FREDAG 22/4

Godkväll!
Jag och Pontus har precis satt oss på tåget hem från mina föräldrar efter en helt underbar kväll. Jag tänkte passa på att skriva några rader nu medan jag har tid, för när jag kommer hem sen är det bråttom i säng. 
Idag har vi haft en riktig göra-nytta-dag. Klockan sju gick jag upp imorses för att tvätta och börja plugga. Vi har väldigt mycket att göra i skolan just nu och med tanke på att jag även har tusen andra saker utanför skolan att göra gäller det att ta vara på dagens alla timmar. Så hela dagen satt jag och pluggade varvat med tvätt medan Pontus storstädade lägenheten.
Klockan fyra tog vi tåget hem till mina föräldrar för att fira mig och Felicia. Även min moster och hennes man var där och vi har haft en supertrevlig kväll. Det bjöds på årets första grillning följt av mammas helt gudomliga maräng-och hallongrädde-tårta bombad med bär och choklad och för att inte glömma alla fina presenter vi fick! 
En så himla mysig kväll och fortsatt födelsedag har vi haft och firandet fortsätter faktiskt även imorgon. 
Pontus släkt kommer nämligen till oss imorgon eftersom även Pontus fyller år om en vecka. Så därav varför vi måste skynda oss i säng sen, för imorgon har vi lite att göra innan dom kommer. 
Hoppas ni har haft en fin fredag allihop! Puss❤️


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0