FREDAG-LÖRDAG

Hej soliga lediga lördag!
Igår hann jag aldrig titta in här på min kära blogg, men jag kan i alla fall meddela att jag hade en väldigt fin och bra fredag. Jag jobbade 7-16, var på födeseldagspresent-jakt med Felicia och Therese och spenderade sen kvällen hemma hos Emil tillsammans med även Karin och Felicia. Vi gjorde hemmagjorda pizzor, åt ihjäl oss på ost-och kex och satt och pratade om livet i flera timmar. Det ultimata fredagsmyset. En bättre start på helgen kunde jag nog inte få! 
Idag gick jag upp halv nio efter bara drygt sex timmars sömn. Det var som en bastu i mitt rum så jag kunde inte ligga kvar. Men efter en lättare frukost beslutade jag mig för att åka med pappa in till gymmet. Jag var så trött och seg från början, men när jag väl kommit igång gick det rent ut sagt så jävla bra. Jag sprang 2 km, körde ett CXworx-pass, sprang 6 km med intervaller följt av ytterligare 3 km vanlig löpning. Så mag/rygg/rump-stryka och totalt 11 km på löpbandet fick jag gjort och hade det inte varit för att pappa ville hem hade jag nästan kunnat springa en mil till, benen bara flög fram. Bästa känslan. 
Efter en dusch och god lunch ligger jag nu ute i solen och bara njuter av min ledighet, att inte behöva stressa med något. Om en stund tänkte jag försöka göra ett krafttag här hemma och rensa ur vårt badrum (det är ju bara lite mer än 1,5 månad tills vi flyttar) och sen är det dax att göra sig redo för kvällen då min vän Rebecka ska firas. Det blir 20-årsmiddag och förfest hemma hos henne och sen avslutas kvällen självklart på husaren! 
Jag har sett så fram emot den här lediga helgen. Jag ska bara gå in med inställningen att njuta och ha så jäkla kul. 
Hoppas ni får en lika bra lördag och helg som jag förhoppningsvis kommer få! Pussar❤️

Fyra från igår:






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0