TISDAG 26 - ONSDAG 27

Godmorgon! 
Idag är jag ledig för att egentligen skriva på min hemtentamen som ska skickas in klockan fyra, men jag har redan skrivit klart och skickat in den så jag kan njuta av en ledig härlig dag utan minsta plugg! 
Jag och Pontus har precis ätit frukost i soffan och här tänker jag ligga kvar en stund till. Senare ska jag laga min goda linssoppa till lunch och sen ska vi faktiskt åka och simma. Det var så himla längesen jag simmade och jag har ju alltid älskat det, så det ska bli så kul. 
Ikväll ska jag träffa mina två fina vänner Sofia och Emilia. Vi ska laga någon god middag ihop och bara mysa! 

Igår hann jag aldrig titta in här så jag ska självklart bjuda er på en liten sammanfattning av dagen! Jag gick i skolan 10-12 och direkt efter var jag och ett par vänner på systembolagets föreläsning om vad alkohol gör med kroppen och hur det påverkar ens träning. Det var riktigt intressant och lärorikt. Under kvällen var jag på gymmet tillsammans med Cissi och Klara och körde Body Combat och efter det åkte vi hem till mig för att äta kvällsmat ihop och mysa!

Ha en fin onsdag allihop och tänk på att idag har vi gått halvvägs in i skol/jobb-veckan och snart är helgen här! Puss❤️



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0