TORSDAG-FREDAG

Jag hade en så sjukt bra dag och framförallt kväll igår. Hade en kort skoldag från 09.30-11.30 och hade därför tid att ta det lugnt och få gjort lite bra saker innan kvällens kalasande. Vi var hemma hos bekie och förfestade innan vi bokstavligen dansade tills fötterna värkte på bogrens. Jag hade så sjukt kul och kvällen gick alldelses för fort. Men det är ju så en lyckad kväll ska vara!

Idag var det mindre kul att gå upp när klockan ringde. Jag kände mig lite mer som en människa igen efter en lång och varm dusch innan jag åkte till skolan. Vi skulle bara äta gröt och ha en kort avslutning innan vi fick gå hem igen, så allt för farligt var det ju inte. Nu är jag hemkommen och ska försöka få lite vettiga saker gjorda, eftersom jag är uppbokad varje dag fram till julafton. Så om en liten stund ska jag försöka göra en riktig storstädning i mitt rum och slå in några paket. Ikväll ska vi återigen träffas hemma hos bekie, men nu istället för fredagsmys. Vi har laddat upp med alla onyttigheter man kan tänka sig, så det kommer bli en mysig kväll! Jag ska dock jobba klockan 07.00 imorgon bitti, men det problemet tar vi då. Nu måste jag sätta igång med allt jag har att göra! Puss❤

 

 

Märkte att bilderna blev i väldigt olika storlek. Blogg-appen gör inte alltid som jag vill. Men jag orkar inte ändra på det nu, så vi får vara nöjda och glada ändå!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0