SÖNDAG

God eftermiddag! 
Igår hade jag en riktigt bra kväll. Fin förfest med mina finaste vänner följt av en lyckad utgång med mycket dans. Klockan tre var jag hemma hos min kärlek och det var så skönt att få krypa ner bredvid honom, jag somnade som en stock.
Idag vaknade jag klockan elva och då fick jag förbud mot att gå upp eftersom Robin ville överraska med frukost. När han var klar möttes jag av världens godaste frukost innehållande allt jag älskar. Smoothie, bacon, ägg, nutella, yoghurt, müsli, grönsaker, vindruvor, pålägg, varma baguetter och chokladkakor. Efter den frukosten och en lång och varm dusch kände jag mig som en frisk och pigg människa igen! Just nu sitter vi hemma hos Robins mormor och vi har precis fikat muffins och äppelpaj. Hon hade ett annat jättetrevligt par på besök också som nu precis har gått, så vi har precis brett ut oss i soffan med kuddar och täcke. Älskar att jag känner mig precis som hemma här. 
Ikväll får jag och Robin finbesök av våra mysiga vänner Natalie och Mattias. Vi ska äta tacos till middag och söndagsmysa. Ett så perfekt avslut på en underbar helg. 
Hoppas alla har haft en fin helg, det har jag haft! Pusspuss❤️






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0