LÖRDAG

jag hade det så mysigt i göteborg och jag längtar redan tillbaka!
tåget var försenat i två timmar igår, så vi spenderade med andra ord närmare tre och en halv timma på tåget påväg till göteborg. men när vi äntligen kom fram till göteborg åkte vi till hotellet, som var hur fint som helst. på kvällen var det verkligen storm i göteborg så det kunde inte bli mer skönt efter middagen att lägga sig i en varm bubbelpool. resten av kvällen var vi på vårt mysiga hotellrum, med massor godis och idol.
idag har vi varit på stan hela dagen. jag handlade inte en enda sak till mig själv, utan bara julklappar till min familj. men det är bra kul det med!

nu är jag hemma igen och sitter och väntar på att middagen ska serveras. kvällen ska jag spendera med min vän david. vi ska ha lördagsmys!


jag måste också ta tillbaka vart enda ord jag sa igår om att jag skulle ha en massa bilder att visa, för det har jag verkligen inte. robin vägrade visa sig framför kameran och jag glömde helt bort att överhuvud taget ta bilder på något annat. men en bild på vårt mysiga hotellrum tog jag faktiskt! 




Kommentarer
Postat av: linnis

sv: nämen åh, tack maysen!

hoppas du har det bra, var ett tag sen vi sågs nu. Kramiiis :)

2011-12-10 @ 21:22:35
URL: http://leyni.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0