LÖRDAG 22/10 - SÖNDAG 23/10

Hej!
Efter en superhärlig helg i Skåne är vi nu hemma i vår mysiga lägenhet igen. Borta bra men hemma bäst som man säger, och det stämmer verkligen för oss för vi älskar att komma hem till vårt alldeles egna hem.

Igår träffade vi familjen Lindberg vid lunchtid för att börja med att äta en helt magisk brunch/lunch på en asiatisk restaurang. Det fanns så himla mycket mat och det var så fräscht och gott. När vi var lagom proppmätta åkte vi och spelade en timma badminton. Där efter åkte vi bara hem för att duscha och göra oss iordning för att återigen ses och äta en underbar trerätters middag. Det blev kräftstjärtssoppa till förrätt, kycklinggratäng till varmrätt och en digestive-kola-choklad-paj till efterrätt. En jättetrevlig kväll med god mat, quiz, spel och skratt!

Efter sovmorgon, frukost och städning av huset åkte vi hem till Göteborg igen. Vi var hemma runt fem och då gick jag och storhandlade inför veckan. Jag har även lagat matlådor, packat upp och gjort kvällsmat medan Pontus har varit och spelat fotboll. Han kommer snart hem så då blir det lite söndagsmys innan denna helg är slut och en ny skolvecka väntar! Puss❤️

Här kommer en hel hög av nästan endast mat-bilder från gårdagen. Först ut har vi från den asiatiska brunchen:

En ynka från badmintonen:

Och ett par stycken från gårkvällen:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0