FREDAG-LÖRDAG-SÖNDAG

Godmorgon, eller god eftermiddag får jag nog säga!
Jag kan inte beskriva min lycka i kroppen just nu. Igår när klockan slog 16 gick jag äntligen på semester! (Jag jobbar dock ett extrapass nästa måndag men det försöker jag bara tänka bort). Jag ska snart återgå till gårdagen men först måste jag ju berätta lite om i fredags då jag inte hann titta in här.
Jag jobbade min sista dag på Högsbogårdsskolan aka världens bästa sommarjobb och firade sen in helgen och Pontus semester med en härlig kväll tillsammans med våra fina vänner David och Felicia. Vi åt middag på Storköket och tog ett glas på Bar himmel innan kvällen fick sluta relativt tidigt då jag skulle upp och jobba tidigt på lördagsmorgon. Men en jättetrevlig och mysig kväll hade vi!

 

I går jobbade jag hos min lillkille hela dagen och när klockan slog fyra gick jag som sagt äntligen på semester! Jag mötte upp Pontus på stan och vi gick bland annat till 4gott och köpte massor med godis. Kvällen spenderades hemma bara han och jag med en helt magisk god middag bestående av hemmagjord potatissallad, grillad fläskfilé och ett glas rosé. Sen åt vi godis, tittade på film och bara myste hela kvällen. Jag var dock heeelt slut och satt och nickade halva filmen. Så tillslut pussade jag Pontus godnatt och gick och la mig. Det var längesen det var så otroligt skönt att få krypa ner i sängen!

Trots att jag somnade relativt tidigt igår vaknade vi sent idag och jag lyckades sova nästan 12 timmar. Semester är helt klart välbehövligt just nu! Vi drog ner rullgardinen, tände massor ljus och låg nerbäddade i soffan hela morgonen/förmiddag och tittade på serier och åt långfrukost. Nu har vi precis dragit oss upp därifrån och ska börja göra oss iordning för dagen. Vi ska nämligen gå på fotbollsmatch idag då inga mindre än Arsenal - Manchester City spelar på Ullevi. Felicia och David bokade spontant biljetter i fredags så vi ska möta upp dom om en stund, sätta oss på någon pub och känna in stämningen inför kvällens supermatch.
Vilken fantastisk start på semestern jag har fått. Som sagt, lyckan i min kropp är svår att beskriva. Puss!❤️

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0