FREDAG

Hej!
Nu har jag gått på helg på riktigt, så himla skönt! Idag gick jag precis som igår upp klockan åtta för att börja dagen med en promenad. Det blev en timme idag och precis som igår var det så otroligt skönt, jag ville inte sluta gå. Att gå ute på landet, i sin ensamhet och lyssna på musik skapar så otroligt mycket känslor. Det kan vara så himla skönt att bara få stänga in sig själv ibland och låta dom där känslorna bara komma. Det är därför det är så skönt att börja dagen så. Att få tänka och vara helt för sig själv. 
Efter en varm dusch åt jag en god gröt- och äggfrukost i soffan. Klockan elva hade jag ett möte på KSS inplanerat, och det gick jättebra. Jag träffade alltså min kommande chef (som jag i och för sig redan har träffat ett par gånger då hon är mamma till min fina vän Towe som nu bor i Australien) och hon visade mig runt och gick igenom en hel del saker inför mitt kommande jobb. Det var väldigt mycket att ta in, men precis som hon sa så behöver jag naturligtvis inte lära mig allt på en gång. Nästa vecka ska jag på introduktionsutbildning och även gå bredvid för att sen bli helt redo och klar för att jobba på egen hand vecka 10. Läskigt men spännande! 
Nu har jag ätit lunch och sitter och väntar på att pappa ska bli klar så vi kan åka in till stan. Jag ska förbi frisören och klippa av mina slitna toppar och göra några småärenden. Ikväll ska jag ha fredagsmys med mina fina tjejer Natalie och Hanna. Vi ska laga mat, äta gott och bara mysa! En helt perfekt start på helgen. Hoppas alla får en mysig fredag och bra helg! Pusspuss❤️



Har inte hunnit ta några bilder idag så bjuder på en från i somras, på mig och mina fina bästa vänner. ❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0