EN HELG I SKÖVDE

Hejsan!
Nu var det ett par dagar sen jag tittade in här, så nu ska jag självklart sammanfatta de senaste dagarna för er. 
I torsdags lämnade jag och Pontus Göteborg för att spendera helgen i vår hemstad Skövde. Vi var framme vid lunchtid och hela dagen bestod av fixande och donande inför den kommande studentfesten. 
I fredags tog Pontus lillebror Felix äntligen studenten och dagen var fylld av utspring, kortege och en supertrevlig studentfest med underbar mat, härliga människor, frågesport och dans. Vi var inte i säng förens klockan fyra efter den lyckade kvällen. 
I lördags var vi ganska så sega allihop så dagen var lugn. Men under kvällen var det bara att rycka upp sig igen då mina vänner Alexandra och Julia hade 22-årsfest. Jag som från början var trött och gärna hade spenderat kvällen i soffan hade en jätterolig kväll tillsammans med ett femtiotal andra människor, framför allt gamla vänner jag inte träffat på flera år. Kvällen avslutades med massor dans på Plateaux där jag dessutom inte heller har varit på jättelänge. 
Idag har jag knappt varit människa. Efter två dagars partajande sa kroppen ifrån ordentligt och jag åkte på den värsta bakfylla jag någonsin har haft. Det var med lite ångest i kroppen jag dessutom sa hejdå till familjen Blomquist inklusive min Pontus för att åka hem till Göteborg igen. Pontus stannar fram till tisdag men eftersom jag jobbar imorgon fick jag åka hem själv. Jag har dessutom ett 12-timmars-jobbpass framför mig imorgon så jag skulle ljuga om jag sa att livet kändes toppen just nu. Men det är dumt att klaga och den kommande veckan ser dessutom ut att bli riktigt mysig och bra så det är inte så illa som det låter. 
Nu ska jag lägga ifrån mig mobilen innan jag blir mer åksjuk än vad jag redan är. Puss!❤️

Här kommer en hel hög med bilder från studentfirandet i fredags: 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0