TISDAG - DAG 1 I BULGARIEN

Hejsan!
Nu är vi äntligen här, i rena paradiset. Vi bor på en enorm resort och allt är verkligen helt fantastiskt. Hotellet är superfräscht och fint, det finns flera pooler, stranden ligger precis vid hotellet, det finns en stort och fint gym (som vi tänkte försöka besöka någon dag) och det serveras mat, snacks, drinkar och glass heeela dagen. Hotellet ligger ganska avsides från någon stor stad men eftersom resorten är så himla stort så är det som att hela hotellet är en liten by, här finns liksom allt. Vi kan verkligen inte klaga på någonting, här kommer vi kunna sola, bada, njuta och äta alldeles för mycket mat!
Vi kom fram vid tvåtiden idag och hann lägga oss vid poolen ett par timmar. Ikväll har vi ätit kvällens buffé med tema asiatiskt och sen tog vi med oss varsin drink och satte oss i en hammock precis vid havet. Nu har vi avslutat ett samtal med mamma då hon försökte livesända sverigematchen för oss, och vilket perfekt avslut det blev på denna dag när Sverige nu har gått till OS-final!
Nu ska vi krypa ner i sängen och avrunda kvällen med ett avsnitt av the Blacklist innan en ny härlig dag väntar! Godnatt❤️


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0