ONSDAG 20/4

Godkväll!
Vilken underbar dag det har varit idag, så otroligt härligt väder. Tänk om det alltid var så fint som idag, vad mycket mer energi man alltid skulle ha!
Jag började min dag med några timmars grupparbete-plugg och kaffe på Da Matteo innan vi hade föreläsning klockan 13-15. När jag kom hem småpluggade jag lite grann och åt mellanmål innan jag åkte in till gymmet. Idag körde jag, Klara, Cissi och Linnea ett Body Combat-pass och bortsett från att jag hade jobbig magknip hela passet så gick det ändå helt okej. Resten av kvällen har jag tagit en låååång dusch, ätit kvällsmat framför Biggest Loser och nu när Pontus kom hem från sin match var jag tvungen att krypa ner i sängen. Imorgon börjar jag 08.30, men det är faktiskt inte vilken dag som helst utan det är min födelsedag, så en tidig uppstigning gör mig inte så mycket. Jag känner mig lite som ett barn inför min alldeles egna dag, det är minsann något speciellt med att fylla år!
Nu ska jag släcka lampan och sova så jag snart får vakna upp till 21 april. Godnatt!❤️

Det är ju faktiskt inte bara min dag, utan även min älskade tvillingsysters. Tyvärr kommer vi inte spendera våran dag ihop men på fredag får vi ta igen det när vi ska fira hemma hos mamma och pappa! Här bjuder jag i alla fall på två bilder på oss, den vänstra som är närmare fyra år gammal och den högra från i somras:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0