagjorda grillade hamburgare. Resten av fredagskvällen spenderade vi hemma hos Pontus tillsammans med även Anna och Fredrik framför paranormal activity 4. Älskar alla paranormal activity-filmerna! 
Nu ska det bli skönt att sova med vetskapen om att jag slipper sätta klockan och kan sova hur länge jag vill imorgon, bästa känslan. 
Hoppas ni har haft en fin fredag och får en bra helg. Puss och godnatt!❤️



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0