TISDAG

Hej! 
Idag har jag haft självstudiedag men dagen har inte bestått av en enda minut studier. Jag har dock haft en väldigt fullspäckad och bra dag ändå som började med ett möte inför mitt kommande jobb. Jag har ju inte nämnt att jag faktiskt har fått ett helt perfekt student-jobb på 20% som personlig assistent. Eftersom det bara är 20% är det så perfekt då det blir några extra tusenlappar i månaden men utan speciellt mycket extra ansträngning. 
Efter mötet åkte jag till gymmet där jag och Cissi fick ett arm-pass avklarat (jag som inte ens blivit av med min extrema träningsvärk från förra veckan då vi tränade armar). Efter träningen åkte vi hem till Cissi och lagade lunch, fikade och myste. 
Ikväll har jag stått i köket och bakat lite kakor till jul och sen har jag och Pontus haft kvällsmys. Nu ligger jag nerbäddad i sängen tidigt och tänkte faktiskt sova trots att klockan inte hunnit bli tio. Även om jag vet att jag blir tröttare av att sova lite för många timmar kan jag ändå inte låta bli att njuta av tanken på att klockan inte kommer ringa förens om 9,5 timmar. Godnatt!❤️

Fråga mig inte varför, men vi har alltid haft som tradition att ha syltkakor på jul, hur o-juliga de än är. Men jag älskar det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0