FREDAG

Hej! 
Nu har nästan en vecka passerat utan ett endaste litet livstecken här. Denna vecka har faktiskt varit lite omtumlande och en hel del nytt har hänt i livet, så några tankar på bloggen har helt enkelt inte funnits.
I måndags flyttade mina föräldrar till sitt nya hus och jag har därmed flyttat hem till Pontus och hans fina familj i Skultorp. Jag har dessutom börjat jobba på ett nytt jobb, eller nästan nytt i alla fall. Istället för infektionsavdelningen så ska jag hålla till på infektionsmottagningen första månaden efter midsommar. Så denna vecka har bestått av intro-dagar där jag har lärt mig så himla mycket nytt och spännande varje dag. Idag är det fredag och jag har äntligen gått på helg och dessutom en veckas semester. Det ska bli så otroligt skönt och jag har så mycket fint att se fram emot de kommande dagarna. Jag sitter just nu på tåget till Göteborg där helgen ska spenderas. Ikväll ska jag titta på när Pontus spelar fotbollsmatch och imorgon ska min fina vän David ha 22-årsfest, så det här kommer bli en bra helg och början på min lilla semester! Puss❤️

Två bilder från gårdagens mysiga kväll på rådhuset då mina föräldrar var i Skövde. Det är inte klokt vad jag saknat dom trots att det bara gått några dagar!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0