FUERTEVENTURA - ONSDAG

Hej igen, efter över en vecka utan minsta livstecken här på bloggen. Jag har ju som sagt varit i Fuerteventura över påsklovet, men eftersom internet där borta var otroligt segt och dåligt så kunde jag inte ens logga in på blogg.se. Men nu är jag tillbaka och jag har haft en så otroligt bra vecka. Det går liksom inte att beskriva. Men för att så gott som möjligt berätta om min resa i kort så åkte jag, min mamma och min syster till Fuerteventura för en vecka full med träning, sol och bad. Vi bodde på ett hotell som hette play itas (eller något liknanade), vilket är ett hotell anpassat för massor träning. Det fanns jättemånga olika pass varje dag som man kunde gå på, men även individuell träning för dem som föredrog det. Förutom det vanliga "sol-och-pool-området" så fanns det en stor motionsbassäng, ett stort gym, ett spinningrum, en stor idrottssal för alltifrån badminton till fotboll och innebandy-aktiviteter, sandfotbollsplan, en stor yta där det hölls olika zumba- och dans-pass mm och sen kunde man även hyra allt ifrån riktiga träningscyklar till gåstavar. Med andra ord så fanns det i stort sett ALLT. Vi började varje dag med "solhälsning" (en form av yoga för att hälsa solen välkommen) och sedan gick vi ut på stavgång i bergen innan frukosten. Dagarna bestod mest av sol och bad och eftermiddagarna gick åt till mer träning som vattengympa och ett och annat zumba- och danspass. Jag och Felicia körde även spinning två gånger och jag hann också med ett ordentligt pass på gymmet. Det har med andra ord varit en väldigt aktiv semester men också väldigt lugn och skön, och jag har bara älskat det! All personal var underbar, människorna som höll i passen (de flesta var från Sverige) var jätteduktiga och härliga och för att inte glömma att nämna - maten var GUDOMLIG. Vädret var helt perfekt. De två första dagarna var lite molniga (dum som jag är så slarvade jag då med att smörja in mig, så jag brände mig jättemycket) och resten av veckan var det strålande solsken och jättevarmt varje dag. Jag skulle inte kunna beskriva allt detta nog, det måste upplevas själv, för så bra var det. Vi har redan börjat planera att åka dit nästa år igen. Jag längtar tillbaka så otroligt mycket och jag hade bara en stor klump i magen när vi skulle åka hem. Men när jag möttes av Robin som låg i min säng när jag kom hem igårkväll så kändes det väldigt mycket bättre.

Jag hann knappt komma hem innan skolan började igen. Jag sov jättedåligt inatt och vaknade upp med halsont så jag var så nära på att stanna hemma idag. Men jag hade trots allt bara en lektion och en viktig sådan så jag pallrade mig dit ändå. Nu sitter jag i soffan och har skrivit lite på en inlämning jag har. Helt plötslig känns det som att jag har massor att göra, men har man varit på semester så får man väl bara bita i det sura äpplet. Eftersom jag har åkt på en förkylning så kan jag inte träna, så därför ska jag bädda ner mig i min säng resten av eftermiddagen och kvällen och få undan lite skolgöra och titta ikapp alla veckans missade program. Äta upp mitt påskägg som jag fick igårkväll ska jag också göra.

Nu blev det ett jättelång inlägg. Jag glömde min kamera hemma så jag har dessvärre bara mobilbilder från resan. Men dom ska jag visa lite senare för jag tänkte knycka åt mig några av Felicias också.
Hoppas alla har haft ett bra lov, mitt har varit fantastiskt! Pusspusspuss❤

Jag får väl trots allt bjuda på ett litet smakprov:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0