ETT LITET LIVSTECKEN!

Hej! 
Om ni bara visste vad jag har kämpat för att få upp ett inlägg här under de senaste dagarna. Men internetanslutningen på de ställen jag har varit på har varit så dålig att det har varit precis omöjligt. Nu har jag äntligen kommit till ett ställe där det går mycket bättre så jag tänkte att det är bäst jag visar att jag lever! 
En vecka sedan vi åkte har redan gått och det har varit en så bra, skön, rolig men också tung och jobbig vecka. Att jag är ny som en så kallad backpacker känns väldigt tydligt och den här otryggheten man/jag känner när man reser runt så här är jag verkligen inte van vid. Men jag tror och hoppas att det kommer bli mycket bättre med tiden. 
Jag hinner tyvärr inte dela med mig av några detaljer från veckan som gått, men vi började i alla fall vår resa med två dagar i Bangkok följt av fyra dagar på den vackra ön Koh Tao. I Bangkok trivdes jag inte så bra. Det var alldeles för mycket folk, helt galen trafik och allmänt rörigt. Men när vi reste vidare till Koh Tao kom vi verkligen till det paradis vi hade förväntat oss av Thailand. Där var det helt underbart. Vi träffade dessutom två vänner från Skövde, Emma och Emmie som vi umgicks med i stort sett hela vår tid på Koh Tao. Nu har vi rest vidare och har precis kommit till Koh Samui. Här ska vi stanna i två nätter och vi bor på ett jättemysigt och fräscht hostel. Sjukt nog har vi lyckats hamna på samma ställe som ytterligare två Skövde-bor, denna gången Fredrika och Anneli, så ikväll ska vi gå ut och äta ihop. 
Jag önskar jag kunde berätta så mycket mer om allt jag varit med om, men då kommer detta inlägg aldrig ta slut. 
Efter att ha misslyckats så många gånger med att få upp något här har jag nog bestämt mig för att lägga bloggen på hyllan under min resa, tråkigt nog. Men när jag kommer hem ska jag självklart sammanfatta allt och bjuda på en helt enorm hög av bilder! 

Hoppas allt är bra hemma i Sverige. Trots att jag bara varit borta en vecka känner jag en så enorm saknad efter mina nära och kära där hemma. Men nu vet ni att jag lever, jag mår bra och är tillbaka om cirka sex veckor! 

Om man ändå vill se lite bilder under resans gång kan titta in på min instagram, "mayakihlstrand" heter jag där. PUSS!❤️

Ett litet smakprov från de senaste dagarna: 















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0