MÅNDAG

Godkväll!
Idag vaknade jag upp med måndagsångest och ont i magen. Jag brukar alltid bli lite vemodig när något jag längtat efter så länge helt plötsligt är över. Jag vill bara spola tillbaka tiden och göra om denna helgen igen. Att det är sista hela veckan som min bästa vän David är i Sverige dämpar ju inte måndagsångesten direkt, tre långa månader utan varandra. Inte nog med detta så lämnar även min andra bästa vän Pontus Sverige över hela sommaren, så en hel sommar kommer jag vara utan mina två absolut bästa vänner på jorden. Det suger. 
Jag har trots denna måndagsångest haft en ganska bra ledig dag. Jag tog lång sovmorgon och låg bara och gjorde ingenting hela morgonen. Klockan två åkte jag in till stan och besökte sjukgymnasten för sista gången och sen gick jag till gymmet. Jag körde intervaller på löpbandet och helkroppsstyrka. När jag var klar plockade David upp mig och vi åkte upp till billingen och gick en promenad på 7,5 km. Nu har jag precis ätit lite kvällsmat och ska snart ta en lång och varm dusch. Resten av kvällen ska jag bara spendera i soffan och sen ska jag försöka lägga mig ganska tidigt så jag kommer upp och hinner med mycket innan jobbet imorgon! 
Hoppas ni har haft en bra start på veckan. Puss❤️


Mina fina favoritkillar❤️


Kommentarer
Postat av: David

En vecka kvar och inatt var första natten med sååå mycket ångest och resfeber.. Och så läser jag det här och nu vill jag mest bara stanna några veckor till här i Sverige, med er två! Puss

Svar: Usch blir gråtfärdig bara av att tänka på det.. Men du kommer klara allt så himla bra och ha det helt underbart. Jag ska nog klara av 3 månader, med Skype och nedräkning tills att du äntligen kommer hem. Världens bästa vän!
mkihlstrand.blogg.se

2014-05-07 @ 08:37:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0