MIDSOMMARHELGEN

Hej! 
Då var vi återigen hemma i Skövde efter en jättebra midsommarhelg i Skåne. 
I fredags hade vi en fin midsommar fylld av god mat och dryck, jordgubbstårta, kubb, skratt, sol (!), grillat, spel och framför allt fint umgänge. Dagen efter vaknade vi återigen upp till solsken, vi som hade räknat med regn precis hela helgen. Så under dagen var vi på lager 157 och shoppade, spelade ännu mera kubb, åt glass i solen, beställde hem en massa pizzor till middag och tittade på tjejernas VM-match. Idag har vi bara hunnit äta en god frukost, packa ihop våra saker och städa innan vi rullade hemåt igen. Efter fyra timmar i bil är vi äntligen hemma och snart ska vi bänka oss vid teven för att titta på när u21-killarna spelar. 
Imorgon börjar fyra veckor av heltids-arbete framför mig, 08.00-17.00 varje dag, på infektionsmottagningen vilket känns lite småtungt för mig som har vant mig vid att jobba 75%. Men jag är samtidigt taggad och förväntansfull så det känns ändå bra! 
Hoppas alla har haft en lika bra helg som jag har haft. Efter dessa dagar har jag samlat på mig massor av energi för att orka med allt jobb som väntar! Puss❤️

Midsommar:
Midsommardagen:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0