ONSDAG

Idag slutade jag redan klockan två på praktiken, och fy så skönt det var! Jag har inte slutat innan fyra på snart två veckor, så en tidigare dag kunde inte suttit bättre. Jag tog närmsta bussen in till stan när jag hade slutat och åkte till gymmet och tränade. Det känns som att jag inte har varit där på jättelänge. Jag har varit så trött efter långa och hektiska dagar, men nu kan jag bannemig inte åka hem och sova mer. Man blir ju faktiskt bara piggare av att röra på sig lite.
Just nu sitter jag i min varma morgonrock med duntofflor på fötterna efter att ha avnjutit en god middag som pappa stod för. Jag har även lyckats komma några centimeter in i plugget. Inte mycket, men lite i alla fall! Så samhällsböckerna har öppnats under kvällen och jag nöjer mig med det sålänge! Snart ska jag runda av kvällen med att bädda ner mig i min säng framför en gammal barnfilm. Godnatt!♥



En bild på mig och fina amanda från skolan för ett bra tag sen. Jag saknar alla mina gosiga klasskompisar och jag saknar att umgås med vänner över huvud taget! Det mest negativa med att ha praktik är att man isolerar sig. Man orkar inte träffa massor människor på veckordagarna och när till och med helgerna går åt till praktik blir det svårt att vara social. Skolan är ju så bra då man träffar sina vänner hela dagarna! Jag har en dag ledigt denna veckan, och det är fredag. Men eftersom jag börjar klockan sju på lördag morgon blir det svårt att hitta på något speciellt på fredagkväll ändå. Ja, ni hör ju.. Man får helt enkelt lägga livet lite åt sidan ibland när praktiken är igång. Men fy så sällskapssjuk jag börjar bli!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0