HELGEN-MÅNDAG

Hej! 
Då var det återigen måndag och det var längesen det var så jobbigt att gå upp som det var idag, jag var inte alls sugen på att starta en ny vecka full av jobb. Men jag har haft en väldigt fin helg i alla fall så det kan jag leva på när de tidiga morgnarna känns som värst. I fredags åt vi en god fredagsmiddag hemma innan jag och Pontus firade in helgen med bio, "Insidious 3". I lördags började jag dagen med sovmorgon och en god frukost ute på altanen tillsammans med Sofia och Morgan innan jag intog solstolen och solade en stund. Senare under dagen åkte vi till Hjo jag, Sofia, David, Mona och Björn för att äta glass och lyssna på när Felix spelade med sitt band. Kvällen spenderades i Boulognerparken där jag grillade, spelade kubb och hade det mysigt tillsammans med mina fina vänner. 
I söndags kom mina föräldrar till Skövde  så då fick jag äntligen träffa dom igen, jag har saknat som så otroligt mycket. Vi åt lunch på Rådhuset och sen gick jag och mamma på stan en stund. Under kvällen var jag, Pontus och David ute på en kvällspromenad och sen avslutades helgen i soffan tillsammans med familjen Blomquist. Vi åt massor god tapas och såg en grym film, "Beyond the lightes", den rekommenderar jag starkt! 
Idag har jag jobbat och direkt när jag slutade åkte jag till gymmet. Nu ska jag pussa på min Pontus som jag saknat hela dagen och sen hoppa i säng. Hoppas ni har haft en bra helg och start på veckan. Puss!❤️

Ett par bilder från helgen. Lördag dag:Lördag kväll: Söndag dag:
Söndag kväll:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0