JAG ÄR TILLBAKA

Hej, det var verkligen inte igår jag skrev. Jag har haft så fullt upp den senaste tiden så något utrymme för min lilla blogg har det inte funnits. Senast jag skrev hade jag precis tagit studenten. Därefter kom balen på söndagen, en helt underbar, nervös, härlig, fin och rolig dag. Dagen efter balen lämnade jag och mina vänner Sverige för en vecka på Cypern. En vecka fylld med sol, bad, drinkar, dans, skratt och väldigt mycket mat. Väldigt kort sammanfattat. 
Idag är det den 18:e juni och allt som jag under året har sett så mycket fram emot är över. Det känns konstigt och tomt men också lite skönt. Jag har haft en så fin och rolig tid som jag aldrig kommer glömma och nu ska jag helt plötsligt stå på egna fötter på ett sätt jag inte gjort förut. Jag kan göra precis vad jag vill med min framtid och just nu känns allt bara väldigt oklart. Jag tänker nog låta det vara så ett tag och bara njuta av att ta dagen som den kommer. 
 
Jag skulle vilja lägga upp en enda lång rad med bilder från den senaste tiden, men i nuläget så har jag inte alla samlade på min dator. Så jag bjuder helt enkelt på ett litet smakprov från balen och ayia napa-resan så länge. Om inte annat så finns det ju ett par stycken på facebook. 
 
Nu när allt börjar lägga sig ska jag bli duktig på at blogga igen, jag tycker ju trots allt att det är väldigt kul att skriva av mig här. Hoppas alla studenter har haft en lika fin tid som jag har haft och att alla får en bra sommar! Puss♥
 
napa:
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0